Skocz do zawarto艣ci

Utah Jazz 2018/19

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy rok temu pisa艂em, 偶e lato 2017 zostanie zapami臋tane nie jako te kiedy Jazz utraci艂o Haywarda ,ale jako te kiedy pozyskali Mitchella to by艂o troch臋 pod艣miewania si臋 i tonowania nastroj贸w

Dzi艣 mo偶na 艣mia艂o powiedzie膰 -Jazz ma gwiazd臋. Supernow膮.. O jego rozwoju napisano ju偶 niejeden felieton , wi臋c nie b臋de powtarza艂 to co i tak prawie ka偶dy fan wie

To nie ma znaczenie czy Mitchell zostanie Debiutantem roku a Gobert najlepszym obro艅c膮.. Obaj stanowi膮 ska艂臋 na , kt贸rej mo偶na co艣 zbudowa膰

Jak wygl膮da sytuacja kadrowa Jazz

Gobert 23,491

Rubio 14,800

Ingles 13,045

Burks 11,286

Crowder 7,305

Mitchell 3,111

Bradley 1,769

Tu powiedzmy sobie szczerze Jazz ma 艂adnie to pouk艂adane - Gobert to TOP3 obro艅c贸w tej ligi. Jak tylko powr贸ci艂 z kontuzji to Jazz wskoczy艂o na poziom TOP5-6 NBA. Wi臋kszo艣膰 rywali boi si臋 si臋 atakowa膰 pomalowane.. Chyba ju偶 nikt na powa偶nie nie uwa偶a by Jazz powinna wymienia膰 Rudego

W serii z Thunder by艂 najlepszym graczem Jazz. W serii Houston troch臋 s艂abo reagowa艂 na rzuty z mid range co troch臋 obni偶a jego ocen臋 .. Niemniej to jest twarz Jazz bo dzi臋ki niemu jest to najlepsza obrona ligi

Donovan - jego rozw贸j jest niesamowity - to jak on gra艂 i broni艂 w pa藕dzierniku a co robi艂 w kwietniu to 2 r贸偶ne 艣wiaty. Mitchell zaliczy艂 w PO dwie 22 punktowe kwarty. W meczu nr 6 z Thunder kiedy Jazz utraci艂o Rubio. I w meczu nr 5 z Houston gdzie gdyby nie kontuzja pewnie Jazz by wygra艂o.. Teraz podobno analizuje wszystkie mecze Jazz pod k膮tem swoich z艂ych decyzji. Trudno powiedzie膰 jak si臋 historia Mitchella potoczy ale niew膮tpliwie ma 艂atwo艣膰 przejmowania mecz贸w i zdobywania punkt贸w seriami

Ingles- pocz膮tek sezonu mia艂 s艂aby ale gdzie艣 tak od stycznia zacz膮艂 udowadnia膰 偶e jest w czo艂贸wce ligi jako 3&D. Robi mn贸stwo drobnych rzeczy. Jak trzeba kreuje pnr . Jak trzeba to atakuje kosz. PRzejmuje najlepszego strzelca rywali. Nie ma atletyzmu a jednak jest bardzo skuteczny pod koszem.. Uwielbiam to jak gra. Jak rzuca si臋 na parkiet po ka偶d膮 wychodz膮c膮 na aut pi艂k臋

Rubio - wida膰 by艂o 偶e Snyder chce przerobi膰 na kogo艣 ala G.Hill z zesz艂ego sezonu .. Rubio od 1 lutego rzuca艂 za 3 ok 40% . W PO jakby mu odj膮c ten mecz nr 6 gdzie gra艂 kilka minut i to z kontuzj膮 to robi艂 20-8-8.. Dodaj膮c 艣wietn膮 obron臋.. Strzelcem wybitnym chyba ju偶 nie zostanie ale wszyscy podkre艣lali 偶e prze艂omowym momentem sezonu by艂 mecz w Detroit gdzie wr贸ci艂 z rozci臋tym 艂ukiem brwiowym na parkiet by poprowadzi膰 Jazz do dogrywki... To by艂 klarowny sygna艂 ,偶e nikt si臋 w Jazz nie b臋dzie oszcz臋dza艂

Do tego Jazz ma 4 niegwarantowane umowy na przysz艂y sezon

Thabo 5,25

Jerebko 4,200

Udoh 3,360

O'Neale 1,378

Z czego Royce na pewno b臋dzie gwarantowany bo sta艂 si臋 jednym z najlepszych obro艅c贸w obwodowych ligi i do tego poprawi艂 tr贸jk臋 do poziomu 37-38% a Thabo z du偶ym prawdopodobie艅stwem gdy偶 jego umowa jest wa偶na od 1 lipca... Thabo zagra艂 bardzo dobry sezon w Utah. 70% jego rzut贸w to spod kosza lub za 3 i w obu tych miejscach robi艂 to bardzo skutecznie grubo powy偶ej jego 艣redniej z ostatnich 5 lat... Do tego dobrze broni艂. Przyje藕d偶a do Salt Lake City na treningi przedraftowe

Je艣li si臋 nie wydarzy jakas dziwna akcja to Thabo b臋dzie przed艂u偶ony a jakby co to te jego 5,25 mln 艂atwo b臋dzie komu艣 odda膰

Jerebko i Udoh maj膮 umowy gwarantowane dopiero od 9 lipca wi臋c tu b臋dzie du偶o zale偶y jak si臋 potoczy wolna agentura

DRAFT

Jazz ma 21 wyb贸r i b臋dzie moim zdaniem szuka膰 dw贸ch graczy

Albo 3&D albo rozgrywaj膮cego

Z tego co pisz膮 insiderzy Jazz oraz kto jak rzuca艂 na treningach to wy艂ania si臋 grupa faworyt贸w

Po 1 Okobo -- ten Francuz gra fantastycznie w lidze francuskiej. Tak naprawd臋 jest lepszy od Sextona a i dyskutowa膰 mo偶na czy nie lepszy od Trae Younga.. Za 3 trafia ponad 41% , 艣wietnie atakuje pomalowanego... Nie jest dobrym obro艅c膮 ale g艂贸wnie to wygl膮da ,偶e traci zainteresowanie kiedy zawodnik go minie

Po 2 - Huerter - mimo tego, 偶e odm贸wi艂 treningu w Salt Lake to i tak Jazz

Potem to pewnie Troy Brown i Donte Di Vincenzo.. S膮 g艂osy o zainteresowaniu Graysonem allenem ale mam nadzieje 偶e to tylko zas艂ona dymna

WOLNA AGENTURA

Lubi臋 Favorsa ale nie pasuje tak do ko艅ca do nowoczesnej koszyk贸wki a Jazz potrzebuje stretch four.. Je艣li podpisz臋 z Jazz za niewielkie pieni膮dze to ok ale takie Suns czy Mavs mog膮 z niego zrobic startuj膮cego centra wi臋c gdybym mia艂 teraz stawia膰 to 60% na to ,偶e odejdzie

Neto - du偶o zale偶y kogo Jazz we藕mie w drafcie ale bior膮c pod uwag臋 jak 艣wietny Sezon w Partizanie zagra艂 Gross to jednak czuj臋,偶e Raula za rok w Jazz nie zobaczymy

No i na koniec cz艂owiek zagadka

EXUM -- z jednej strony w 3 sezony zrobi艂 progres efG z 45 na 51%

TS z 46 na 57%

Jest bardzo dobrym obro艅c膮

poprawi艂 floater i to jak szybko atakuje kosz. Ma 艂atwo艣膰 kreowania pozycji dla siebie ale rozgrywaj膮cym jednak nie zostanie. 艢wietnie wygl膮da razem z Donovanem na parkiecie ale Dante ma bardzo niestabiln膮 tr贸jk臋 i bardzo szklane zdrowie

Jazz go nie pu艣ci - pytanie tylko co wymy艣li jego agent - W tej chwili jego warto艣膰 to 6-7 mln na sezon ale jego agent mo偶e chcie膰 tylko jednorocznej umowy i liczy膰,偶e odbuduje swoj膮 warto艣膰

Mimo wszystko licz臋 na 4 letni膮 umow臋 typu 21/3

Jazz raczej nie b臋dzie mie膰 wi臋cej ni偶 MLE albo ok 10 mln w cap space...Trudno mi sobie wyobrazi膰 by to skusi艂o P. George'a czy innego wa偶nego agenta... Ale ju偶 np taki Ariza mo偶e trafi膰 do Jazz

Mo偶e by膰 te偶 tak ,偶e Jazz skusi Hezonje , kt贸ry by 艣wietnie pasowa艂 do Jazz Mo偶e te偶 JAzz spr贸buje zgarn膮膰 Bartona z Denver albo Bjelic臋

Trudno powiedzie膰 co si臋 wydarzy ale Jazz ma du偶o wolnej got贸wki w lato 2019 dlatego nie s膮dz臋 by teraz na si艂臋 wywalali np kontrakt Burksa by zrobic miejsce na George'a zw艂aszcza gdyby to mia艂o si臋 odby膰 kosztem wyboru pierwszorundowego

Bo si艂a Jazz od kilku lat to wewn臋trzny rozw贸j zawodnik贸w. Indywidualne programy dla zawodnik贸w. To jak Snyder opracowuje plany dla ka偶dego zawodnika z osobna by poprawi膰 jego gr臋 w obronie i ataku.. To jak Sefolosha , Joe Johnson czy Jerebko zyskali w ofensywie na przej艣ciu do Jazz odbi艂o si臋 echem

Taki Miroti膰 chcia艂 trafi膰 w艂a艣nie do Jazz no ale Chicago chcia艂o wyb贸r Jazz z 2018 na co w Salt Lake nie chcieli p贸j艣膰

Chcia艂bym by Jazz pozyska艂o kolejn膮 gwiazd臋 tak by mogli przeskoczy膰 z byci膮 6-7 ekip膮 NBA do bycia TOP3 Zachodu

Ale czy tak si臋 stanie to trudno powiedzie膰 ale my艣l臋 偶e gracze z drugiego szeregu jak Ariza czy Bradley z ch臋ci膮 by chcieli tu trafi膰

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Te偶 my艣l臋, 偶e Jazz najbardziej by potrzebowali stretch4, dobrego defensora i jak przegl膮da艂em list臋 FA, to natrafi艂em na 2 ciekawe nazwiska (opr贸cz Bjelicy): Mbah a Moute - dobry defensor na 4, rozci膮ga gr臋, przez kontuzj臋 w play-offach mo偶e troch臋 spad艂a troch臋 jego warto艣膰, ale co艣 ko艂o 12/2 mo偶na mu spr贸bowa膰 rzuci膰 albo p贸j艣膰 w bardziej ofensywnego gracza i wzi膮膰 Ilyasov臋. Turek jest te偶 niez艂ym defensorem, dobrze wymusza offense, a w ataku 艣wietnie by si臋 sprawdzi艂 jako rozci膮gaj膮ca 4, jemu te偶 mo偶na sypn膮膰 co艣 w okolicach 10/2 lub 6/1, tak mi si臋 wydaje.

Opr贸cz stretch4 przyda si臋 kolejny G, wi臋c tu mo偶na z draftu spr贸bowa膰 wyci膮gn膮膰 kogo艣, ale te偶 podoba mi si臋 pomys艂 z Avery Bradley'em - Bradley + Crowder jak w Celtics by si臋 odnale藕li tu idealnie :) jemu mo偶na da膰 co艣 ok. 30/3 (?), a jak nie to Hezonja/Ariza/Barton za troch臋 mniejsze pieni膮dze.

Z draftu opr贸cz wymienionych doda艂bym Lonnie Walkera - mo偶e akurat ostanie si臋 do #21 albo je艣li ostanie si臋 kt贸ry艣 z C - Robert Williams/Mitchell Robinson. Back-up C - tu te偶 przyda艂by si臋 kto艣, kto da rad臋 i pomy艣la艂em o powrocie Trevora Bookera na te kilka-kilkana艣cie minut z 艂awki. Jako rezerwowy C z Udohem idealnie by si臋 dope艂niali - na small-ball raczej Booker, na big-ball - Udoh - to mi wygl膮da ciekawie.

Na pewno szacun dla managementu za to, 偶e z aktualnych kontrakt贸w, to tylko Burks wygl膮da s艂abo, a reszta gra co najmniej za w艂a艣ciwe pieni膮dze (a tak naprawd臋 powinni zarabia膰 wi臋cej). Jazz rozs膮dnie wydaj膮 pieni膮dze i naprawd臋 wida膰, 偶e ta organizacja jest prowadzona bardzo dobrze. Nawet jak nie przyjdzie nikt z topowych FA, to uwa偶am, 偶e top4 Zachodu i 2.runda powinno by膰 w zasi臋gu, a po cichu licz臋, 偶e zespo艂owa koszyk贸wka poprowadzi Jazz do WCF, a najlepiej do fina艂u ;)

Odno艣nik do komentarza

wszystko poza Neto ok, bo my艣l臋 偶e lepszego backupa si臋 nie znajdzie i na pewno nie jest nim Ex. Z Favem w sumie racja bo za jakie艣 15+ b臋dzie mo偶na znale藕膰 kogo艣 bardziej pasuj膮cego do rosteru, cho膰 oczywi艣cie to b臋dzie przykre rozstanie聽

PS Z Miro serio szkoda 偶e nie wysz艂o, jako艣 ten pick bym chyba przetrawi艂, nie m贸wi膮c 偶e Bulls wzieli by troch臋 marnych kontrakt贸w pewnie, w lato je艣li nie Fav to bardzo by mi si臋 podoba艂a opcja z Kylem Andersonem, mo偶e na sta艂e na pf by艂aby ci臋偶ko ale fajna opcja tak czy inaczej. Jeszcze jedna opcja wchodzi艂aby w gr臋 ale w pierona ryzykowna i pewnie zjecha艂o by mnie wi臋kszo艣膰 ludzi za ni膮 ale Cus obok Goba to mog艂oby by膰 co艣 niez艂ego do ogl膮dania :)

Edytowane przez elwariato
Odno艣nik do komentarza

A mnie by si臋 podoba艂 w Jazz Tobias Harris. Kole艣 mi jako艣 naturalnie do Was pasuje ale pewnie swoje kosztowa艂 b臋dzie a West to skurwiel wi臋c na marzeniach si臋 sko艅czy.

Albo walcie do Denver po wymiane pick贸w. Wtedy na bank co by艣cie nie wybrali to kolejny all-star w teamie ;). Maj膮 #43. Du偶o wo艂a膰 za to raczej nie b臋d膮 :P.

Odno艣nik do komentarza

Albo walcie do Denver po wymiane pick贸w. Wtedy na bank co by艣cie nie wybrali to kolejny all-star w teamie ;). Maj膮 #43. Du偶o wo艂a膰 za to raczej nie b臋d膮 :tongue:.

Denver po tym jak oddali Goberta i Mitchella w 偶yciu nie wykonaj膮 wymiany z Jazz

Podobno w tym roku ci臋偶ko o trade up. Niby Denver chce odda膰 14 wyb贸r ale s艂ysza艂em plotki ,偶e nie za samym Fariedem ale np Plumlee albo Wilsonem Chandlerem na dok艂adke

wszystko poza Neto ok, bo my艣l臋 偶e lepszego backupa si臋 nie znajdzie i na pewno nie jest nim Ex. Z Favem w sumie racja bo za jakie艣 15+ b臋dzie

Lubi臋 Neto ale to jest tak naprawd臋 3 pg w ekipie. Je艣li wezm膮 Okobo albo Di Vincenzo to Raul poleci.. Zw艂aszcza, 偶e Nigel Gross gra艂 艣wietnie w Partizanie

17 pkt i 7 as a tr贸jka na 50% w pucharach.. w lidze ca艂kiem podobnie

Ja bym da艂 szanse

Odno艣nik do komentarza

Denver po tym jak oddali Goberta i Mitchella w 偶yciu nie wykonaj膮 wymiany z Jazz

Wiem ely, wiem. Nawet by艂 jaki艣 jajcarski tweet ze strony Jazz jaki艣 czas temu na ten temat. Co艣 chyba ze 艣wi臋tami, prezentami i 偶e ju偶 nie chc膮 wi臋cej prezent贸w od Bary艂 bo ju偶 ich du偶o dostali ;). Czy jako艣 tak.

Ale dla samej zasady prawa serii postara艂 bym si臋 o t膮 #43. Mo偶e sam cash by stykn膮艂? ;)

Edytowane przez Eld
Odno艣nik do komentarza

Wiem ely, wiem. Nawet by艂 jaki艣 jajcarski tweet ze strony Jazz jaki艣 czas temu na ten temat. Co艣 chyba ze 艣wi臋tami, prezentami i 偶e ju偶 nie chc膮 wi臋cej prezent贸w od Bary艂 bo ju偶 ich du偶o dostali ;). Czy jako艣 tak.

Ale dla samej zasady prawa serii postara艂 bym si臋 o t膮 #43. Mo偶e sam cash by stykn膮艂? ;)

Bardziej naturalnym partnerem b臋dzie 76ers bo maj膮 4 wybory drugorundowe i mo偶e by膰 szansa na kupienie lub podmiank臋 do wyboru 38 lub 39

JAzz podobno chcieliby Mo Wagnera albo G.Allena a obaj p贸jd膮 gdzie艣 w tych okolicach

Odno艣nik do komentarza

A czemu ely nie chcesz Greysona? Wg mnie idealny combo G z 艂awki dla Jazz, dobrze z Exumem by si臋 uzupe艂niali, a z charakterem jego szybko sobie poradz膮 Mormoni :)

Moje g艂贸wne zarzuty to 偶e nie potrafi atakowa膰 kosz. Przeci臋tnie broni. Jego gra off ball jest s艂aba. No i ma kr贸tkie 艂apki..

Na wyb贸r w drugiej rundzie tak ale na nie na 21 nr

Odno艣nik do komentarza

Moje g艂贸wne zarzuty to 偶e nie potrafi atakowa膰 kosz. Przeci臋tnie broni. Jego gra off ball jest s艂aba. No i ma kr贸tkie 艂apki..

Na wyb贸r w drugiej rundzie tak ale na nie na 21 nr

Oczywi艣cie 偶e nie my艣la艂em o 21 picku... (cho膰 jest mocno underrated), a z obron膮 i rzutem nie jest tak 藕le. Kosz 藕le atakuje? Mo偶e to nie Mitchell ale na pewno nie boi si臋 gry na kosz. Patrz膮c jakie post臋py sztab robi艂 z innymi talentami to on spokojnie rol臋 6th mana by m贸g艂 mie膰 w przysz艂o艣ci. Go艣膰 nie boi si臋 presji i ma wysokie BBIQ, do tego fizycznie jest NBA ready - ja ch臋tnie w Lakers bym go widzia艂, ale mo偶e do 2 rundowego picku nie dotrwa膰.

A te wszystkie "pomiary" to troch臋 przereklamowane s膮. Wielu HoF nie b艂yszcza艂o w tym zakresie.

Ps. Tylko to trzeba wypleni膰 https://youtu.be/tcEq7xhxD4g

Edytowane przez dannygd
Odno艣nik do komentarza

Ps. Tylko to trzeba wypleni膰 https://youtu.be/tcEq7xhxD4g

o ju偶 ch艂opaka lubi臋 :tongue:

Huerter albo Thomas niech wpadn膮 i b臋dzie ok w Donte niezbyt wierz臋, 偶e si臋 ostanie plus atletyzm zawsze robi hype i przes艂ania cz臋sto wa偶niejsze rzeczy jak bb iq kt贸re ci ww chyba maj膮 na lepszym poziomie od niego. W zasadzie to nawet tradeowa膰 w g贸r臋 chyba niema sensu, no chyba 偶eby naprawd臋 i艣膰 wysoko w okolic臋 10 jakby szansa by艂a, Bridges by艂by jak znalaz艂 pomimo 偶e to tweener, ale jako艣 s膮dze 偶e b臋dzie mia艂 lepsz膮 karier臋 ni偶 cho膰by taki derick williams. Chyba marzenie 艣ci臋tej g艂owy 偶eby do Utah trafi艂 Wendel Carter, to by艂by idealny fit dla Jazz gdyby Fav odszed艂, ale dosta膰 si臋 do 10 to nie wiem co by musieli odda膰.

PS no chyba 偶eby po tych wszystkich combinach tak si臋 zakochali w Huerterze i chcieli zabezpieczy膰 go艣cia pick to mo偶e wtedy przesun膮膰 si臋 par臋 oczek w g贸r臋 jest niez艂ym wyj艣ciem. Z tak膮 nisk膮 lini膮 w kt贸rej ten by gra艂 na sf a Jingels na pf te偶 mo偶na by czasem wyj艣膰 na parkiet

Edytowane przez elwariato
Odno艣nik do komentarza

Pojawi艂a si臋 plotka, 偶e niby Bucks by chcieli sign and trade zrobi膰 dla Favorsa i w drug膮 stron臋 by poszed艂 Middleton .... trudno mi to sobie wyobrazi膰 zw艂aszcza, 偶e nikt z dobrych dziennikarzy Jazzowych nie potwierdza艂 ale kto wie

Co do draftu to Jazz to Lindsey oraz Perrin stwierdzili,偶e chc膮 p贸j艣膰 w kogo艣 do rozwoju wi臋c raczej nie Grayson Allen

Ostatnio w mockach Zhaire Smith leci w d贸艂 wi臋c kto wie mo偶e to jego maj膮 na mysli

Odno艣nik do komentarza

Pojawi艂a si臋 plotka, 偶e niby Bucks by chcieli sign and trade zrobi膰 dla Favorsa i w drug膮 stron臋 by poszed艂 Middleton .... trudno mi to sobie wyobrazi膰 zw艂aszcza, 偶e nikt z dobrych dziennikarzy Jazzowych nie potwierdza艂 ale kto wie

Co do draftu to Jazz to Lindsey oraz Perrin stwierdzili,偶e chc膮 p贸j艣膰 w kogo艣 do rozwoju wi臋c raczej nie Grayson Allen

Ostatnio w mockach Zhaire Smith leci w d贸艂 wi臋c kto wie mo偶e to jego maj膮 na mysli

Smith fajny kole艣 tylko on w zasadzie niezbyt nam potrzebny, nie odpowiada na 偶adne z obecnych 偶ywotnych potrzeb :P a taki Allen jakby si臋 w 2rd osta艂 to i tak by go pewnie wybrali :) z tym Mideltonem to by艂aby mega opcja, szczeg贸lnie je艣li w gr臋 wchodzi strata Fava za nic, wtedy tylko Jingelsa na 4 i mo偶emy zaczyna膰 rs :P ale jako艣 niechce mi si臋 w to wierzy膰, niby Fav Bucks by si臋 przyda艂 ale nie akurat kosztem tego grajka

Odno艣nik do komentarza

Z gar艣ci nowinek

Najwi臋ksze na workoutach wra偶enie zrobi艂 ten go艣膰 :pp

Przy okazji na filmiku s膮 wszyscy kluczowi dziennikarze pisz膮cy o聽 Jazz i dla Jazz

A ju偶 powa偶nie pisz膮c to:

Jazz jest bliskie zatrudnienia Fotisa Katsikarisa w miejsce Koroskova. Fotis w Grecji uchodzi艂 za specjalist臋 od pick贸w i obrony.

To by艂y trener Bilbao w czasach ich sukcesu, kadry Grecji , Olympiakosu.. Og贸lnie ciekawa opcja bo nigdy przedtem nie by艂 艂膮czony z Jazz i Snyderem

Co do opcji draftowych to Jazz zako艅czy艂o sprawdziany przeddraftowe i podobno ten ostatni by艂 najlepszy najbardziej kompetenny.

Dzanan Musa i Evans zrobili mocne wra偶enia tak samo Deng Adel i Kulboka ( to pewnie typy na drug膮 rund臋)

4 dni do draftu i trudno powiedzie膰 w kogo Jazz poluje - tzn og贸lnie wiadomo ale co do draftu to niby insiderzy twierdz膮 偶e 偶adnego ruchu w g贸r臋 nie b臋dzie i b臋d膮 wybiera膰 z tego co b臋dzie dost臋pne bo wg nich od 11 do 30 talent jest zbli偶ony

Odno艣nik do komentarza

[...]

Dzanan Musa i Evans zrobili mocne wra偶enia tak samo Deng Adel i Kulboka ( to pewnie typy na drug膮 rund臋)

4 dni do draftu i trudno powiedzie膰 w kogo Jazz poluje - tzn og贸lnie wiadomo ale co do draftu to niby insiderzy twierdz膮 偶e 偶adnego ruchu w g贸r臋 nie b臋dzie i b臋d膮 wybiera膰 z tego co b臋dzie dost臋pne bo wg nich od 11 do 30 talent jest zbli偶ony

Musa. Z tego co ogl膮dam i czytam o nim, to jest chyba m贸j nr 1. Jeszcze tylko chwila...

Odno艣nik do komentarza

Musa. Z tego co ogl膮dam i czytam o nim, to jest chyba m贸j nr 1. Jeszcze tylko chwila...

Jazz ostatnimi laty zaskakiwa艂a wyborami wi臋c trudno powiedzie膰 no ale w tym roku coraz wi臋cej plotek wskazuje 偶e chyba wybior膮 Okobo z Francji..

Givony na dzisiejszym podcasie z Andy Larsenem tak twierdzi艂. Wprawdzie rzuci艂 te偶 nazwisko Graysona Allena ale to mam nadzieje si臋 nie wydarzy - nie z 21 nr

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.