alice Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć. Czy ktoś z was miał do czynienia z bezprzewodowymi słuchawkami, które dałyby radę się utrzymać podczas gry? Chociażby przy głupim dwutakcie moje sennhaisery wypadają i się zupełnie nie trzymają :/ Głównie chodzi mi o przeznaczenie treningowe - nie mecze. Cena tak do 300 zł. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o nauszne i masz okazję sprawdzić to polecam Jabra Move - używam ich do różnego rodzaju aktywności i sprawdzają się super, przy lekkich treningach trzymają się ok, przy bardziej ruchliwym wysiłku nie wiem czy cokolwiek z nausznych się na głowie utrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Cześć. Czy ktoś z was miał do czynienia z bezprzewodowymi słuchawkami, które dałyby radę się utrzymać podczas gry? Chociażby przy głupim dwutakcie moje sennhaisery wypadają i się zupełnie nie trzymają :/ Głównie chodzi mi o przeznaczenie treningowe - nie mecze. Cena tak do 300 zł. Pozdrawiam! JBL T450 dość ciasno przylegają. Przejdź się do najbliższego media/saturna i przymierz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ja mam takie coś i mi wystarcza. Jakość nie porywa, ale coś za coś melomanem mogę być w domu... http://allegro.pl/rock-sluchawki-sportowe-bezprzewodowe-bluetooth-i7273395982.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi