maxcius Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Cześć, usłyszałem coś takiego kiedyś, żebym nie kupował butów z boostem, bo w nich słabiej się skaczę. W takim razie pytanie, jakie buty do dunków? Myślałem o HD 17 low/high, DRose 7 lub Adidas CrazyExplosiv. Co myślicie? Bardzo chciałem tego boosta wreszcie wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 donovanovi mitchellowi boost nie przeszkadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 On jest czarny, a biali nie potrafią skakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 to popatrz na Lipka czy Kilganona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekciul Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Boost nie ma nic do skoków jeśli jesteś uzdolniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rrj22 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Bardzo zabawny cytat... Boost ma na celu wspomagać koordynację ruchową, a nie jej przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi