sHimmy Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam jestem nowy na forum choc czytam je od dosyc dawna i chcialem dolaczyc do dyskusji. aha szukam kogos chetniego zeby popykac cos w nba '08 czekam na propozycje;] btw to mam pytanie da sie zmniejszyc ilosc meczy w dynasty mode?? Mod Blokuję. Polecam lekturę regulaminu. poza tym a) jest topic od powitan co do reszty to zapraszam do działu NBA Live, tam znajdziesz temat z pytaniami i kłopotami oraz topic chętnych do gry w nba 08 przez internet,. pozdrawiam i witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 szanowny modzie, nie ma tematu od powitań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 no cóż panie loqsh. Zawsze był temat założony chyba przez lestata wieki temu więc nawet nie sprawdzałem tylko dodałem posta ale jak widać zniknął to zwracam honor, temat odblokowuje i jest to teraz oficjalny temat do powitań. a Shimmiemu i tak polecam lekturę regulaminu bo 2/3 posta nadają się do NBA Live. I w temacie o powitaniu mógłby coś o sobie napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dajcie ankiete to nie zniknie (chyba :roll: ) Witam nowego użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dajcie ankiete to nie zniknie (chyba :roll: )zniknie. nowe ustawienia forum są takie, że znikają tematy niezależnie od tego czy mają ankietę czy nie. właśnie poprzedni temat o witaniu poleciał, bo miał ankietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 I nie da sie tego jakoś zatrzymać? Poza przyklejeniem... Niektórych tematów aż szkoda żeby sie po usuwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Trzeba zatrudnic gumbiego zeby wszystko archiwizowal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0r0 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja nie jestem nowy, ale dawno mnie tu nie było. Jestem fanem SA oraz Andrieia Kirilenki. Pisałem na tym forum kilka lat temu. Wydaje mi się, że wracam teraz dojrzalszy i z nowymi doświadczeniami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHimmy Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja jestem za LAL i GWS choc wkur**** mnie z J.Richem;/;/ lubie tez DET troche DEN. Nie lubie: Suns, Spurs, Mia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja jestem za LAL i GWS choc wkur**** mnie z J.Richem;/;/ lubie tez DET troche DEN. Nie lubie: Suns, Spurs, Mia. A na imie mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja jestem za LAL i GWS choc wkur**** mnie z J.Richem;/;/ lubie tez DET troche DEN. Nie lubie: Suns, Spurs, Mia. A na imie mam ? Jaroszy A co do preferencji druzyn to temat do tego jest w dziale NBA. Tutaj się witamy i przedstawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatron Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Siemka Jestem nowy więc wypada się przestawić. Mam na imię Rafał i pochodzę z Katowic. Oczywiście interesuje się NBA, a także kinem, geografią i także wszystkim co związane jest z Transformers; komisy, filmy, kreskówki itp. chociaż mam 22 lata nadal się tym fascynuje i mam nadzieje, że nie wyjdę na smarkacza. Mam także nadzieje, że czekają nas miłe dyskusje pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Hehe fajny nick Także kiedyś oglądałem te wszystkie bajki z transformerami... fajnie że doczekali sie filmu fabularnego. Witam. EDIT Oczywiście pierwszym obowiązkiem każdego rookie na forum jest wpisanie się tutaj: viewtopic.php?f=5&t=2507 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatron Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Hehe fajny nick Także kiedyś oglądałem te wszystkie bajki z transformerami... fajnie że doczekali sie filmu fabularnego. Witam. EDIT Oczywiście pierwszym obowiązkiem każdego rookie na forum jest wpisanie się tutaj: viewtopic.php?f=5&t=2507 :wink: Więc wiesz skąd się wziął :wink: Temat już ten odwiedziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Siemka Jestem nowy więc wypada się przestawić. Mam na imię Rafał i pochodzę z Kielc. Oczywiście interesuje się NBA, a także kinem, geografią i także wszystkim co związane jest z Transformers; komisy, filmy, kreskówki itp. chociaż mam 22 lata nadal się tym fascynuje i mam nadzieje, że nie wyjdę na smarkacza. Mam także nadzieje, że czekają nas miłe dyskusje pozdrawiam!! Jak ja uwielbialem Transformers, do dzisiaj pamietam jak Optimus sie zmienial w ciezarowke Dora xywa, lepsze to niz kolejny lebron23, vince15 albo cos rownie kreatywnego ;-) Witam na forum ;-) Zapraszam na subforum z tapetami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja nie jestem nowy, ale dawno mnie tu nie było. Jestem fanem SA oraz Andrieia Kirilenki. Pisałem na tym forum kilka lat temu. Wydaje mi się, że wracam teraz dojrzalszy i z nowymi doświadczeniami:) No właśnie m0r0 WELCOM BACK :!: 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moose Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jak lakers dzisiaj wygra to witam pieknie, jak nie to tylko witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deathspike Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Witam, jestem nowy. Na stronkę zajrzałem z ciekawości spowodowanej rosnąca fascynacją NBA. Od przyszłego sezonu mam nadzieję poogladać trochę meczów, bo jak dotąd na chęciach się kończyło (późna pora transmisji ) Prywatnie jestem maniakiem piłki kopanej i fanem klubu FC Barcelona. Pozdrawiam wszystkich! PS. Nie miałem pojęcia, ze w Polsce mamy tylu fanów NBA ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam, jestem nowy. Na stronkę zajrzałem z ciekawości spowodowanej rosnąca fascynacją NBA. Od przyszłego sezonu mam nadzieję poogladać trochę meczów, bo jak dotąd na chęciach się kończyło (późna pora transmisji ) Prywatnie jestem maniakiem piłki kopanej i fanem klubu FC Barcelona. Pozdrawiam wszystkich! PS. Nie miałem pojęcia, ze w Polsce mamy tylu fanów NBA ;] Wbij na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synox Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 siemanko:) jestem Łukasz z Łomży lat 20 obecnie studiuję. NBA interesuję się od dawna, no i lubię czasami sam pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi