ptak Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 wszystko w normie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 https://sport.tvp.pl/77171345/niesamowity-skok-ryoyu-kobayashiego-znow-polecial-dalej-od-rekordu-swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Kto to się z Fluberem wykłócał w gierce ze skokiem 300? wyczynach Japończyka w Hildarfjall zrobiło się głośno już we wtorek, gdy wylądował na 256 metrze, bijąc w ten sposób dotychczasowy nieoficjalny rekord świata w długości lotu (253,5 m). Celem Japończyka współpracującego z firmą Red Bull było przekroczenie bariery 300 m. Jeśli chodzi o układ linii na zeskoku, to przedostatnia linia obiektu to oznaczenie 253,5 m, a ostatnia 300 m. 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): https://sport.tvp.pl/77171345/niesamowity-skok-ryoyu-kobayashiego-znow-polecial-dalej-od-rekordu-swiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 8 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): https://sport.tvp.pl/77171345/niesamowity-skok-ryoyu-kobayashiego-znow-polecial-dalej-od-rekordu-swiata Ja wiem, że to tylko tak wygląda i jest zupełnie inaczej ale wygląda jakby kilku typów na islandzkiej górce uklepało sobie skocznię ze śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Mi wręcz przeciwnie. Wyglada jakby nic nie robili tylko od ciut wyrównali teren długo szukając naturalnej niecki odpowiednio do wiatru ustawionej. Pomysł swietny. To picie red bulla trochę sztuczne ale takie są wymogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 11 godzin temu, ignazz napisał(a): Kto to się z Fluberem wykłócał w gierce ze skokiem 300? Jam to był, ale Kobayashiemu do mnie daleko ponad 297m zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, P_M napisał(a): Jam to był, ale Kobayashiemu do mnie daleko ponad 297m zrobiłem Ryoyu pobił jakiś tam nieoficjalny rekord świata w długości skoku a ty jednak nie dałeś rady. Co gorsze, przegrałeś przez to w tym sporze z @fluberem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 3 minuty temu, vero1897 napisał(a): Ryoyu pobił jakiś tam nieoficjalny rekord świata w długości skoku a ty jednak nie dałeś rady. Co gorsze, przegrałeś przez to w tym sporze z @fluberem. Nieprawda, fluber zarzekał się, że nigdy 295m nie zrobię, ba nawet coś tam o 293,5m przebąkiwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 43 minuty temu, P_M napisał(a): Nieprawda, fluber zarzekał się, że nigdy 295m nie zrobię, ba nawet coś tam o 293,5m przebąkiwał. Ale chyba zaczęło się od twojego stwierdzenia, że ten wynik jest spokojnie do pobicia: po czym po jakichś tam twoich próbach, jednak go nie pobiłeś. Ale może jednak nie ciągnijmy dalej tego tematu, bo znowu się wciągniesz a mi w sumie wisi kto tam z was miał rację, chociaż sam spór był całkiem zabawny. 297m to i tak imponujący wynik jak na gracza grubo past prime. BTW Ryoyu też liczył w tej swojej próbie na +300m i mu zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Finał Ligi Mistrzów w siatkówce aktualnie trwa. Trzy razy z rzędu wygrała ZAKSA Kędzierzyn-Koźle, rok temu w finale wygrali z Jastrzębiem a w tym roku Jastrzębie w finale z Trentino. Jesteśmy potęgą, ale mało kto ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Ktoś leci na Olimpiadę? Myślę czy nie zaliczyć jako once in lifetime event. Bilety o dziwo jeszcze są dostępne i nie są jakoś przesadnie drogie, loty z Krakowa w zwykłych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 14 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Ale noclegi pewnie wywalone w kosmos. Paryż, lato. Samo to już sporo daje. A do tego kumulacja z IO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 W dniu 25.04.2024 o 12:19, vero1897 napisał(a): Ale chyba zaczęło się od twojego stwierdzenia, że ten wynik jest spokojnie do pobicia: po czym po jakichś tam twoich próbach, jednak go nie pobiłeś. Ale może jednak nie ciągnijmy dalej tego tematu, bo znowu się wciągniesz a mi w sumie wisi kto tam z was miał rację, chociaż sam spór był całkiem zabawny. 297m to i tak imponujący wynik jak na gracza grubo past prime. BTW Ryoyu też liczył w tej swojej próbie na +300m i mu zabrakło. to byla giera, sie na plejaku zagrywalo w kilka osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Pewnie mógłbym lepiej spędzić czas niż oglądając to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 9 godzin temu, RappaR napisał(a): Pewnie mógłbym lepiej spędzić czas niż oglądając to Nie ten temat. To bardziej "Wojna płci" albo "Prognozy na przyszłość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Rekord Ireny Szewinskiej pobity. Wow - Natalia Kaczmarek 48.98 na 400m fenomenalny wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 swoją drogą, jak to z tą Szewińską była? taki hipertalent czy koks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 5 minut temu, rw30 napisał(a): swoją drogą, jak to z tą Szewińską była? taki hipertalent czy koks? Ty serio wierzysz, że na tym forum są znawcy od wszystkiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Odkąd nie ma flubera to już niekoniecznie, szczególnie jeśli chodzi o bieganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi