january Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) . Edytowane 30 Września 2023 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 W dniu 29.04.2019 o 13:53, january napisał: Trochę powalczyłem w arkuszu i jest tam zakładka bilans finansowy, gdzie możecie sobie sprawdzić jak wyglądają finanse (oczywiście w PO dochody będą rosły). Jeszcze nie wrzuciłem tam przepływów gotówki, bo wkurzacie mnie wpisywaniem niepoprawnym wymian, może postaram się to updatować kiedyś, ale na zwłokę to sami zapracowaliście lenistwem swoim. Dokładniej buyoutów w kwestii SAC i TOR liczyć mi się nie chce - schodzą poniżej progu SC, a zarabiać nie mogą więc 0 - taka uwaga jak coś. Wrzuciłem wszystko (poza cash transactions), w Waszym interesie jest dopominanie się o uwzględnianie buyoutów Lance Thomas trafił do Houston, uwzględnij to w finansach proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ja ostatecznie tego Afflalo nie pozyskałem, więc nie powinno go być u mnie w dead salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 W dniu 18.01.2019 o 16:24, january napisał: Celtics + 2 mln Niby nie moja sprawa ale Celtics +4 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 1 godzinę temu, january napisał: Robilem z arkusza jak poszły jakieś zmiany to poproszę dokładny opis co i jak (wszystkie teamy gdzie się coś zmienia nie tylko "swój"). Powoli ogarniam arkusz jak będzie wszystko gotowe to powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 1 minutę temu, january napisał: Spoczko Ogólnie tamta zakładka z bilansem finansowym uważam dużo pomoże, dość jasno jest to tam ogarnięte. Tylko jak poszły już teraz jaieś zmiany to trza to uwzględnić Jakieś zmiany już są w porównaniu z tym co jest w tej zakładce. Wpiszę te zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ty robisz te odejmowanie buyoutow ozzy, czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 11 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Ty robisz te odejmowanie buyoutow ozzy, czy co?? Buyouty są już dawno zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 To Pistons robią oficjalny reset i wstrzymują wymianę z 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Orlando Magic robią oficjalnie reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Boston Celtics robią reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Golden robią oficjalnie reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Sixers robią reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 8 minut temu, january napisał: Dzięki Panowie za szybie sformalizowanie oczywistości, LBS musi się pewnie zastanowić jak wpadnie. Ja się będę tymi finansami zajmował. Już jest w nowym arkuszu ozzyego odpowiednia zakładka, a nawet 2 Mam nadzieję, że bardziej nawet zrozumiała niż ostatnio:) Cash transactions też będę (z jakimś opóźnieniem) tam wklepywał. Niemniej @Eld umówmy się, że jak jakiś deal nie przejdzie to go edytuj w temacie beGM wymiany przekreśleniem na czerwono wyraźnym czy coś. A jak ktoś wklepuje wymiany z cash to ma się tam pojawić słowo cash obok kwoty Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 13 minut temu, Eld napisał: Ok. O to od razu Eld usuń mój post dealu z @Tecu i jego potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Godzinę temu, ozzy110 napisał: O to od razu Eld usuń mój post dealu z @Tecu i jego potwierdzenie Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 @january jak już 10 drużyn skończyło sezon mógł byś się wziąć za ich finanse. Są drużyny którym szczególnie może zależeć na takiej wiedzy, ile zarobiły itp. jak np. Wizards czy Portland. Spurs, Clippers, Memphis, Jazz, Boston, Nets, Bulls i Pistons też chętnie poznały by swoją sytuację. Przynajmniej rozbijesz sobie pracę na dwa etapy, a i zobaczymy jak zadziałały covidowe zmiany jakie wprowadzaliśmy przed startem RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 6 godzin temu, january napisał: To co się dało zrobić to już w nocy zrobiłem, jest w arkuszu Super. Nie wiem czy robiłeś już cash transactions, ale u siebie masz in minus max cash, ale u mnie nie ma tych +5,417 które dostałem od Ciebie. Dodatkowo jesteś wstanie zrobić jakoś bardziej czytelne? Nie narzekam oczywiście ale może jakoś by się dało lata oddzielić jakimiś grubszymi kreskami i choć by użyć trochę innego koloru niż ciemno niebieski dla cash out/in, albo zostaw ciemne kolory ale używaj przy tym białej czcionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 3 minuty temu, january napisał: Wszystko jest, btw ja akurat nie mam minus max cash, bo jeszcze 200k mogę wydać . Jest dobrze, niebieski ciemny przy cash in/out jest tylko dla tych co już przyjęli/oddali tyle ile można najwięcej. To Twoja brocha tak czy siak. Nie wpiepszam się, a jak czegoś nie będę rozumiał to zapytam jak z tym ciemnoniebieskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Hejo @january - pytanko mam do bilansu finansowego Co oznacza HC 22' tak/nie - rozumiem że tu chodzi o HardCap na kolejny sezon? Jeśli przy Jazz jest informacja na "nie" to jak mam interpretować projected hardcap 22' ? I pytanie z innej beczki - co oznacza ciemnofioletowy - brak zarabiania dla tank ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi