lorak Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Staram się czytać jak najwięcej, ale brak czasu. Teraz jest tak prosto wszystko zdobyć online np. (http://readcomiconline.to/), ale ulubione pozycje mam w wersji papierowej. wow, dobrze że nie było takich stron kiedyś, bo nawet podstawówki bym nie skończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) wow, dobrze że nie było takich stron kiedyś, bo nawet podstawówki bym nie skończył. No właśnie i tego na przykład nie ogarniam i nigdy nie ogarniałem Jaka jest przyjemność czytania online? Przecież całą magia tej czynności (i nieważne książka, gazeta czy komiks) polega na tym, że siadasz w długi zimowy wieczór w super wygodnym fotelu, włączasz lampkę, w wieży zapuszczasz klimatyczną muzyczkę, bierzesz do ręki książkę/komix, opcjonalnie zażywasz rozweselacza i znikasz na kilka godzin. nie mam racji? Edytowane 4 Stycznia 2018 przez kore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Teoretycznie. Do Kindla wrzucę 30 książek a do walizki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Teoretycznie. Do Kindla wrzucę 30 książek a do walizki? Zależy od walizki, ale to będzie więcej niż 30 Kindle-ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Teoretycznie. Do Kindla wrzucę 30 książek a do walizki? Ale to nie to samooo... Może jestem jakiś zboczony, może to kwestia dzieciństwa bez jakiegokolwiek sprzętu cyfrowego, może kwestia zamiłowania do kolekcjonerek, a może zwykły sentyment, ale nic nie zastąpi "materialnej" książki, zapachu druku i całej klimatycznej otoczki wokół tego. Po prostu. Kindle zawsze będzie Kindlem, bezdusznym czytadłem; książki/komiksy, zwłaszcza te w specjalnych wydaniach, czymś co się szanuje i czyta zupełnie inaczej niż wydania cyfrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ktoś tu wspomniał, że Blacksad jest świetny i podbijam, wizualnie poziom highend, fabuła też ok. Southern Bastards - swietny scenariusz klimat taki Grand Torino z True detective i redneckowym sosem Szykuje się do ogarnięcia Paper girls, chociaz niby zamotany klimat. Jarałem się komiksami 100 naboi, Skalped no i Watchmen, a i pojebaństwo kultowe czyli Preacher też miałem okazję czytać Ktoś poleca jakiegoś Spider-mana, jakąś serie konkretną? lubie pajączka. Propo komiksów to z powieści graficznych polecam Wyprawe Shackeltona super wydane w kraju. Czy jest tu jakiś rysownik? Mam spoko historię z rekomendacją Tomka Bagińskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Poleci ktoś jakiś tytuł z okolic spidermana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Poleci ktoś jakiś tytuł z okolic spidermana? Daily Bugle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Przeczytałem 5 komiksów z Cyberpunka. Słowo honoru naprawdę dobre, jeden z lepszych komiksów jakie czytałem(nie było tego wiele) Gdzie jest Johnny solidne Pozostałe średnie Ale nie powiem, że złe. Trochę wada, że krótkie, ale dla fanów Cyberpunka warto nawet bardziej od anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 fajnie się czyta temat sprzed 3 lat kiedy na rynku z 10 wydawnictw daje po 5 komiksów co miesiąc jak sobie przypomnę ile czasu straciłem żeby znaleźć i ile dałem za Blacksad kiedy teraz wznowienie po 30 PLN to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi