Cichy Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 SlaKB to o tych cyferkach dziś rano to był żart, nie sugeruje, że jest słaby. Jest 5-7 ciekawych grajków i spora grupa ktora moze okaze strzalem z wyboru powyzej 10 picku. Moje narzekanie wynikało z tego, że miałem 3-4 graczy z których nie wiedziałem kogo wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Yyyyyyy co jest nie tak z Wadem że tak jest mijany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Sam jestem zdziwiony że dotrwał do 4 numeru. Chodziło może o to że Suns i Warriors mają już mocno obsadzone pozycje SG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Dobrze ale to jednak jest Wade. Jest niewiele słabszy od LBJ. Poza tym zawsze można dokonać jakiejś wymiany albo grac Wade-Smith-Scott / Davis-Wade-Richardson. Ale przynajmniej tobie będzie ładnie chulac. Johnson-Wade-Drexler ładnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Koncepcja się jednak zmieniła bo Drexler już młodszy nie będzie i za nim DWade wejdzie w prime to Drexler bedzie juz pomału kończył kariere. Ppstanowiłem zaryzykować i o coś powalczyć z parą Thomas/Drexler Dawajcie ten CPU pick i jedziemy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 CPU będzie po południu jak wrócę do domu. Teraz nie mam możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ashton Kutcher i Kapitan Kirk z nr 5 i 6 Nie paczałem jeszcze dokładnie, ale czy ten draft po 4-ce jest aż taki słaby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ashton Kutcher i Kapitan Kirk z nr 5 i 6 Nie paczałem jeszcze dokładnie, ale czy ten draft po 4-ce jest aż taki słaby? Ja tam widzę kilku fajnych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ashton Kutcher i Kapitan Kirk z nr 5 i 6 Nie paczałem jeszcze dokładnie, ale czy ten draft po 4-ce jest aż taki słaby? czyli All-Star i All-Def player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dobrze ale to jednak jest Wade. Jest niewiele słabszy od LBJ. Poza tym zawsze można dokonać jakiejś wymiany albo grac Wade-Smith-Scott / Davis-Wade-Richardson. Ale przynajmniej tobie będzie ładnie chulac. Johnson-Wade-Drexler ładnie wygląda. Generalnie pojawiają się w drafcie graczy, których należy brać nawet jak ma się na danej pozycji all stara. Niemniej Wade wg mnie nie odpowiada tej definicji (oczywiście mogę się mylić i żałować za 2 campy wyboru Bosha zamiast Wade). Wade-Smith-Scott może wyglądałoby efektownie ale ze względu na kozłowanie Wade z każdą lepszą obroną byłoby słabo, dlatego też wolałem Bosha z jego dobrym Post D i slabsza zbiorka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Wszystko zależy od tego na ilee poprawi handling i 3p na campach. Jeżeli sie przyłoży to może być w przyszłości mega kozakiem na PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Mi nawet nie chodziło o konieczne ustawianie go na pozycji pg tylko bardziej o to ze jeżeli PS nie chcą handlować scottem czy smithem (by wyciągnąć kozaka na pg/pf/c) to można spróbować ustawić ich razem. W zeszłym Smith startowal na pg wiec miało to prawo bytu. Bosh jest fajny ale jak jest do wzięcia mlodzik z takimi umiejetnosciami (w tym przypadku Wade), który ma niewiele do poprawy i bardzo prawdopodobne jest to ze będzie kozakiem, to ja bym sie nie zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Dajcie go do Bostonu. Gwarantuję, że na campach się nie poprawi i kozakiem nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 czyli All-Star i All-Def player No cóż All-Starami byli też m .in. Chris Kaman, Tyrone Hill czy tam Jameer Nelson Tak czy siak mam poważne obawy czy osiągną 1/2 tego co ich IRL odpowiednicy: Ashton będzie miał problem z przekroczeniem 11-12ppg, a Kirk jest wolny i....nawet nie ma dobrej obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 No cóż All-Starami byli też m .in. Chris Kaman, Tyrone Hill czy tam Jameer Nelson Tak czy siak mam poważne obawy czy osiągną 1/2 tego co ich IRL odpowiednicy: Ashton będzie miał problem z przekroczeniem 11-12ppg, a Kirk jest wolny i....nawet nie ma dobrej obrony A dlaczego Korver miałby przekraczać 11-12 ppg skoro w całej karierze udało mu się to raz, a w karierze średnio ma 10ppg? Nie rozumiem.. z gościa który w NBA był przeciętniakiem z dobrą trójką mam zrobić rozpierdalacza na 20ppg? Hinrich przy dobrych campach będzie dobrym obrońcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) A dlaczego Korver miałby przekraczać 11-12 ppg skoro w całej karierze udało mu się to raz, a w karierze średnio ma 10ppg? Nie rozumiem.. z gościa który w NBA był przeciętniakiem z dobrą trójką mam zrobić rozpierdalacza na 20ppg? Hinrich przy dobrych campach będzie dobrym obrońcą. Rozumiem czemu nie zrobiłeś z niego IRL Peji, nie rozumiem czemu poszedł z 5 ( poza tym prawie zawsze jak był starterem to robił te 11ppg lub więcej ) @KK - myślę, że będzie lepszym ofensywnym graczem niż defensywnym Edytowane 30 Października 2017 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Rozumiem czemu nie zrobiłeś z niego IRL Peji, nie rozumiem czemu poszedł z 5 ( poza tym prawie zawsze jak był starterem to robił te 11ppg lub więcej ) @KK - myślę, że będzie lepszym ofensywnym graczem niż defensywnym 'Lub więcej' to jest 2x12ppg i 1x14 ppg. No rzeczywiście, ofensywne monstrum. Poza tym imo to jak teraz dostanie S5 to będzie to 10 ppg robił, a ma przecież jeszcze campy. Nie mogę dawać do draftu już gotowych grajków. Hinrich w obronie też nie będzie zły. Allstarem może nie będzie, ale to materiał na solidnego startera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nie musisz zapierać się rękomi i nogami że nie zjebałeś, bo nawet nie o to mi chodzi, co próbuję przekazać od samego początku Dla mnie jest to gość który nie powinien pójść w loterii i ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nie musisz zapierać się rękomi i nogami że nie zjebałeś, bo nawet nie o to mi chodzi, co próbuję przekazać od samego początku Dla mnie jest to gość który nie powinien pójść w loterii i ot co Ja się nie zapieram, po prostu pisze co sądzę o tym zawodniku. Poza tym chyba też zauważyliście, bo to już 3 draft tworzony przeze mnie, że teraz nie będzie aż tak dobrych draftow jak wcześniej. Wynika to zarówno z tego, że teraz biorę tylko jeden draft z rl, a nie tak jak wcześniej dwa oraz nie chcę, żeby rookie trzęsli ligą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Co do Wade jeszcze - on jest SG i z tego względu nie ma jakiegoś zajebistego handlingu, a w przypadku jego rzutu za 3 to jest podobna sytuacja jak z Grantem Hillem (tylko on miał jeszcze słabszy rzut niż Wade) czyli bez rzutu będzie bardzo dobry, ale jeśli rozwinie rzut to może być jednym z najlepszych w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi