Krzemo Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Dzień 158 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Trailblazers vs 76ers (#2) Bilans serii: 0 - 2 Trailblazers 111 - 76ers 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Edytowane 13 Maja 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Shaq poza 2-3 meczami coś słabo gra w tych PO. Chociaż trzeba mu oddać że tym blokiem na Jordanie w ostatniej akcji wygrał mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Tutaj dla mnie to był dla miśków słaby trejd. Można było Birda sprzedać lepiej. Przede wszystkim kontrakt Rice'a był/jest długi i nietrejdowalny. Błędem to było wzięcie Stoudamire za Brandona. Taki "mniejszy" kontrakt na kilka lat bardziej wkurza niż ten Rice. A jedyny błąd jaki popełniłem to że odrzuciłem ofertę z Garnettem za Birda. Byłem napalony na niego ale sprowadzono mnie na ziemie, na moje nieszczęście. Pozostałe oferty były kiepściutkie. Oferta Lakers to była moja inicjatywa, więc lepszy rydz niż nic. Edytowane 13 Maja 2018 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Ten kontrakt Rice tak naprawdę w dwóch ostatnich sezonach nie przeszkadzał w ogóle Grizzlies, wiadomo że fajnie by był gdyby teraz schodził i Grizzlies mogliby się liczyć już teraz na FA, ale za rok Lebron i rookie z tego draftu dalej będą na rookie contract więc atak po prostu zostanie odłożony o jeden sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Jak patrzę na 0/7 Ewinga to trudno powiedzieć o słabym meczu Shaqa:)W obronie robi swoje, ale Ewing to raczej nie jest jakiś mistrz ofensywy, a od Shaqa wymaga się jednak żeby ciągnął też swój team w ataku Odpowiedziałem na post gimmiego który nagle zniknął, wtf? Edytowane 13 Maja 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Chciałem edytować z koma - i coś mi wywaliło. BTW niemoc w ofensywie ale 11 bloków Ewinga i 22 aż PTG przy - tylko 9 76ers . Duża różnica. Przy takich okolicznościach rzadko wygrywa się mecze. W sumie wyszło lepsze zbilansowanie 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dzień 160 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Trailblazers vs 76ers (#2) Bilans serii: 0 - 3 76ers 120 - Trailblazers 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Nie chcę tutaj pozbawiać szans Stro, tym bardziej że za czasów Xamela Blazers kiedyś wrócili z 0-3, ale chyba można powoli zastanawiać się kto będzie finals MVP biorąc pod uwagę jak słabo gra Shaq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Ja tam sie zastanawiam, czy Shaq nie jest juz GOATem simki (w wieku 26 lat) I to mimo srednich PO's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 (edytowane) Dzień 161 (na pierwszym miejscu goscie)(#3) Trailblazers vs 76ers (#2)Bilans serii: 1 - 376ers 106 - Trailblazers 109play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Edytowane 15 Maja 2018 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ja tam sie zastanawiam, czy Shaq nie jest juz GOATem simki (w wieku 26 lat) I to mimo srednich PO's Na pewno nie, obsral się całkowicie w tych PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 szkoda tego meczu ale plan minimum czyli jeden win w portland wykonany, czekamy na dalszy rozwoj sytuacji ps. szak tragedia chyba jest lekko przepplacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ps. szak tragedia chyba jest lekko przepplacony lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dzień 162 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Trailblazers vs 76ers (#2) Bilans serii: 2 - 3 76ers 97 - Trailblazers 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dzień 164 (na pierwszym miejscu goscie)(#3) Trailblazers vs 76ers (#2)Bilans serii: 3 - 3Trailblazers 113 - 76ers 108play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 ololololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jordan wrzucił 2 bieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Dzień 165 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Trailblazers vs 76ers (#2) Bilans serii: 3 - 4 MISTRZEM SIMBASKETU: 76ers! MVP Finałów: Jay Humphries (PG) Trailblazers 111 - 76ers 137 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Gratulacje! Edytowane 18 Maja 2018 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Dzień 165 (na pierwszym miejscu goscie) (#3) Trailblazers vs 76ers (#2) Bilans serii: 3 - 4 MISTRZEM SIMBASKETU: 76ers! MVP Finałów: Jay Humphries (PG) Trailblazers 111 - 76ers 137 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Gratulacje! Ok, czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi