Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GH33 Opublikowano 13 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Cześć. Nie wiem do jakiego tematu do zapodać, może bezpośredni temat będzie bardziej widoczny. https://www.gameframesports.com/ Strona powstała niedawno. Umieszczane są na niej pocięte mecze, w sensie z ponad 3-godzinnego, pełnego seansu, przeładowanego timeoutami, reklamami, wywiadami, konkursami itd., zostawiona jest czysta akcja, jeszcze bardziej skompresowana, niż typowe wrzuty na stronach typu tvrex.net czy nbaall.co które mają średnio od półtorej godziny do dwóch. Natomiast na gameframesports.com tną mecz w taki sposób, że trwa 30 minut lub 60 minut, można sobie wybrać wersję (dłuższą wprowadzili dopiero niedawno). Pozostawione są replaye, bójki (chyba), pocięte rzuty wolne (jeśli w trakcie któraś drużyna bierze czas) itp. istotne sprawy. Oczywiście wersja 30 minutowa to skrót, w takim sensie, że z każdej kwarty wycinają kilka minut (prawdopodobnie najmniej emocjonujące momenty). Wersja 60 minutowa to raczej cały mecz, akcja za akcją non-stop, z niewielkimi cięciami. Krótki opis od właścicieli z tematu na reddit: Instead of cutting to every single play at halfcourt, we thought it'd be even more interesting to keep the 'live' experience somewhat intact and just show important segments of the game in full. This means cutting out garbage time parts, but keeping instant replays and some of the build-up during important moments in the game..So instead of just seeing shot after shot, you actually can get a full sense of the live game in 30 minutes. If there's interest in seeing 60 minute versions that could be an option as well. (...) Just added a 60 minute version to the game last night, and will start adding them moving forward. Cheers! Myślę, że w sezonie to będzie fajna opcja dla kogoś, kto chce każdego dnia zaliczyć kilka (albo wszystkie) najciekawszych meczów w skrócie 30 minutowym, jak wiadomo 6 tak pociętych meczów, to równowartość jednego, pełnego meczu. Wersja 60-minutowa jest chyba dla mnie osobiście najbardziej optymalna, zazwyczaj oglądam mecze na nbaall.co i irytują mnie tam niepotrzebnie pozostawione segmenty reklamowe czy timeouty. Jako dopełnienie, polecę jeszcze inną stronę, którą również kiedyś gdzieś tutaj umieszczałem: https://www.webisports.com/nba Oceny meczów (bez spoilerów), w oparciu o skrypt stworzony przez właściciela, bazujący na statystykach meczu. Po prostu, co warto oglądnąć. Edytowane 13 Maja 2018 przez GH33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Hoho, świetna opcja. Cały czas będzie darmowe? W sensie wrzucane na youtube? Jak szybko dodają mecze po zakończeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GH33 Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) No właśnie z youtube może być problem, bo jak się połapią, to poleci cały kanał i zawartość, jak to często bywa. W temacie na reddit ktoś zwrócił im na to uwagę, może dodadzą jakieś mirrory. https://www.reddit.com/r/nbastreams/comments/8g9n6m/condensed_versions_of_nba_games_that_include/ Ja dowiedziałem się o tej stronie dopiero 2 dni temu Jeszcze nie wiem jak szybko robiona jest edycja i upload. Ale dzisiaj/jutro się przekonamy. Edytowane 13 Maja 2018 przez GH33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Świetna sprawa oby szybko nie padło, co do YT to nie problem mogą wstawiać gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 mega sprawa, polecam! własnie sobie łykam mecz Bostonu z Kawalerzystami i śmiga bardzo pierwszla klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Teraz obejrzałem 30min GSW-HOU i dziwnie to pocięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 własnie przeskakiwało pół kwarty drugiej i czwartej no coś musieli pociąć by się zmieścić w 30 minut mam nadzieje że wtedy nic waznego się nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Dziekuje przyjacielu w imieniu moim i brachola, kuzaja i paru ziomenów. Obejrzelismy na 2 przerwach i reli mecz wersje 60 minut i jest taki sztos ze ja nie mam pytan. Mam nadzieje ze popoludnie minie ci godnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Kufa genialna ta strona . Oby jej nie wyłączyli jakoś wkrótce. a co bylo na bioli ? facet z gegry nie zrobil kartkowki ? facia z majzy duzo zadala do domu ? Puknij się w czółko, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja tam wolę sobie korzystać z przycisku 5 sekund w przód/tył, wtedy cały mecz równiez ogląda się godzinkę, a czasami komentatorzy mówią ciekawe rzeczy albo po prostu wolę przeżywać dłużej dany moment i taka opcja mi na to pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja tam wolę sobie korzystać z przycisku 5 sekund w przód/tył, wtedy cały mecz równiez ogląda się godzinkę, a czasami komentatorzy mówią ciekawe rzeczy albo po prostu wolę przeżywać dłużej dany moment i taka opcja mi na to pozwala. na yt też może sobie cofnąc a możesz to oglądać wszędzie i kiedy chcesz bez ściagania no i za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Filmy są na YT oznaczone jako "niepubliczny" więc może do tego nie doją. A jak dojdą do ma masę innych playerów żeby to wrzucić. Super strona i dzięki za wrzutkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GH33 Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 30 minutowe wersje słabszych meczów oglądam w pracy, podczas przerwy na śniadanie Sprawdza się bardzo dobrze, choć fakt, z każdej kwarty wycinają jeden czy dwa kilkuminutowe segmenty, no ale inaczej się nie da. Przed chwilą oglądnąłem kolejną 60 minutową opcję, tym razem Cavs-GSW, chyba tylko jedna czy dwie akcje rozpoczęły się już od połowy boiska, więc raptem kilkadziesiąt sekund wycięte z czystej akcji. Mi to pasuje, bo w porównaniu do poprzednich niemal/ponad 2-godzinnych wersji, zawsze pozostaje mi ta dodatkowa godzina na inne rzeczy do zrobienia w ciągu napiętego dnia. A pełny meczyk tak czy inaczej ogarnięty. Ale jedno muszę przyznać, odnośnie komentatorów, którzy czasami mają ciekawe rzeczy do przekazania, w tak pociętym meczu, to jak wiadomo odpada. I to jest ten jeden ból, Jackson i Van Gundy to moi ulubieńcy, często fajnie gadają, dokuczają sobie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Podziękował, będę mógł sobie pooglądać pełne mecze w 60 minut, dokładnie czegoś takiego potrzebowałem, a już myslalem ze skoncze w PO tylko na boxscore'ach i krótkich highlightach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Jakiś mały pomnik dla tych ludzi, nie wiem może skwer ich imienia albo chociaż jakąś małą gwiazdę nazwać. Świetna robota, oby przetrwała dłużej. Edytowane 15 Maja 2018 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Chwała tym ludziom Dużo czasu zżera cały mecz, tutaj fajnie 60 min i lecimy lecimy nie śpimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Zajebiste, całe życie czegoś takiego szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Ja tam wolę sobie korzystać z przycisku 5 sekund w przód/tył, wtedy cały mecz równiez ogląda się godzinkę, a czasami komentatorzy mówią ciekawe rzeczy albo po prostu wolę przeżywać dłużej dany moment i taka opcja mi na to pozwala. yo, daj sie pospólstwu nacieszyć dla tych co tej techniki nie odkryli , takie stronki do rzecz zacna Edytowane 15 Maja 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 yo, daj sie pospólstwu nacieszyć dla tych co tej techniki nie odkryli , takie stronki do rzecz zacna Czyli masz czas ganiać kozy w nosie i oglądać mecz z reklamami, ale jak trzeba wstać rano na najlepszy podcast ever live to dupa piecze i trzeba płakać jak to źle i niedobrze? S H A M E :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 szkoda tylko że dają te miniaturki, one sporo zdradzają musze wołac kolege w pracy by mi włączył i nie widział spoilera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi