ai3 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 obi mial taki wystrzal jak ja z moja dziewczyna na pierwszym wyjezdzie w Pogorzelicy mialo byc zajebiscie , ja pobolalo , szybka spucha w kondoma i 'the world is my oyster...' tego typu temat ja sie nie martwie o Twoje sloty Wilqu tylko wasze srednie sa zawyzone macie wszyscy w czubie wyjatkowo kiepska sytaucje ze slotami i ratuje was ta przepasc; jakby Krzemyk zainwestowal w jakosc to by was dogonil robiac 822 na 43 gdzie przy waszych 45 to by wystarczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Poniżej odtworzona kolejność brakujących draftów rookie. Myślę, że wszyscy zawodnicy rzeczywiście zostali pobrani w draftach. Lekkie różnice mogą polegać na kolejności tych wyborów, gdyż mogły mieć miejsce wymiany w trafcie przerwy międzysezonowej. Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2005: GM: Player: 1 Phoenix Suns Fitas Andrew Bogut 2 Sacramento Kings Marcinek Chris Paul 3 Detroit Pistons Mythos Deron Williams 4 Orlando Magic (from Golden State Warrriors) g3n|uz Marvin Williams 5 Cleveland Cavaliers Robinson Gerald Green 6 Houston Rockets Czarny#8 Raymond Felton 7 Los Angeles Clippers ai3 Jarrett Jack 8 Philadelphia 76ers worldbasket Martell Webster 9 Boston Celtics Mills Danny Granger 10 Orlando Magic g3n|uz Sarunas Jasikevicius 11 New York Knicks RZArectah Sean May 12 Dallas Mavericks Popeye Charlie Villanueva 13 San Antonio Spurs PeWee Hakim Warrick 14 Minnesotra Timberwolves Lu Ike Diogu 15 Memphis Grizzlies Naz Channing Frye 16 Los Angeles Lakers Tom13 resign 17 Washington Wizards Mazima Joey Graham 18 New Orleans Hornets Logyz Arvydas Macijauskas 19 Chicago Bulls Mar Francisco Garcia 20 Indiana Pacers Radzio resign Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2006: GM: Player: 1 New Orleans Hornets (form Philadelphia 76ers) GeDDo Rudy Gay 2 Phoenix Suns (from New York Knicks) Bulek Adam Morrison 3 Minnesotra Timberwolves Lu Brandon Roy 4 Philadelphi 76ers (from Orlando Magic via New Orleans Hornets) worldbasket Randy Foye 5 New York Knicks (from Phoenix Suns) RZArectah Shelden Williams 6 Houston Rockets Czarny#8 LaMarcus Aldridge 7 Golden State Warriors cwebb Andrea Bargnani 8 New Orleans Hornets (from Boston Celtics) GeDDo Tyrus Thomas 9 Minnesota Timberwolves (from Utah Jazz) Lu Rodney Carney 10 Detroit Pistons Mythos Marcus Williams 11 New Orleans Hornets (from Indiana Pacers) GeDDo Ronnie Brewer 12 Dallas Mavericks Popeye Jordan Farmar 13 Los Angeles Clippers ai3 J.J. Redick 14 New Orlean Hornets GeDDo Steve Novak 15 Cleveland Cavaliers Lorak Hilton Armstrong 16 Los Angeles Lakers Tom13 Josh Boone 17 Sacramento Kings Marcinek Anthony Parker 18 Utah Jazz (from Chicago Bulls) Roger Kyle Lowry 19 Utah Jazz (from San Antonio Spurs) Roger Jorge Garbajosa 20 New York Knicks (from Washington Wizards) RZArectah Rajon Rondo Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2007: GM: Player: 1 New Orlean Hornets GeDDo Kevin Durant 2 Detroit Pistons Mythos Greg Oden 3 New York Knicks RZArectah Jeff Green 4 Chicago Bulls (from Utah Jazz) Mar Al Horford 5 Charlotte Bobcats Lorak Mike Conley 6 Los Angeles Lakers Tom13 Yi Jianlian 7 Houston Rockets Czarny#8 Corey Brewer 8 Boston Celtics Mills Joakim Noah 9 Miami Heat (from Orlando Magic) drtoudi Brandan Wright 10 Phoenix Suns Bulek Luis Scola 11 Orlando Magic (from Miami Heat) Krzemo Acie Law 12 Philadelphia 76ers worldbasket Al Thornton 13 Dallas Mavericks Popeye Nick Young 14 San Antonio Spurs PeWee Marco Belinelli 15 Utah Jazz (from Los Angeles Clippers) Roger Julian Wright 16 Minnesota Timberwolves Lu Juan Carlos Navarro 17 Indiana Pacers Radzio Spencer Hawes 18 Los Angeles Lakers (from Sacramento Kings) Tom13 Thaddeus Young 19 Toronto Raptors Dunk Fan Javaris Crittenton 20 Chicago Bulls Mar Tiago Splitter Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2008: GM: Player: 1 Charlotte Bobcats Lorak Derrick Rose 2 Charlotte Bobcats (from Los Angeles Clippers) Lorak Michael Beasley 3 Orlando Magic (from Phoenix Suns) Krzemo Kevin Love 4 Detroit Pistons Mythos O.J. Mayo 5 Los Angeles Lakers Bastillon Russell Westbrook 6 New York Knicks RZArectah Anthony Randolph 7 Philadelphia 76ers worldbasket JaVale McGee 8 Miami Heat drtoudi Brook Lopez 9 Memphis Grizzlies Roger Danilo Gallinari 10 Sacramento Kings Marcinek Eric Gordon 11 Boston Celtics Mills Joe Alexander 12 Sacramento Kings (from Houston Rockets) Marcinek Jason Thompson 13 Memphis Grizzlies (from Seattle Supersonics) Roger Jerryd Bayless 14 Phoenix Suns (from Orlando Magic) Bulek D.J. Augustin 15 Memphis Grizzlies (from San Antonio Spurs) Roger Robin Lopez 16 New York Knicks (from Toronto Raptors) RZArectah Roy Hibbert 17 Indiana Pacers Radzio Ryan Anderson 18 Dallas Mavericks Popeye Marreese Speights 19 Minnesota Timberwolves Lu Mario Chalmers 20 Sacramento Kings (from Chicago Bulls) Marcinek Goran Dragic Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2009: GM: Player: 1 Orlando Magic Krzemo Blake Griffin 2 Sacramento Kings Marcinek Tyreke Evans 3 Miami Heat drtoudi James Harden 4 Charlotte Bobcats Roger Jonny Flynn 5 Charlotte Bobcats (from Los Angeles Lakers) Roger Stephen Curry 6 Detroit Pistons Findek Hasheem Thabeet 7 Los Angeles Clippers (from Dallas Mavericks) ai3 Brandon Jennings 8 Sacramento Kings (from New York Knicks) Marcinek Ricky Rubio 9 Los Angeles Lakers (from Memphis Grizzlies) Antek Jordan Hill 10 Indiana Pacers (from Boston Celtics) Radzio Terrence Williams 11 Sacramento Kings (from Philadelphia 76ers) Marcinek Jrue Holiday 12 Toronto Raptors (from San Antonio Spurs) Dunk Fan Tyler Hansbrough 13 Phoenix Suns Bulek DeMar DeRozan 14 Seattle SuperSonics (from Houston Rockets) GeDDo David Andersen 15 Charlotte Bobcats (from Minnesota Timberwolves) Roger Earl Clark 16 Indiana Pacers Radzio Gerald Henderson 17 Phoenix Suns (from Seattle SuperSonics) Bulek Wayne Ellington 18 Detroit Pistons (from Toronto Raptors) Findek DeJuan Blair 19 Los Angeles Clippers ai3 Ty Lawson 20 Sacramento Kings (from Chicago Bulls) Marcinek Jeff Teague Jeśli ktoś jest w stanie coś sobie przypomnieć i uważa, że jest jakiś błąd, to dajcie znać. Edytowane 24 Stycznia 2019 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Nie wiedzialem, ze Mar tak dominowal w 6 pierwszych latach by zamaskowac ostatnich kilka. Coś poszło gdzieś nie tak ale odbudowa dynastii Bulls is in progress. Swoją drogą jak znajdę wolną chwilę to opiszę historię Bulls, wymiany, FA, drafty etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Carney miał być nowym Carterem. Tak mi się wtedy wydawało... Zresztą Roy mi wszystko narobił z nawiązką, a inni gracze wybrani później nie odpalili za szybko. Ale już np. z Chalmersem pod koniec draftu trafiłem elegancko. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ciekawy trade krzemyka z dr House Ai3, wysoooko widzisz limit Bookera... Ps, wilq jak dzisiejszy poranek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 shavlik porzucił swoje ideały i oddał najlepszego gracza w wymianie, ba pozyskał w zamian jego gorszą i bardziej łamliwą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Podsumuję Wymiana z LAC Beal + Oubre za Bookera i Valanciunasa Wymiana z SAC Vucević + Williams za Adamsa i Thomasa Elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) ja sie nie martwie o Twoje sloty Wilqu tylko wasze srednie sa zawyzone macie wszyscy w czubie wyjatkowo kiepska sytaucje ze slotami i ratuje was ta przepasc; jakby Krzemyk zainwestowal w jakosc to by was dogonil robiac 822 na 43 gdzie przy waszych 45 to by wystarczyloGratulacje za skuteczna autopromocje ;-) Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2007: GM: Player: 1 New Orlean Hornets GeDDo Kevin Durant 2 Detroit Pistons Mythos Greg Oden 3 New York Knicks RZArectah Jeff Green 4 Chicago Bulls (from Utah Jazz) Mar Al Horford 5 Charlotte Bobcats Lorak Mike Conley Jeff Green to odwieczny kusiciel, ze ma talent ;-) Pick: KOLEJNOŚĆ DRAFTU 2008: GM: Player: 1 Charlotte Bobcats Lorak Derrick Rose 2 Charlotte Bobcats (from Los Angeles Clippers) Lorak Michael Beasley 3 Orlando Magic (from Phoenix Suns) Krzemo Kevin Love 4 Detroit Pistons Mythos O.J. Mayo 5 Los Angeles Lakers Bastillon Russell Westbrook W czasie draftu to pewnie nie wywolalo wiekszych emocji, ale historycznie to sie slabo obronily te wybory loraka ;-) Coś poszło gdzieś nie tak ale odbudowa dynastii Bulls is in progress.Oby trwalo to tyle ile przebudowa prawdziwych Bulls od ich dynastii ;-) shavlik porzucił swoje ideały i oddał najlepszego gracza w wymianie, ba pozyskał w zamian jego gorszą i bardziej łamliwą wersję.Przeciez to klasyczne poprawianie picku... plus nie tak dawno Beal byl ten lamliwy... Ps, wilq jak dzisiejszy poranek ? Kijowy bo Satoransky zagral duzo lepiej od Portera i przybyl nam 3 do tanca... Wymiana z LAC Beal + Oubre za Bookera i Valanciunasa Wymiana z SAC Vucević + Williams za Adamsa i Thomasa ... choc coraz bardziej to mi wyglada na skracanie okna zeby wygrac tylko w best-case.Bardzo ryzykownie, ale przez to przynajmniej bedzie wieksza zabawa ;-) P.S. Kompletnie nie rozumiem timingu, dlaczego ta wymiana nie poszla po kontuzji Jonasa? Zwlaszcza, ze wtedy bylo przed naszymi wymianami, wiec byly lepsze perspektywy. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 W czasie draftu to pewnie nie wywolalo wiekszych emocji, ale historycznie to sie slabo obronily te wybory loraka ;-)Wybory Mythosa były zdecydowanie lepsze. Widać, że miał chłopak nosa do wyszukiwania talentów Co do Krzema, to będę miał niezły ubaw, jak łyknie wszystkich w kwietniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Ja wiem jakie są intencje shavlika ale Beal łatkę INJ powinien zdjąć juz dawno, jest na falii wznoszącej w tym względzie, Booker natomiast się zwija. 54 rozegrane mecze sezon temu, teraz już 13 opuszczonych, dobrze to nie wróży. Trejd na linii Sacto-Orlando dla mnie osobiście wtf. Oddawanie 67fp Vuca bez pozyskania żadnego dodatkowego assetu do Adamsa. Dziwna decyzja. Krzemyk bez popity Was zrobił, nie ryzykując niczego na zaś. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 wilq 1. Jonas miał pauzować krócej. 2. Były różne oferty, ale był problem żeby zgrać to w salary. 3. Gdyby nie wymiana z SAC (którzy odpuścili 10 dni temu) może nie zrobiłbym tej wymiany z LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Trejd na linii Sacto-Orlando dla mnie osobiście wtf. Oddawanie 67fp Vuca bez pozyskania żadnego dodatkowego assetu do Adamsa. Dziwna decyzja. Krzemyk bez popity Was zrobił, nie ryzykując niczego na zaś. Tu sie mocno nie zgadzam, Vucek za rok bedzie balastem na szyi przez ratio produkcja do pensji. Zas Adams jest mlodszy i bardziej stabilny. Jedyne co mnie dziwi to czemu Thomas nie wyladowal na FAsach ;-) 3. Gdyby nie wymiana z SAC (którzy odpuścili 10 dni temu) może nie zrobiłbym tej wymiany z LAC.To trzeba bylo to klepnac 9 dni temu ;-) Nic to, rzuciles rekawice i zobaczymy czy nam w twarz czy w bloto... Bo sa realne szanse, ze zajmiesz to samo miejsce co bez tej wymiany. Z drugiej strony ai3 tez podjal walke o topowych pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Tu sie mocno nie zgadzam, Vucek za rok bedzie balastem na szyi przez ratio produkcja do pensji. Zas Adams jest mlodszy i bardziej stabilny. Jedyne co mnie dziwi to czemu Thomas nie wyladowal na FAsach ;-) Tu się z Tobą zgadzam Wilq. Vucek w przyszłym sezonie z taką pensją będzie sporym obciążeniem, ale szacunek dla Krzema, że idzie na całość. Co do Thomasa to nie mam nic do stracenia, poczekamy i najwyżej ześle go tam gdzie jego miejsce. Mcgee, E.Gordon, D.green i redick czekają na nowych właścicieli. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jedyny moment kiedy wygladalem madrze to jak Westbrook zaczal sezon na injured list Holiday 70 fp Beal 70fp Looney dobry sezon Moglem byc na miejscu 2 jestem na minus 2 Zjebalem Co nie zmienia faktu ze trejd z Krzemykiem to zwyczajny tank Beal jest zajebisty, kwestia tego ile tortu dostanie za rok i jak bedzie wygladac druzyna bo nie bedzie grac o 10 miejsce na Wschodzie , nikt o to dzis nie gra Mam 13 deep team i za rok planuje fale wznoszaca Krzemyk czy Antoni jakos musza z tej 500tki zejsc wink wink Magic Johnson wink wink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Tu sie mocno nie zgadzam, Vucek za rok bedzie balastem na szyi przez ratio produkcja do pensji. Tu się z Tobą zgadzam Wilq. Vucek w przyszłym sezonie z taką pensją będzie sporym obciążeniem Ubogim w fp rozdam oby każdy miał takie zmartwienia To trzeba bylo to klepnac 9 dni temu ;-) Dałem wam fory . Let's play. Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Od siebie dodam jeszcze FBXowy Hall of Shame: Założyciel - radzio. Zmarnował pół kariery gracza, który swego czasu praktycznie gwarantował wygrane. Findek 12/13 toudi 15/16 LBS 18/19 olać czyli min. nie oddać Tobie Leonarda czy tam KATa za Paula+wypełniacz? - KAT bardzo słaby pierwszy trymestr - Leonard nie grający w b2b - Harris też często wypada do tego sporo pecha z pobranymi z FA waflami, min Burkiem dodatkowo zamrożony slot na MPJ, którego nie oddam za byle szrot byleby tylko pozorować walkę, i tak nie miałbym żadnych szans choćby zbliżyć się do średnich Antka i Wilqa no chyba, że rozmienił bym big3 czego nie chciałem, bo ciężko by mi było wyciągnąc odpowiednie value Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 olać czyli min. nie oddać Tobie Leonarda czy tam KATa za Paula+wypełniacz? - KAT bardzo słaby pierwszy trymestr - Leonard nie grający w b2b - Harris też często wypada do tego sporo pecha z pobranymi z FA waflami, min Burkiem dodatkowo zamrożony slot na MPJ, którego nie oddam za byle szrot byleby tylko pozorować walkę, i tak nie miałbym żadnych szans choćby zbliżyć się do średnich Antka i Wilqa no chyba, że rozmienił bym big3 czego nie chciałem, bo ciężko by mi było wyciągnąc odpowiednie value Masz 3 graczy z top 12 ligi, którzy robią 210 FP przy salary 175, nie robiąc żadnych wymian i tylko biorąc co lepszych FAsów zrobiłbyś 3 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Pobilbym bym rekord trejd propsow z tym skladem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi