Chytruz Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Ja wywalam Joe Harrisa i Theisa w razie gdybym nagle zapadł w śpiączke i przez to Roger wyjebał mi pół składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Sprzedam R-Cova w pakiecie z Chrissem lub Crabbem za 1 zawodnika lub pick.Covington chyba kolejny sezon z rzedu jest zbywany by zejsc z pensji? Plus ostre tempo draftowe w FBX#2, ciekawe czy nasze bedzie podobne bo moze trzeba szybko dumac nad wyborami spoza Top10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 w tym roku troche slabo z podjarka po picku nr 11 - albo polamani albo trzeba poczekac - 11-20 to u nas taka druga runda troche; trzeba sporej cierpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 w tym roku troche slabo z podjarka po picku nr 11 - albo polamani albo trzeba poczekac - 11-20 to u nas taka druga runda troche; trzeba sporej cierpliwosci Nazwijmy rzeczy po imieniu - wszystko po 8 picku będzie u was za rok na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Nazwijmy rzeczy po imieniu - wszystko po 8 picku będzie u was za rok na FA Każdy liczy na drugi draft 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Od ktorej godziny liczy sie rozpoczecie draftu? Plus nie mowcie, ze trzeba bedzie czekac caly weekend na #1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Zapraszam do kontaktu !!! Orlando Magic - Krzemyk Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 3 Aaron Gordon 23 47,20 8 Kelly Oubre 23 30,10 10 Frank Kaminsky 25 26,90 11 Dillon Brooks 22 25,25 12 Thon Maker 21 17,20 Pozyskam chętnie pikci lub zrobię 2 za 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Od ktorej godziny liczy sie rozpoczecie draftu? Plus nie mowcie, ze trzeba bedzie czekac caly weekend na #1... Od 8 dziś. Na wybór są 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Od ktorej godziny liczy sie rozpoczecie draftu? Plus nie mowcie, ze trzeba bedzie czekac caly weekend na #1... A gdzie sie Tobie spieszy? Mamy jeszcze sporo czasu do rozpoczecia sezonu. Wiec spokojnke sie wyrobimy. W kwesti ogloszen parafialnych ... moge oddac Batuma, Ibake czy Lopeza za jakis fajny pick. Jak nie za pick, to jestem otwarty na jakies inny deal. Kwestia dogadania sie aby obie strony byly zadowolone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 To ja też się przypomnę. Za pick 18 lub 19 lub za coś nie przekraczającego 18fp. Call me! 9 Jonathon Simmons 29 30,50 10 Jerian Grant 26 29,10 11 Reggie Bullock 27 27,75 12 Frank Mason III 24 22,35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Od 8 dziś. Na wybór są 24h.Ze jak? 24h to chyba jakas wlasna improwizacja. Zwlaszcza, ze... Mamy jeszcze sporo czasu do rozpoczecia sezonu. Wiec spokojnke sie wyrobimy.Ten argument pasuje rowniez do max czasu na pick. A gdzie sie Tobie spieszy?Do trejdow ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Ten argument pasuje rowniez do max czasu na pick.Zapomniales dodac, ze to jest twoja wlasna interpretacja. Dla mnie osobiscie nie ma roznicy czy bede musial czekac 10 minut czy 10 godzin na wybor. Bo jak pisalem, czasu jest sporo. Do trejdow ;-)A co teraz nie mozesz? Baa, im dluzej trwa draft, tym chyba lepiej dla Ciebie, bo dluzej jestes powyzej salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) A co teraz nie mozesz?Kilka roznych wariantow propsow mi wstrzymuje handlowanie pickami przez innych. Baa, im dluzej trwa draft, tym chyba lepiej dla Ciebie, bo dluzej jestes powyzej salary.Nie jesli to oznacza, ze dluzej musze czekac na rozstrzygniecia, ktore picki zostana sprzedane. Tak przy okazji wspomne, ze na pewno Lou i/lub Aldridge ode mnie poleca by zejsc z pensji, wiec daje znac zeby pozniej nie bylo marudzenia za jakie badziewne picki/rolesow poszli. Chcesz uczestniczyc w tej promocji to rzuc swojego ochlapa PMem, a nie czekasz az samo wpadnie ;-) Edytowane 1 Września 2018 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ja (Denver) chętnie przyjmę trochę więcej Fpoints jeśli ktoś potrzebuje zejść z salary. Pick posiadam tylko przyszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Wira i Mar uzupełnijcie kogo posyłacie na FA do końca dzisiejszego dnia, inaczej leci pierwszy z dołu składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Nie wiem co to za zwyczaj ,posiadania wiecej zawodnikow niz miejsc w rosterze Napewno macie teraz blok na trejdy do momenttu normalizacji Ale nie powinno byc takiej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Wymiana z PeWeem Bullock za Makera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Nie wiem co to za zwyczaj ,posiadania wiecej zawodnikow niz miejsc w rosterze Napewno macie teraz blok na trejdy do momenttu normalizacji Ale nie powinno byc takiej sytuacji A ja nie rozumiem tych przepisów, tak jakl pisał Wilq, to jest do zmiany To są jakieś przepotopowe przepisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 A ja nie rozumiem tych przepisów, tak jakl pisał Wilq, to jest do zmiany To są jakieś przepotopowe przepisy Dlatego jest dyskusja w odpowiednim temacie. Za pewne będzie glosowanie i wynik bedzie wiążący. Na ta chwile sa takie zapisy w regulaminie jakie sa i trzeba sie ich trzymac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi