orik Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Cześć, planuję właśnie zakup piłki na nadchodzący sezon wiosenno - letni. Póki co mam jedynie możliwość grać na orliku ( tartan), na hali jeszcze nie grałem. Dlatego też piłka byłaby raczej o przeznaczeniu outdoorowym (może w przyszłości hala, beton). Ważne żeby dobrze się nią grało i szybko się nie starła. Gracz ze mnie średni dlatego planuję dużo grać i trochę tę piłeczkę pomęczyć Na oku mam: https://sklepkoszykarski.pl/pilka-do-koszykowki-spalding-tf-500 https://sklepkoszykarski.pl/pilka-spalding-nba-gold https://sklepkoszykarski.pl/pilka-spalding-grip-control Z góry dzięki za pomoc, a że jest 24 to życzę też wszystkim wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Wszystko zalezy ilechcesz wyda, najlepsze z tych bedzie Grip Control, ale nie bedzie jakos o wiele lepsza od TF-500.Natomiast miedzy Godlem a TF-500, to wybralbym TF-500 to jest jeszcze model na bazie starej TF-500 (tak jak stary model Tack Soft Pro Gold) i ona ma wg mnie fajniejsza skórę niż nowa NBA Gold, a dodatkowo minimalnie tansza. Cena/jakosc zdecydowanie TF-500, a jesli nie patrzysz na kase i chcesz najlepsza to Grip Control. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orik Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Dzięki, w takim razie będę brał Tf 500 albo Grip Control (zaleznie ile kasy będę miał pod ręką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 tf 1000 - nie gralem lepsza, indoor outdoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakoszykarka Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Ja mam Grip Control i naprawdę gorąco polecam gra się wyśmienicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orik Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Wracam do tematu po ponad rocznej przerwie. Przez cały ten czas grałem Grip Controlem i piłka choć super trzymała się ręki i grało się nią dobrze to równie szybko się starła. Możliwe że to z powodu dużej eksploatacji ( cale wakacje na tartanie, a zima na hali) ,ale i tak byłem zdziwiony gdy zdałem sobie sprawę ,że jest strasznie śliska. Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Chyba tym razem spróbuję tf-500, choć wydawałoby się że droższy Grip Control będzie lepszy. No ale potwierdza się zasada ,że droższe nie znaczy lepsze Edytowane 19 Marca 2019 przez orik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majer Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 witam, jaką piłkę do kosza byście polecili do gry na zewnątrz (orlik, może asfalt)? Myślę nad Spaldingiem TF-150, Spaldingiem Platinum Outdoor, Spaldingiem Silver Series i Spladingiem TF-250... Spalding Downtown? czy może coś zupełnie innego? jak widać ze średniej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majer Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wszystko zalezy ilechcesz wyda, najlepsze z tych bedzie Grip Control, ale nie bedzie jakos o wiele lepsza od TF-500. Natomiast miedzy Godlem a TF-500, to wybralbym TF-500 to jest jeszcze model na bazie starej TF-500 (tak jak stary model Tack Soft Pro Gold) i ona ma wg mnie fajniejsza skórę niż nowa NBA Gold, a dodatkowo minimalnie tansza. Cena/jakosc zdecydowanie TF-500, a jesli nie patrzysz na kase i chcesz najlepsza to Grip Control. hej, jestem zdecydowany na zakup piłki raczej TF-250 na początek chyba ze radzisz coś lepszego? wiem wiem że już dużo się pisało na te tematy ale co jest dobre teraz w 2019 roku - nadal tf-250 czy tf-500 a guma czy jednak kompozyt? i czy jakiś rabacik naturalnie zakup w sklepkoszykarski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi