RonnieArtestics Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Nie chce zakładać tematu nowego wiec dam tutaj. którego bukmachera polecacie ? Chodzi mi głównie o NBA, (latem może żużel jeszcze) wiec musi być duża oferta w tym zakresie. Ale tez prostota w rejestracji, płatnościach, czy potwierdzeniu tożsamości czy co tam trzeba zrobić... polecicie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 a ta olimpiada to będzie ostatecznie? jak sądzicie? ja nie słyszałem żadnych doniesień w tym temacie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Olimpiada trwa od lata 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 1 godzinę temu, matek napisał: Olimpiada trwa od lata 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 3 godziny temu, rw30 napisał: a ta olimpiada to będzie ostatecznie? jak sądzicie? ja nie słyszałem żadnych doniesień w tym temacie ostatnio Rząd Japonii chyba ciągle chce ją robić, ale społeczeństwo się bodajże buntuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 W dniu 20.01.2021 o 11:11, rw30 napisał: a ta olimpiada to będzie ostatecznie? jak sądzicie? ja nie słyszałem żadnych doniesień w tym temacie ostatnio ok, odpowiem sam sobie: nie, nie będzie, a przynajmniej nie w 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jeszcze nie wiadomo, ale czytam, że Floryda zgłasza akces do przejęcia Igrzysk gdyby Tokio jednak ich nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Brawo Pjoter, kolejny mistrz, należało mu się po tylu latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ale meczyk Walia-Anglia.. W ogóle w tym roku mecze sa bardzo wyrównane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 4 minuty temu, ely3 napisał: Ale meczyk Walia-Anglia.. W ogóle w tym roku mecze sa bardzo wyrównane 2 tygodnie temu Szkocja-Walia też świetny. Komu ogólnie kibicujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 W Europie Walii od zawsze , Na świecie RPA Ale teraz skopali kontre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Ja bardziej zawsze liczę po prostu na ciekawe mecze, choć w Pucharze 6 Narodów jestem raczej anty-Francja i anty-Anglia Ale ulubiony gracz to Jonathan Sexton. Drużyny z poza Europy fajnie się ogląda, ale szkoda, że tak rzadko jest możliwość ich oglądania. Puchar Świata raz na 4 lata, czasem mecze towarzyskie, gdzie ciężko o tak wielkie emocje. Gdyby powstał taki puchar na wzór Pucharu 6 Narodów, ale z dołożeniem Nowej Zelandii, Australii, RPA oraz Argentyny to byłoby świetnie. Przydałby się tylko ktoś mocniejszy od Włochów (może ta Japonia albo po prostu zrobić dla 9 zespołów i tyle). Wiem, wiem, logistycznie ciężko byłoby to zorganizować i pogodzić jeszcze z lokalnymi ligami, ale pomarzyć nie zaskodzi ps. jakimś wielkim znawcą nie jestem, składów drużyn raczej nie wymienię (kojarzę jakiś lepszych grajków), ale cała dyscyplina zawsze mi się podobała. Edytowane 27 Lutego 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ja, jako w jakiejś części Walijczyk (w czasie studiów parę jeździłem tam na wakacyjną robotę), zawsze za Walią Ładny kraj i święty spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 4 godziny temu, Braveheart22 napisał: Gdyby powstał taki puchar na wzór Pucharu 6 Narodów, ale z dołożeniem Nowej Zelandii, Australii, RPA oraz Argentyny to byłoby świetnie jest południowa wersja, kiedyś Tri-Nations, teraz The Rugby Championship bo dodali Argentynę. Ale połączyć to jest zupełnie nierealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 (edytowane) W dniu 27.02.2021 o 16:26, matek napisał: Brawo Pjoter, kolejny mistrz, należało mu się po tylu latach nie wiem czy mu się należało czy może komuś innemu należało się bardziej, kreci się gdzieś wysoko w ostatnich latach, ale w faktycznym czubie to rzadko. ...ale taki już urok skoków na zawodach typu MŚ czy IO. Dwa dobre skoki i jeb, jesteś legendo. Nawet jak jesteś takim psycholem jak Wojo Fortuna, ale ludzie Cię wynoszo na piedestał przez lata i jeszcze majo czelność porównywać do gości typu Małysz, a niektórzy nawet uważajo, że więcej osinągnąłeś (??????!!!!!!?????!!!!!!!) Edytowane 2 Marca 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 4 godziny temu, rw30 napisał: psycholem jak Wojo Fortuna Dasz coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 czytałem o nim niedawno na wikipedii, polecam, więcej nie trzeba. Zdaje się że w tym Sapporo osiągnął absolutny peak, bo poza złotem na dużej był też w czołówce na średniej skoczni, ale reszta jego kariery to w większości występy typu 4 miejse w pucharze Beskidów, 7 miejsce w mistrzostwach Polski, 33 w turnieju czterech skoczni, a do tego picie przed i po zawodach. tzn nie chodzi mi o to żeby się nad nim pastwić czy potępiać go jako człowieka, wiadomo, w alkohol / uzależnienia idą z reguły ludzie obciążeni genetycznie lub z przejściami, ale te porównania do Małysza - które, nie wiem jak teraz, ale na początku Małyszomanii często się zdarzały - uważam za obrazę dla Małysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Zaksa w finale Ligi Mistrzów. Chyba warte odnotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Edytowane 25 Marca 2021 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Uderzył przeokrutnie, naprawdę chyba najgorszy upadek jaki widziałem w skokach, ale pierwsze informacje są dosyć pozytywne, wiec szczęście w nieszczęściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi