Gość Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 ja do dzisiaj muszę podjąć decyzję dot. Colsona ? mam do wyboru: wyoutować go podpisać za 1+1 TO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, polishllama69 napisał: ja do dzisiaj muszę podjąć decyzję dot. Colsona ? mam do wyboru: wyoutować go podpisać za 1+1 TO ? Czas masz do 10.09 i tak możesz mu dać 1+TO albo wtedy będziesz mógł go podpisać za wartość full MLE Edytowane 3 Września 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Czemu do 10.09? Moim zdaniem zostało 35 minut na decyzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Czemu do 10.09? Moim zdaniem zostało 35 minut na decyzje Lepiej nie bo właśnie sprzedaje Kostasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Czemu do 10.09? Moim zdaniem zostało 35 minut na decyzje Rzeczywiście. To skąd mi się wziął ten termin wysłania ofert na 4 turą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Decyzję o stashu drugich rund mogę podjąć do kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Z mojego błędu ja bym przedłużył do tego 10.09, bo takiemu @człowiek...morza napisałem, że do 10.09 i przez to nie podpiszę Cartera 2 minuty temu, Tecu napisał: Decyzję o stashu drugich rund mogę podjąć do kiedy? Decyzja do 10.09 Edytowane 3 Września 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 5 minut temu, ozzy110 napisał: Z mojego błędu ja bym przedłużył do tego 10.09, bo takiemu @człowiek...morza napisałem, że do 10.09 i przez to nie podpiszę Cartera Decyzja do 10.09 Może nieprecyzyjne pytanie - chodziło mi o stashu graczy wybranych w tym roku. Czy muszę w ogóle zgłaszać ich stash czy jak nic nie napiszę i nie podpiszę to są stashowani? Kiedy mogę też podpisać ich na Two waya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Btw kiedy można two-way którzy nie są wybrani podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, Lucas napisał: Btw kiedy można two-way którzy nie są wybrani podpisać? Po V turze będzie kolejka. W regulaminie masz opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Po V turze będzie kolejka. W regulaminie masz opisane. Ok, dzięki, nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) 52 minuty temu, ozzy110 napisał: Z mojego błędu ja bym przedłużył do tego 10.09, bo takiemu @człowiek...morza napisałem, że do 10.09 i przez to nie podpiszę Cartera Decyzja do 10.09 no mam nadzieje, ze nie bedziemy robic problemu z tym. tera wbilem na chate i wyswietlilem info Edytowane 3 Września 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Jeśli mogę jeszcze to podpisuję Hartensteina 1+1 TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Godzinę temu, Principe napisał: Jeśli mogę jeszcze to podpisuję Hartensteina 1+1 TO Zgodnie z decyzją Radnego @ozzy110 możemy do 10 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Podpisuję Duvala 1+1 TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 W dniu 4.09.2019 o 09:24, Principe napisał: Jeśli mogę jeszcze to podpisuję Hartensteina 1+1 TO Czy mogę już sobie dopisać tego młodzieńca w arkuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 4 minuty temu, Principe napisał: Czy mogę już sobie dopisać tego młodzieńca w arkuszu? No raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 W dniu 1.09.2019 o 22:58, ozzy110 napisał: Boston Celtics - Isaiah Hartenstein @Principe Brooklyn Nets - Trevon Duval @kolader Philadelphia76ers - Gary Clark @Tecu Denver Nuggets - Rawle Alkins @LeweBiodroSmoka Utah Jazz - Jevon Carter, Kostas Antentokuompo, Bonzie Colson @polishllama69 Los Angeles Clippers - Anfernee Simmons @BMF Sacramento Kings - Melvin Frazier, Raymond Spalding @shevcu Stashed player do których trzeba podjąć decyzje. Przypominam, że czas jest tylko do KOŃCA III TURY FA, potem ich podpisanie staje się kosztowniejsze. Gary Clark, Rawle Alkins, Bonzie Colson, Kostas Antentokumpo nie są już stashed, więc pozwalam sobie ich wykreślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Gary Clark, Rawle Alkins, Bonzie Colson, Kostas Antentokumpo nie są już stashed, więc pozwalam sobie ich wykreślić. A jak to ma się do poniższego? ( pytałem wtedy o Kostasa w temacie pytania do Radnych ) W dniu 6.09.2019 o 21:10, ozzy110 napisał: Po pierwsze nie stanie się ufa bo prawa będziesz miał cały czas tylko jak będziesz chciał go podpisać to będzie drożej @MarcusCamby @ozzy110 @january ? Edytowane 18 Września 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Podpisuje Alfonzo McKinnie z two-way contract na minimalny kontrakt. Edytowane 18 Października 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi