wiLQ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 dojde tak daleko jak zaciagnie mnie Love i na razie pewnie prowadzi mnie do wysokiego picku.Tez uwazam, ze powinien przesiedziec caly sezon, extension jest to po co sie przemeczac ;-) Pytanie ile minut ten Cousins będzie dostawał? Bo jakoś nie sądzę aby od razu pogrywał po +30 minut. Więc trochę tego czasu powinno minąć, aż wejdzie na wysoką produkcję. Natomiast jeśli chodzi o 76ers, to rozkręca się Collins, a i za miesiąc może wrócić również Love z produkcją +50fp. Aby Pistons stracili 1 pick, to musiałby wracać również Porzingis, a to wydaje się mało prawdopodobne w tym sezonie. Ewentualnie Love musiałby być out for season, wtedy widziałbym jakieś szanse u 76ers. Raczej nie sądzę aby znalazł się ktoś to rozpierdoli sobie całkiem skład, aby zyskać Barretta (Zion pewnie zaklepany przez Pistons).Raczej zakladam, ze bedzie ostra walka o #1, a podajac konkretne dane wiadomo kogo trzeba pchnac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja z 8 wyciągnąłem Mitchella, wiec jest szansa, że poza top3 coś się uda ugrać. Ten draft ma w ogóle jakąś głębie? Bo jeszcze nie robiłem researchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Może i znajdzie się kilku fajnych zawodników, ale wiele zależy kto z jakim numerem zostanie wybrany w nba, gdzie trafi i jak zaprezentuje się w SL. Jedno jest pewne, raczej nie można oczekiwać od przyszłorocznych pierwszoroczniaków takiej samej produkcji jak robią tegoroczni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Oddam Gallinariego i Lou Williamsa za coś połamanego i fajnego, albo młodszego, jeszcze nie fajnego, ale z potencjałem. Obaj robią ponad 50, ważąc poniżej 50. Mogę też oddać DAR'a albo WCS'a, ale będzie drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Oddam Gallinariego i Lou Williamsa za coś połamanego i fajnego, albo młodszego, jeszcze nie fajnego, ale z potencjałem.Spellman i Okogie technicznie podchodza pod punkt drugi... ;-) A propos, wyslalem dzis 4 propsy i wszystkie zostaly zdecydowanie odrzucone... Oj coraz ciezszy jest los low-ballera... znaczy contendera, zeby to nawet nie prowadzilo do jakis negocjacji. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Spellman i Okogie technicznie podchodza pod punkt drugi... ;-) A propos, wyslalem dzis 4 propsy i wszystkie zostaly zdecydowanie odrzucone... Oj coraz ciezszy jest los low-ballera... znaczy contendera. Ja bardzo lubię z Tobą gadać, ale nie masz czym uzupełniać wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja bardzo lubię z Tobą gadać, ale nie masz czym uzupełniać wymian Co jest mimo wszystko troche ironiczne gdy druzynowo robie 45 fppg ;-) Ciezko zebym mial jeszcze grupe swietnych prospektow na handel... wprowadzmy GLeague to bedzie bardziej wykonalne. Ale w sumie najwazniejsze, ze antek nie sprzedal Paula, wiec dalej skutecznie sie broncie przed nim ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Jeśli Love niedługo wróci, to z 3x50+ i Gay to wręcz uważam, że wzrastają moje szanse na pick nr 2. U mnie nikomu niespieszno do pułapu 50+, więc to może być atut. Suns to 5 gości na poziomie 40+ i Bagley, który może się obić o 35, ale ma sporo meczów nierozegranych. Pozostali się nie liczą. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Jeśli Love niedługo wróci, to z 3x50+ i Gay to wręcz uważam, że wzrastają moje szanse na pick nr 2. U mnie nikomu niespieszno do pułapu 50+, więc to może być atut. Moja symulacja zaklada, ze Love wroci na 20 meczow ze srednia 54, takze moze byc ciezko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Moja symulacja zaklada, ze Love wroci na 20 meczow ze srednia 54, takze moze byc ciezko ;] Tylko, że jak Vonleh wskoczy na poziom Tatuma, a to jest całkiem możliwe, Twoja symulacja może się nie ziścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zaraz się okaże, że walka to TOP2 draftu będzie ciekawsza niż o mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 No Vonleh robi 43 za ostatni miesiac, za to Butler od kiedy przeszedl do Sixers glownie stoi w rogu i patrzy, wiec wszystko sie ladnie rownowazy. Niech wygra najgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Niech wygra najgorszy.Raczej najbardziej zdesperowany oddac dobrych graczy ;-) A propos, wszyscy czekali na kluczowe kontuzje, wiec uderza tlumy chetnych po paczke Nance i Zeller, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Raczej najbardziej zdesperowany oddac dobrych graczy ;-) Jesli szukasz swojego toudiego zeby dostac grajka na 65 FP za darmo, to te czasy minely bezpowrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 A propos, wszyscy czekali na kluczowe kontuzje, wiec uderza tlumy chetnych po paczke Nance i Zeller, prawda? Będę w szoku jeżeli ktokolwiek będzie zainteresowany Cody Zellerem #provemewrong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 elo chciałem się z Wami serdecznie pożegnać, od dłuższego czasu nie mam zapału do prowadzenia Pacers, beGM i Nuggets pochłania mnie aż nadto, drużynę oddaje Qcinowi, ma chłop zapał i doświadczenie, na pewno będzie w c*** bardziej aktywny niż ja dzięki za super czas wszystkim z osobna, ta liga jest na pewno wyjątkowa w skali krajowej kłaniam się LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Czy Qcin przeszedl audyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 nie wiem co to za audyt ale czywiście ostateczną decyzje zostawiam Rogerowi, myślę, że z racji tego, że core został wypracowany przeze mnie w sumie z totalnych zgliszczy - uszanuje wybór następcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Z tego co pamiętam to Lu był chętny do powrotu i chyba pierwszy na liście przy ewentualnych zmianach kadrowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Z tego co pamiętam to Lu był chętny do powrotu i chyba pierwszy na liście przy ewentualnych zmianach kadrowych.nie mam nic do Lu ale odchodzę tylko na swoich warunkach albo będę zamulał dalej źle to może zabrzmiało - nie chcę dawać ultimatum, zastępstwo jest zacne i ręcze za nie głową, gość gra w roto, simbasket i beGm, tam możecie szukać referencji Edytowane 11 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi