Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nie wymieniłem tylko Walla, ale on swoimi decyzjami najbardziej mi z ekranu wyskakiwał. No i to wobec niego są chyba nadal największe oczekiwania, chociaż ja wolałbym w „swoim” zespole Beala. Mam wrażenie tez, ze rozwinąć w tym meczu BB częściowo nie dał tez Człowiek Sciana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ten lineup to chyba jakiś zakład poszedł Browna, ze zagra all white xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Brett Brown jedyny elitarny coach tej ligi który potrafi na playoffy rzucic taki lineup, który dojezdzały roznego rodzaju Hawksy i inne Knicksy. Pogratulowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Olynyk jedzie z 76ers jak górnik z koksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) W końcu playoffy, inna intensywność gry od razu się inaczej ogląda. I nie spodziewałem się że Ilyasova i Bellineli będą takimi wzmocnieniami. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez nawciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Mecz naprawdę spoko. Druga z rzędu dobra hala względem kibiców to i ogląda się inaczej. Sędziowie się trochę popsuli po dobrym starcie, bo pare miękkich gwizdków poszło, a początkowo dość twardo pozwalali grać. Miami daje radę praktycznie bez Hassana. Kelly super. Brawo Spo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 McCollum + Lillard 1/10 z gry a PTB prowadzi... oj to chyba znaczy ze Pelicans nie maja najmniejszych szans w tej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Antku musisz. Przez kontuzje Bostonu nawet Brad Stevens nie może być wiarygodną wymówką. Zwłaszcza, że wreszcie masz zdrowych kolegów. Czas wejść do TOP5 ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Go Bucks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Czekam na small lineupy Bledsoe Brogdon Khris Jabari Antek Bledsoe Snell Khris Jabari Antek Brogdon Brown Snell Khris Antek etc. można to całkiem niezłe mieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dobra, to ja dziś za Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Topowa kultura gry Bostonu robi brak kultury Bucks. Meeh. Tego się bałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Uuu, kozły wpadły w popłoch Niezłe zakończenie kwarty, oby tak dalej, Larkin jedziesz z nimi! Mam nadzieję, że w drugiej kwarcie zobaczymy lineup śmierci : Larkin Ojeleye Nader Yabusele Monroe Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez shadowy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jak szedłem pod prysznic, to był remis. Wróciłem, a tu Celtics +10. Co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Celtics po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Eric dramatyczny, Stevens wystawia Larkina i mówi sprawdzam Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Giannis dźwignął, może zasłuży na TOP20 ligi u niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Giannis jest królem na parkiecie bezapelacyjnie. Mi się osobiście wydaje, że gdyby choć na rok trafił pod skrzydła Brada/Popa/Kerra czy kogokolwiek innego kto się zna to po takiej przygodzie byłby w tym TOP 5. W Bucks nikt mu nie pokazał jak dominować mecz bez wjeżdżania na kosz co posiadanie. Nie ma tego balansu, łapie się wszystkiego i fakt robi to dobrze, ale później przełożenie na ekipę jest różne. Oczywiście ten zarzut jest też taki połowiczny, bo momentami po prostu był zmuszony robić wszystko, bo nie było innego wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Eric dramatyczny, Stevens wystawia Larkina i mówi sprawdzam Wystawianie Larkina i sprawdzanie jest dosyć ryzykowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Ale ten wschod to jest bloto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi