piachu Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Siemanko wszystkim, z tej strony Piachu z Turku, jestem nowy i jestem fanem Cleveland Cavaliers ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 siemasz Piachu, witamy na forum jak myślisz clevland zdobędą tytuł w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 siemasz Piachu, witamy na forum jak myślisz clevland zdobędą tytuł w tym sezonie? jak myslisz jaka bedzie odpowiedz ? ( Odpadna w pierwszej rundzie z Raptors xD ) Witam :browar: ( dlaczego jeszcze nie dodaliscie takiej emoty ? ) P.S. Let's Go Cavs ! Mają mi tu Bulls pokonac za niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wita Piotrek z Trzcianki(północna wielkopolska} Kiedyś interesowałem sie głównie piłką nożną a dzisiaj istnieje tylko basket(od jakiś 6 lat) Fan GS WArriors i Utah Jazz(trohe do siebie nie pasują ale cóż tak mówi serce i rozum) Hejter Dona Nelsona,KG,PP i P. Gasola Preferuje graczy typu AK 47 Ant.Randolph ,ten pan z Avatara a z dawnych{dla mnie} lat to Doug Christie czy Gary Payton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Czesc jestem Jurek, wszedlem poniewaz szukam pewnych informacji i je znalazlem, jak bedzie ciekawie, to zostane tutaj na dluzej, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squirrel_on_drugs Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jestem największym kibicem Pacers w Europie, nalezę do Pacersowskiej bojówki Navy-Yellow & Proud organizującej zamach na Bena Wallace miałem jakieś z 300 postów na e-basket interesuje się internetowym hejtingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiers Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam, tu Kamil, z dalekiej północy Polski:D Interesuję się basketem ponad 2 lata, gram sam jakoś 1,5 roku, głównie streetball, chyba że liczyć moją cieniastą reprezentację szkoły na zawodach szczebla +- powiatowego;p Kibicuję głównie Heat'om i LAL, ale nie jestem "ślepym fanem". Meczów oglądam tyle, na ile pozwolą mi torrenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NBA Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam wszystkich NBA interesuje sie 14 lat a od 10 lat kibicuje LA Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Orginalny nick 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyber01 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Może pora się przedstawić,po tych paru postach i miesiącach biernego udziału w życiu forum.Z tej strony Dawid,z małej mieściny na Śląsku,konkretnie z Wodzisławia Śląskiego.Wielki fan MJ'a,kibic Byków.To narazie tyle,mam nadzieję,że dam radę się trochę rozkręcić i w przyszłości napisać kilka ciekawych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike17 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 witam wszystkich Michał z Krakowa, trochę stetryczały, więc PHX kibicuję już bez mała 23lata. do tego teamy Barkleyowe - Phila'76 i Houston, oraz Indiana i pogrobowcy Seattle - Thunder i - cholera, strach napisać - my dziadki miewamy słabość do NYK... w kraju bezsprzecznie Anwil, w europie TAU Ceràmica ( obecnie Caja Laboral Vitoria ) i Joventut Badalona Na świecie oczywiście reprezentacja Argentyny i Chorwacja zawodników nie wymieniam, raczej rolsi niż allstar. pozdro dla wszystkich mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedny86 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam. Mam na imie Bartosz mam 24 lata od 13 lat interesuje sie koszykówką. aha..jestem z Prudnika woj, opolskie Ulubiony zawodnik: Dwyane Wade, Kevin Durant, Monta Ellis, Derrick Rose Ulubiony team: Chicago Bulls, Golden State Warriors! Nienawidze: LeBrona Jamesa, Kobe Bryant oraz juz nie grający Rick Fox ogólnie Lakers Pozdrawiam wszystkich fanów koszykówki!! PS. Mam nadzieje ze Lebron nie pojdzie do Bulls!!!! <please> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJEK_PL Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam. Nazywam się Bartek, mam 24 lata, koszykówką (głównie NBA) interesuję się od 1995 roku. Pochodzę z Augustowa, aktualnie mieszkam i pracuje w Warszawie. Niegdyś fan Byków i MJ'a, Knicksów '99 (Sprewell, Houston, Johnson), potem Sacto, przez chwilę Pistons, a teraz Celtics. Od dłuższego czasu głównie bierny udział na forum e-basket. Po upadku e-basketu od kilku tygodni czytam tutejsze forum. Pozdrawiam i wszystkim życze mistrzostwa Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam, maciek z tej strony. Obecnie zamieszkuje kraj, który całkiem niedawno ograł Hiszpanię nba interesuje się już jakieś dobre 15lat. od zawsze kibicuje LAL, a od niedawna ekipie Kevina Duranta. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Siemasz Eldo kiedy płyta? miła być już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Siemasz Eldo kiedy płyta? miła być już dawno spoko loko, niedługo w sklepach dogrywamy ostatnie bity ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam wszystkich fanów NBA serdecznie. jestem nowym userem ale forum to śledzę bardzo długo. (wcześniej e-basket). Pozdrawiam, Dziobak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Także witam wszystkich fanów NBA Na imię mi Maciek. "Moim" klubem jest Orlando Magic. Ulubiony koszykarz to Howard, Carter. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dahio Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam wszystkich ! Trzeba by było się w końcu zacząć udzielać. Nazywam się Piotrek, pochodzę z Torunia. Zagorzały fan szerszeń z Nowego Orleanu oraz Chris Paul'a. Lubię także Melo Anthony'ego oraz D-Wade, czyli gości z Jordan Brand : D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Teraz rozkminiłem temat- Łodzianin fan San Antonio od zawsze i na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi