Sebastian Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ile odpoczywal dziś LbJ? Z dwie minuty? Plus pół meczu w defensywie i ataku. Fatalnie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dipo dobil cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Cavs mieli być fatalni w obronie, a nie bronili najgorzej. Za to ich atak to jakaś porażka. Dipo jest wielki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Oladipo pozamiatał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 80 punktów, jak jakieś Miasto Szkła Krosno. Mega LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Z serii, w których mam jakieś sympatie do którejś z drużyn to na razie wszystkie "moje" wygrywają Za wyjątkiem Spurs, ale to wiadomo, że było od początku skazane na porażkę sromotną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Bardzo dużo miłości mam do tych Jazz. Kapitalna obrona, biegają do kontr, dzieła się piłka (te podania Favorsa do Goberta :3). Z zespołów, którym nie kibicuje to zdecydowanie mój ulubiony w tym sezonie. System to słowo klucz. Mitchell wchodzi w PO na pełnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Ale zaczeli Jazz, miazga... Paul Georga wersja playoffowa chyba sie postanowil pojawic. Pierwszy raz w tym sezonie chce mu sie grac, trashuje Inglesa nawet i ogolnie widac po body language innego grajka. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Melo dał OKC wynik w momencie rezerw. Patrząc po głębi drużyn to sporo. Dobre spotkanie, to będzie dobra seria. Nie chce się nawet w telefon patrzeć nie licząc przerw, bo lepiej sie skupić na D Jazz. Swoją droga ze zdrowymi Thabo i Robersonem to byłaby dopiero wojna na D, a i tak mamy jedna rewelacyjna obronę przeciwko dobrej-do-bardzodobrej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jak zobaczyłem na początku wynik to trochę zwątpiłem, ale szybko opanowali sytuacje. PG już 12 punktów, dajesz po MVP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 nie wiem w co grają jazz, ale jak im rubio ma ciągnąć tą serię, to nie chciałbym być w skórze fanów utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Playoff Paul George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Brakuje Jazz firepowera. A im mniej mocy w ataku tym łatwej znów rywalowi atakować wtf Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Melo nawet gra momentami dobrze w D. wow to Utah nie ma szans chyba dzis. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Dobrze znów widzieć Paula George'a w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ta cała różnica to jest genialny dziś George. Jazz nie grają złe, ale OKC przez większa ilość talentu w ataku trafiło trochę trudnych rzutów, a Utah tego brakuje. Generalnie jakościowo to najlepszy mecz obok Pels z PTB póki co. 10 pkt po q3 to jeszcze będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) z 17 rzutow 31 punktow przy tylko 2 wolnych (2/2) to kozacki wynik 36 z 19, niezle! Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 George jest w straszliwym gazie dzisiaj. Utah robią co mogą, podwajają, skaczą, naciskają, a ten i tak zawsze znajduje bądź to podanie uwalniające z podwojenia bądź też trafia trudny rzut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Od takiego Georga w tej lidze jest może 4 lepszych zawodników. Mam nadzieje że będzie tą dyspozycje w stanie utrzymać całe Play offy. Nie ma szans Utah w tej serii, star power tutaj zdecydowanie po stronie OKC, w Utah sam młody Mitchell nie będzie w stanie tego ciągnąć. A dzisiaj w ataku w ogóle nie wykorzystywany jest Adams. Seria z Houston może być świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi