dannygd Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dyskusja ROY i DPOY nabiera tempa https://twitter.com/sam_amick/status/978676908626927622?s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 MVP: Dżems ROTY: Simmons DPOY: Embiid (Gobert ale chyba za mało minut troche) MIP: Oladipo 6th man: Sweet Lou COTY: D'Anthoni All 1stPG - LillardSG - James HardenSF - DurantPF - LebronC - Davis All 2nd PG - IrvingSG - DeRozanSF - OladipoPF - GiannisC - Embiid All 3rd PG - WestbrookSG - CJSF - GeorgePF - LaMarcusC - Gobert Stepha nie licze bo nie ma chyba nawet mozliwosci 60% meczow zagrac ... All def 1stPG - D.Murray SG - BrownSF - InglesPF - GobertC - JoJo All def 2nd PG - Holiday SG - ButlerSF - CovingtonPF - DraymondC - Nurkić All rookie 1st Bogdanović Mitchell Simmons Tatum Lauri starałem się w miarę trzymać kryterium minut w nagrodach w all teams niekoniecznie chciałem też w miarę bez emocji podesc do wyborow takze moje luzne propozycje teraz czekam na hejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 "Liderzy plus/minus w NBA w ostatnich 15 meczach: +187 Donovan Mitchell +180 Ben Simmons" Walka trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Moje typy na nagrody za ten sezon regularny, bo chyba już nadeszła pora: All 1st: Russell Westbrook James Harden LeBron James Anthony Davis Rudy Gobert All 2nd Chris Paul Victor Oladipo Giannis Antetokounmpo Kevin Durant Joel Embiid All 3rd Stephen Curry Damian Lillard DeMar DeRozan (chyba powinien być jako guard, ale nie wiem kogo wyrzucić, a zasługuje na miejsce) LaMarcus Aldridge Nikola Jokić All-D 1st Dejounte Murray Andre Roberson ( wiem, że mało meczów, ale nie było nikogo lepszego od niego) Robert Covington Al Horford Rudy Gobert All-D 2nd Jrue Holiday Victor Oladipo Royce O'Neale Al-Farouq Aminu Joel Embiid Rookies 1st team Ben Simmons Donovan Mitchell Kyle Kuzma Jayson Tatum Lauir Markannen Rookies 2nd team Dennis Smith Bogdan Bogdanović Og Annunoby John Collins Jordan Bell MVP 1. James Harden 2. LeBron James 3. Anthony Davis 4. DeMar DeRozan 5. Damian Lillard DPOY 1. Rudy Gobert 2. Andre Roberson 3. Joel Embiid 4. Robert Covington 5. Royce O'Neale ROTY 1. Ben Simmons 2. Donovan Mitchell 3. Jayson Tatum 4. Bogdan Boganović 5. Kyle Kuzma MIP 1. Victor Oladipo 2. Joe Ingles 3. Lou Williams 4. Domantas Sabonis 5. Brandon Ingram COTY 1. Dwayne Casey 2. Brad Stevens 3. Mike D'Antoni 4. Brett Brown 5. Nate McMillan 6th man 1. Lou Williams 2. Eric Gordon 3. Will Barton 4. Nikola Mirotić 5. Kyle Kuzma Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 teraz patrze, że Barton chyba będzie się łapał na 6mana, a przy tym co gra ostatnio to kandydatury Miro, Kuzmy czy Sabonisa wyglądają dość śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 W tym sezonie masa top graczy zagra mniej niż 80% meczy co mega wypacza decyzję, trochę poprawia wartość 2/3 ale dalej poza nią wielu top graczy... Ciekawy jestem docelowych nominacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 teraz patrze, że Barton chyba będzie się łapał na 6mana, a przy tym co gra ostatnio to kandydatury Miro, Kuzmy czy Sabonisa wyglądają dość śmiesznie Byłem przekonany, że się nie łapie, ale rzeczywiście kryterium jest takie, że trzeba więcej meczów zagrać z ławki niż w piątce,a Barton ma 39 meczów w s5 i 41 z ławki, więc się kwalifikuje. Masz rację, powinien być trzeci w takim układzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Byłem przekonany, że się nie łapie, ale rzeczywiście kryterium jest takie, że trzeba więcej meczów zagrać z ławki niż w piątce,a Barton ma 39 meczów w s5 i 41 z ławki, więc się kwalifikuje. Masz rację, powinien być trzeci w takim układzie. Lou Williams tez gra w tej lidze. Jak on nie dostanie nagrody to bedzie mały szok dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Lou Williams tez gra w tej lidze. Jak on nie dostanie nagrody to bedzie mały szok dla mnie Przecież Lou Williamsa dałem właśnie z nagrodą, tutaj jest najmniej wątpliwości, co do laureata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 tymczasem espn rozdał swoje nominacje, chyba trzeba przyznać, że poza roty i może coty są trafione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 tymczasem espn rozdał swoje nominacje, chyba trzeba przyznać, że poza roty i może coty są trafione No i trudno się z nimi nie zgodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 tymczasem espn rozdał swoje nominacje, chyba trzeba przyznać, że poza roty i może coty są trafione Nie widziałem tego, a wszystko mi się idealnie pokryło:) COTY jest do dyskusji, bo jest kilku dobrych kandydatów, ale w ROTY nie powinno być dyskusji. Simmons podczas tego okresu bez Embiida, w którym zrobił najlepszą serię winów 76ers w historii mając chyba najlepszy plus minus w całej NBA w tym czasie zdystansował Mitchella, który nie ciągnął drużyny, kiedy w Jazz zabrakło Goberta. Pewnie w 3/4 poprzednich 20 sezonów Mitchell by wygrał, ale teraz jego szanse są niewielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie widziałem tego, a wszystko mi się idealnie pokryło:) COTY jest do dyskusji, bo jest kilku dobrych kandydatów, ale w ROTY nie powinno być dyskusji. Simmons podczas tego okresu bez Embiida, w którym zrobił najlepszą serię winów 76ers w historii mając chyba najlepszy plus minus w całej NBA w tym czasie zdystansował Mitchella, który nie ciągnął drużyny, kiedy w Jazz zabrakło Goberta. Pewnie w 3/4 poprzednich 20 sezonów Mitchell by wygrał, ale teraz jego szanse są niewielkie. O ile skłaniam się że bardziej Simmons zasłużył to jednak Twoja argumentacja jest manipulacją. Jazz bez Goberta w grudniu i styczniu miało terminarz najtrudniejszy w lidze i to nie tylko w tym sezonie ale wg ESPN Elias Stats w ostatnich 20 latach żadna ekipa NBA nie miała tak trudnego terminarza jak Jazz w grudniu Ben Simmons zaś bez Embida miał najłatwiejszy w całej NBA terminarz Argumentacja jest kompletnie nie trafiona bo niby jak chwalić kogoś bo pokonał mega słabych rywali i jednocześnie ganić bo nie poradził sobie z piekielnie trudnym terminarzem Przy pierwszym wypadnięciu Goberta Jazz i Mitchell sobie nawet nieźle poradzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 All 1st: Chris Paul James Harden Giannis Antetokounmpo Anthony Davis Joel Embiid All 2nd Russell Westbrook Victor Oladipo Lebron James Kevin Durant Joel Embiid All 3rd Stephen Curry Damian Lillard Jimmy Butler Al Horford Steven Adams All-D 1st Dejounte Murray Andre Roberson ( wiem, że mało meczów, ale nie było nikogo lepszego od niego) Victor Oladipo Al Horford Rudy Gobert All-D 2nd Jrue Holiday Gary Harris Paul George Jerami Grant Joel Embiid Rookies 1st team Ben Simmons Donovan Mitchell Kyle Kuzma Jayson Tatum Lauir Markannen Rookies 2nd team Dennis Smith Bogdan Bogdanović Og Annunoby John Collins Jordan Bell MVP 1. James Harden 2. Anthony Davis 3. STEPH Curry 4. LeBron James 5. Russell Westbrook DPOY 1. Rudy Gobert 2. Andre Roberson 3. Joel Embiid 4. Jimmy Butler 5. Jerami Grant ROTY 1. Donovan Mitchell 2. Ben Simmons 3. Jayson Tatum 4. Lauri Markannen 5. Kyle Kuzma MIP 1. Victor Oladipo 2. Jerami Grant 3. Nikola Mirotić 4. Domantas Sabonis 5. Brandon Ingram COTY 1. Snyder kuhwy 2. Brad Stevens 3. Mike D'Antoni 4. Brett Brown 5. Casey 6th man 1. Lou Williams 2. Eric Gordon 3. Will Barton 4. Nikola Mirotić 5. Jerami Grant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 O ile skłaniam się że bardziej Simmons zasłużył to jednak Twoja argumentacja jest manipulacją. Jazz bez Goberta w grudniu i styczniu miało terminarz najtrudniejszy w lidze i to nie tylko w tym sezonie ale wg ESPN Elias Stats w ostatnich 20 latach żadna ekipa NBA nie miała tak trudnego terminarza jak Jazz w grudniu Ben Simmons zaś bez Embida miał najłatwiejszy w całej NBA terminarz Argumentacja jest kompletnie nie trafiona bo niby jak chwalić kogoś bo pokonał mega słabych rywali i jednocześnie ganić bo nie poradził sobie z piekielnie trudnym terminarzem Przy pierwszym wypadnięciu Goberta Jazz i Mitchell sobie nawet nieźle poradzili. Bylaby gdybym wiedzial o tych trudnosciach z terminarzrm ale nie wiedzialem, sorry:) Mitchell mial pecha, wyglada to jak wyglada, a simmons zrobil rekord wygranych z rzedu z druzyna ktora w przeszlosci miala wielu wybitnych graczy. Nawet na najlatwiejszym terminarzu to wielkie osiagniecie. I pamietaj ze ta sama argumentacja moze byc manipulacja przy dpoy. Moze gobert nie jest taki dobry tylko po prostu nie gral kiedy jazz mieli najtrudniejszy terminarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dobrze że w NBA nie ma innych stat jak 3p, FT, STL, Zwycięstwa itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Dobrze że w NBA nie ma innych stat jak 3p, FT, STL, Zwycięstwa itd... myslisz ze w wyścigu o MVP liczy sie coś wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 LOL jaka bzdura z podaniem absolute values. Nawet podanie ilosci meczy na koncu nie ratuje tego obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 myslisz ze w wyścigu o MVP liczy sie coś wiecej? Zdecydowanie więcej Ps. Chłopaki uwaga porządkowa - jak umieszczacie typy to fajnie by było żebyście przejrzeli przed wysyłką... Ostatnie pokazują Embiida w kilku All-T, albo zawodnika w Race to MVP na wyższej pozycji niż jego przeciwnik którego umieszczacie wyżej w All-T, podobna sytuacja w rookich itd. Generalnie nie zachowana jest logika No i proszę bez wulgaryzmów - nawet takich ze zmienioną literką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi