RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Julius był przed chwila na forum.. czyli zakładam odczyta pmy i zagra??? Natomiast sto był ostatnio na forum 29 września, koedy był ostatni dzień potwierdzania udziału.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No to czekamy na Juliusa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Kurde, przez to, że tyle mam na głowie teraz zapomniałem, że ich nawet nie ma w lidze . Sorry, my bust. Rafal, jak tam sytuacja? Sto się lognął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Mowie julius jest obecnie na forum, zacytowałem jego post i napisałem 2 pmy w tym czasie i nic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jest na osmiu w lidze na yahoo. Czekamy na Juliusa. Jest na forum ale nie odpowiada. Sto zglosil chęc 29 września i zniknął na dobre. Kurde, przez to, że tyle mam na głowie teraz zapomniałem, że ich nawet nie ma w lidze . Sorry, my bust. Rafal, jak tam sytuacja? Sto się lognął? Sto ostatnio był na forum 29 września o 18:23. Julius jest ale nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 jestem kierwa jestem dostałem jakies info ze jest liga, za chwile ze jest kasowana. nie dostałem zapro to sie nie zgłaszam wchodziłem wczesniej regularnie na forum i c*** cisza teraz nagle ambaras ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 jestem kierwa jestem dostałem jakies info ze jest liga, za chwile ze jest kasowana. nie dostałem zapro to sie nie zgłaszam wchodziłem wczesniej regularnie na forum i c*** cisza teraz nagle ambaras ! Zapraszam Cie do ligi FB2 Zapraszam Cie do ligi FB2 Co z moim PMem do Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 22 jutro może być musze się tylko lognąć do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 22 jutro może być musze się tylko lognąć do ligi OK, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 szykujcie się na wpierdol od chorwackich skowronków zatem snake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Gralem juz z tymi "ptakami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No i jest 9 teamów na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) no i pasuje, bulek, znajdziemy na zastepstwo jednego za sto?? edit: bulek moze po prostu napiszesz dwóch czy trzech "pierwszych do awansow", ja rozesle im pm'y i ten najwyzszy komu pasuje termin zagra... mozemy jednoczesnie dać czas sto do jutra do powiedzmy godz 16:00 ale w miedzyczasie szukajmy juz ewentualnych zastepcow? Przy okazji lista teamów z nazwami druzyn na yahoo: Sons of Anarchy - RonnieArtestics Mar's Team - Mar Chorwackie Skowronki - Julius rafal_super - Rafal's Team Antonio Team - antekPhi Slama Jama - t_omko Nocne Marki - cvbeStrażnicy Ladacznicy - BoowkaIan's Great Team - mythosOFICJALNIE DRAFT JUTRO 22:00 Edytowane 3 Października 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Są trzy opcje: 1) Proponujemy spadkowiczowi z 1 do 3 ligi (czyli o 2 klasy) udział w 2 lidze, a sto jak się obudzi, zapraszamy do 3 ligi. 2) Zaloguję się ja do ligi, wykonam draft i poczekamy na sto już na spokojnie. Jak się pojawi, przejmie mój team poprzez transfer albo co-managera. 3) gracie w 9. Edytowane 3 Października 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jestem za 2. Myślę że nie będzie obrażony. Sam lepiej na STO nie wybierze. Jak się nie zgłosi znajdzie się chętny na STO co STO zastąpi i przejmie ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 zapytaj bulek ewentualnie tego spadkowicza czy moze, jak moze to wg mnie opcja nr 1 jest najlepsza... zreszta nie wazne ktora, byleby dzis zapadla jakas decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Teoretycznie to mi też mogłeś wybrać jak będę na statku ale wtedy bym na pewno wygral:) Opcja nr1 tez jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Teoretycznie to mi też mogłeś wybrać jak będę na statku ale wtedy bym na pewno wygral:) Opcja nr1 tez jest ok jestem, jestem pasuje mi praktycznie kazdego dnia kolo 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No tego się nie spodziewalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No tego się nie spodziewalem:) widze ze draft jutro . bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi