Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Deandre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dalem 4:3 bo nadal uwazam ze brak Klaya i Andre jest znaczacy, Cavs sa mocniejsi niz w realu, Evans na bank nie rozegralby 100 meczow w sezonie majac pewna kase z umowy, no i ta lawka w Cavs >GSW. No i fluber opisem tez zaplusowal bo byla dla mnie ta konfrontacja na styku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja dałem wysokie zwycięstwo cavs i po kierunkach zmian gotowy jestem na argumentacje dlaczegonlbj ma zostać wvcavs Fluber to poukładał. Ciekawe jak przekonał do tego lbj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja dałem wysokie zwycięstwo cavs i po kierunkach zmian gotowy jestem na argumentacje dlaczegonlbj ma zostać wvcavs Fluber to poukładał. Ciekawe jak przekonał do tego lbj. Według rankingu ESPN przed sezonem 17/18 (odliczając LBJ-a, który sam ze sobą nie może zagrać) mam w tym momencie 3 zawodników z TOP 30 ligi do pomocy LeBronowi, którzy dodatkowo świetnie z nim fitują, a żaden z nich nie skończył jeszcze 30 lat. Nie przyjmuję ofert sign and trade i dam mu 5-letniego maxa. Właściwie nie za bardzo wiem, co tu argumentować, po tym, jak przegrałem z Warriors w 7, a LeBron pała żądzą rewanżu na Warriors:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Deandre? tak, imo trzon CJ,LBJ,Love,Jordan zajebiscie pasuje, choc brakuje mi tu jeszcze jakiego Beverleya na jedynce u za rokbzdrowi CAVS to moja 1 w power rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Ogólnie Warriors z pewnością muszą poczynić jakieś ruchy, jeśli nie chcą w przyszłym sezonie pożegnać się z rolą championa. Nie spodziewałem się, że to jest wgl możliwe. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Też myślę, że z DeAndre Jordanem by to Cabo pewnie wzięli. Albo np. Hassan, który też był do wyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi