matek Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 #TeamLeBron Mimo tego KD w składzie... Ale wstawał nie będę. Nagram sobie, żeby mieć możliwość przewijania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 No i zaczyna się zabawa bo po kontuzji cousinsa do s5 powinien trafic draymond który jest w team curry. Zobaczymy jak to rozwiaza. Mam nadzieje ze do asg wrzuca george'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Mi się tylko Westbrooka trochę szkoda zrobiło.. Biedny nie zacznie jako starter. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mi się tylko Westbrooka trochę szkoda zrobiło.. Biedny nie zacznie jako starter. W zeszłym roku też nie zaczynał z tego co pamiętam. Harden chyba był pg w s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 jak zapytać nikt sie meczem nie interesuje, nikt nie oglada, kazdy gardzi, a juz jak do samego wyboru teamow przychodzi to komentarzy na 5 podstron i ustalanie jaka byla kolejnosc picków : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) jak zapytać nikt sie meczem nie interesuje, nikt nie oglada, kazdy gardzi, a juz jak do samego wyboru teamow przychodzi to komentarzy na 5 podstron i ustalanie jaka byla kolejnosc picków : ) co w tym dziwnego? wybory do all-nba, czy mvp tez jaraja - a nie wiaze sie to z zadnym meczem Edytowane 28 Stycznia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 jak zapytać nikt sie meczem nie interesuje, nikt nie oglada, kazdy gardzi, a juz jak do samego wyboru teamow przychodzi to komentarzy na 5 podstron i ustalanie jaka byla kolejnosc picków : ) No ale taka prawda, że mecz to gówno, nikt nie gra w obronie itd. a wybór all-starów i Lebron z Currym wybierający pozostałych graczy to już są ciekawe sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 nie wiem, nie podzielam waszej opinii, ale mnie bardziej niż te wybory interesują "xywki Wyparły", więc może ja jestem jakiś specyficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 NBA podniosła kwoty nagród za zwycięstwo w Meczu Gwiazd. Do tej pory za wygraną zawodnicy otrzymywali 50 tysięcy dolarów ( a przegrani 25 tysięcy). W tej chwili nagroda za zwycięstwo będzie wynosić 100 tysięcy dolarów. To jest podwyżka o 50 tysięcy dolarów. Zawodnicy są przekonani, że dzięki temu poziom rywalizacji wzrośnie, a Klay Thompson stwierdził, że to dużo pieniędzy. Biorąc pod uwagę fakt, że te 50 tysięcy dolarów podwyżki ( za jeden dzień ) daje w skali roku jakieś 18 milionów dolarów, to rzeczywiście zawodnicy będą zmotywowani wzrostem nagrody za zwycięstwo w wysokości 0,5-1,5 ich dniówki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 NBA podniosła kwoty nagród za zwycięstwo w Meczu Gwiazd. Do tej pory za wygraną zawodnicy otrzymywali 50 tysięcy dolarów ( a przegrani 25 tysięcy). W tej chwili nagroda za zwycięstwo będzie wynosić 100 tysięcy dolarów. To jest podwyżka o 50 tysięcy dolarów. Zawodnicy są przekonani, że dzięki temu poziom rywalizacji wzrośnie, a Klay Thompson stwierdził, że to dużo pieniędzy. Biorąc pod uwagę fakt, że te 50 tysięcy dolarów podwyżki ( za jeden dzień ) daje w skali roku jakieś 18 milionów dolarów, to rzeczywiście zawodnicy będą zmotywowani wzrostem nagrody za zwycięstwo w wysokości 0,5-1,5 ich dniówki:) Wszystko spoko ale dla Porzigoda i KAT'a to jednak jest trochę siana vs. ich zarobki. Któryś z nich MVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 PG zagra za DMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Chuck Cooperstein @coopmavs about 1 hour ago From MIA game notes: MIA is 4th in East and is likely to be first team to be in Top 4 in conference standings to not have a player in All Star Game since New Jersey in 1993. Tells you Erik Spoelstra is a helluva coach. Also, despite improvement, East still isn't good. reply retweet like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Love i wall out wiec pewnie drummond sie doczeka i moze simmons chyba ze dicenia kogos z miami tylko nie wiadomo kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Drummond przecież potwierdzony a z Miami kogo ty byś chciał ? Whiteside opuścił mimo wszystko sporo gierek a reszta kompletnie nie zasługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jak jest Drumm to raczej nie Hassan. Za Kevina to ... nie mam pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jak jest Drumm to raczej nie Hassan. Za Kevina to ... nie mam pomysłu. Może blake griffin z pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Może blake griffin z pistons? Teoretycznie myślałem o obwodowym, ale tym bardziej nie wiem. Może ten Simmons to nie taki debilny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ben dostał masę głosów zarówno od Fanów (TOP3 wśród guardów) jak i graczy (Tylko Ci, którzy są już zaklepani dostali więcej) Więc imo on powinien być pierwszym wyborem Ale pewnie nie dadzą no bo jak to tak rookie w ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) jeszcze pare kontuzji i James z Currym moga na nowo wybierać składy Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi