Skocz do zawarto艣ci

[2026-2027] Playoffs - Komentarze

Krzemo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzie艅 122 (na pierwszym miejscu goscie)

(#1) Kings vs Clippers (#8)
Bilans serii: 1 - 0
Clippers 85 - Kings 113
play-by-play

(#4) Trailblazers vs Jazz (#5)
Jazz 85 - Trailblazers 101
play-by-play

(#2) Rockets vs Lakers (#7)
Lakers 120 - Rockets 121
play-by-play

(#3) Nuggets vs Mavericks (#6)
Mavericks 90 - Nuggets 109
play-by-play

(#1) 76ers vs Bucks (#8)
Bucks 90 - 76ers 106
play-by-play

(#4) Bulls vs Magic (#5)
Magic 113 - Bulls 117
play-by-play

(#2) Pistons vs Knicks (#7)
Knicks 105 - Pistons 117
play-by-play

(#3) Celtics vs Raptors (#6)
Raptors 105 - Celtics 128
play-by-play

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktualnie kontuzjowani: 聽

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejne mecze jutro!

Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | G艂贸wna strona SimBasketu

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Super rozpocz臋cie serii, Iverson (35-16) i Malone (34-18) nie zawiedli. Wcze艣niej nie mia艂em czasu napisa膰, ale z Knicks zapewne czeka mnie bardzo ci臋偶ka seria. Patrz膮c na RS to tylko Bucks troch臋 odstaj膮 od reszty. Opr贸cz Bucks to wola艂bym gra膰 te偶 z Raptors, bo Ainge i Scott mog膮 by膰 nieprzewidywalni, na szcz臋艣cie Byron sobie nie pogra艂 w pierwszym meczu.

Generalnie to mamy tylko jedn膮 niespodziank臋 - Blazers ograli Jazz. Je艣li PTB wygraj膮 t膮 seri臋 to dla mnie b臋dzie to sensacja. Shaw zrobi艂 triple-double :o

Odno艣nik do komentarza

Dzie艅 123 (na pierwszym miejscu goscie)

(#1) Kings vs Clippers (#8)

Bilans serii: 2 - 0

Clippers 115 - Kings 120

play-by-play

(#4) Trailblazers vs Jazz (#5)

Bilans serii: 1 - 1

Jazz 92 - Trailblazers 73

play-by-play

(#2) Rockets vs Lakers (#7)

Lakers 117 - Rockets 116

play-by-play

(#3) Nuggets vs Mavericks (#6)

Mavericks 107 - Nuggets 106

play-by-play

(#1) 76ers vs Bucks (#8)

Bucks 98 - 76ers 97

play-by-play

(#4) Bulls vs Magic (#5)

Bilans serii: 2 - 0

Magic 109 - Bulls 117

play-by-play

(#2) Pistons vs Knicks (#7)

Knicks 119 - Pistons 109

play-by-play

(#3) Celtics vs Raptors (#6)

Raptors 126 - Celtics 111

play-by-play

Aktualnie kontuzjowani:聽

• -

Kolejne mecze jutro!

Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | G艂贸wna strona SimBasketu

Odno艣nik do komentarza

Nie le偶膮 mi Ci Lakers. Pierwszy mecz wygrany po dogrywce , a w drugim prowadz膮c na 17s do ko艅ca i maj膮c pi艂k臋 daje sobie wyrwa膰 wygran膮 :( Jednak patrz膮c na sk艂ad przeciwnik贸w nie wiem co oni robili na 7 miejscu w tabeli..

No generalnie to myslalem, 偶e Lakers po pozyskaniu Birda b臋d膮 mieli sporo lepszy bilans. By膰 mo偶e problemem by艂o to, 偶e mo偶na gra膰 tylko jedn膮 pi艂k膮, ale ch艂opaki w PO si臋 ogarneli. ;)

Odno艣nik do komentarza

Urwa艂e艣 Roger mecz聽na farcie i tyle :P

A偶 tak聽fatalna skuteczno艣膰 Pierce'a i Giliama聽w jednym meczu drugi raz si臋 nie zdarzy, szczeg贸lnie ten drugi po 艣wietnym RS zawodni. Waga najbli偶szych spotka艅 w Dallas zostanie im dok艂adnie wyt艂umaczona :] i licze na lepsz膮 gr臋 i odzyskanie HCA.

Klas臋 potwierdzaj膮 Zo i Harper, kt贸rzy kr臋c膮 艣wietnie liczby,聽o dziwo skutecznie vs. Krilience gra weteran Thompkins.

Bardzo ciekawie wygl膮da seria Rockets vs Lakers. Oba mecze 1 pkt, no i Lakres urwali mecz.

Buks udowodnili, 偶e awans do PO to nie przypadek i te偶 urwali mecz 76ers

聽聽

Odno艣nik do komentarza

21 przewinie艅 w obu meczach, to tyle co ja mia艂em w samym drugim spotkaniu, s臋dziowie Ci臋 za uszy ci膮gn膮 ;]

Po kontuzji Dirka nie mam wielkich wymaga艅, wi臋c ka偶da wygrana jest cenna. Z Dirkiem sk艂adzie by艂aby inna rozmowa, no ale wtedy chyba by艣my nawet nie spotkali si臋 w I rundzie, bo pewnie przeskoczy艂bym Blazers w rs.

Odno艣nik do komentarza

Nie le偶膮 mi Ci Lakers. Pierwszy mecz wygrany po dogrywce , a w drugim prowadz膮c na 17s do ko艅ca i maj膮c pi艂k臋 daje sobie wyrwa膰 wygran膮 :( Jednak patrz膮c na sk艂ad przeciwnik贸w nie wiem co oni robili na 7 miejscu w tabeli..

Nom, niez艂y peszek - Lakers s膮 zdecydowanie lepsi ni偶 Jazz, Mavs, PTB (nawet ze zdrowym MJem) i por贸wnywalni z Nuggs.

Ale w sumie to taka kara za pozbawienie mnie HCA w ostatniej kolejce (przez kt贸re jak wida膰 pewnie odpadn臋 w 1st :/)!

Edytowane przez julekstep
Odno艣nik do komentarza

No niestety.. strata HCA. Fatalna skuteczno艣膰 Malone i bardzo dobra gra tr贸jki Scott-Ainge-Evans zadecydowa艂a.

Jedyne pocieszenie to takie, 偶e prawie wszyscy stracili HCA.

Kevin Johnson 艂adny game-winner :)

Evans pozamiatal, a to dopiero jego pierwszy rok. Kluczem zatrzymanie Mailmana. Jak to si臋 b臋dzie tak udawalo, to bye bye Pistons. AI sam tego nie uci膮gnie :)

Wys艂ane z mojego SM-A510F przy u偶yciu Tapatalka

Odno艣nik do komentarza

Evans pozamiatal, a to dopiero jego pierwszy rok. Kluczem zatrzymanie Mailmana. Jak to si臋 b臋dzie tak udawalo, to bye bye Pistons. AI sam tego nie uci膮gnie :)

Malone nie b臋dzie co mecz mia艂 4-19, w dodatku Motiejunas nie藕le gra. Na razie jestem spokojny. :)

Odno艣nik do komentarza

2/10 w pierwszym to niezle? Maggette mia艂 s艂abszy dzien w drugim, to tyle... Knicks maj膮 wi臋cej talentu.

#trashtalk

W pierwszym zagra艂 s艂abo, w drugim 29/7.. czyli bardzo dobrze. Wychodzi nie藕le. ;)

Z tym wi臋cej talentu to 偶art rozumiem? :)

Odno艣nik do komentarza

Mam Scotta kt贸ry jest tym kim dla Pistons AI. Dalej Ty masz Mailmana, a ja Ainge, Maggette i Evansa... Nie wym贸wisz mi, 偶e wolisz starego Motiejunasa od Maggette. 艁awk臋 te偶 mam mocniejsza (Kemp, Horry, McMillan).

Ca艂y czas rozwijaj膮 si臋 Maggette, Evans i Bell. A w Pistons same dziadki...

Odno艣nik do komentarza

Mam Scotta kt贸ry jest tym kim dla Pistons AI. Dalej Ty masz Mailmana, a ja Ainge, Maggette i Evansa... Nie wym贸wisz mi, 偶e wolisz starego Motiejunasa od Maggette. 艁awk臋 te偶 mam mocniejsza (Kemp, Horry, McMillan).

Ca艂y czas rozwijaj膮 si臋 Maggette, Evans i Bell. A w Pistons same dziadki...

Po pierwsze to nie por贸wnuj Iversona do Scotta.. Scott jest spoko, ale bez przesady.

Po drugie to jesli m贸wimy o przysz艂o艣ci to rzeczywi艣cie Knicks s膮 bardziej perspektywiczni i tu si臋 zgadzam, ale je艣li chodzi o obecn膮 si艂臋 to zar贸wno ostatnie lata jak i ten sezon pokazuj膮, 偶e to Pistons s膮 lepszym teamem i tutaj nie masz nawet jak polemizowa膰. ALE nie oznacza to, 偶e wygram t膮 seri臋. Niestety brakuje mi mojego trzeciego najlepszego zawodnika czyli Wesa, a poza tym simka jest nieprzewidywalna.

Odno艣nik do komentarza

Po pierwsze to nie por贸wnuj Iversona do Scotta.. Scott jest spoko, ale bez przesady.

Po drugie to jesli m贸wimy o przysz艂o艣ci to rzeczywi艣cie Knicks s膮 bardziej perspektywiczni i tu si臋 zgadzam, ale je艣li chodzi o obecn膮 si艂臋 to zar贸wno ostatnie lata jak i ten sezon pokazuj膮, 偶e to Pistons s膮 lepszym teamem i tutaj nie masz nawet jak polemizowa膰. ALE nie oznacza to, 偶e wygram t膮 seri臋. Niestety brakuje mi mojego trzeciego najlepszego zawodnika czyli Wesa, a poza tym simka jest nieprzewidywalna.

Zesz艂e lata to inni Knicks - gra艂 tylko Scott, bez wsparcia. Teraz mam Maggette i Ainge. I potencjal na rozw贸j co sezon.

Cytuj膮c Krzema "liczy si臋 zbilansowanie". W RS mo偶esz ci膮gn膮膰 na Mailmanie i AI, a jak przyjdzie do PO, to ich dwoch nie wystarczy. Masz przyk艂ad drugiego meczu - jak jeden zawiedzie, to klops. Nawet je偶eli taki Motiejunas przypomni sobie stare czasy.

Odno艣nik do komentarza

Zesz艂e lata to inni Knicks - gra艂 tylko Scott, bez wsparcia. Teraz mam Maggette i Ainge. I potencjal na rozw贸j co sezon.

Cytuj膮c Krzema "liczy si臋 zbilansowanie". W RS mo偶esz ci膮gn膮膰 na Mailmanie i AI, a jak przyjdzie do PO, to ich dwoch nie wystarczy. Masz przyk艂ad drugiego meczu - jak jeden zawiedzie, to klops. Nawet je偶eli taki Motiejunas przypomni sobie stare czasy.

Jak pokazuje tamten sezon to ich dw贸ch spokojnie starcza nawet w PO. :)

Poza tym bilans m贸wi sam za siebie. Co innego gdyby Pistons zrobili taki bilans poraz pierwszy, ale to ju偶 4 raz z rz臋du. :)

Tego, 偶e masz potencja艂 nie neguj臋, ale rozmawiamy o tym co jest teraz. Nie zapominaj te偶, 偶e wypad艂 mi Wes kt贸ry imo jest lepszy od tego Maggete, kt贸rego tak promujesz

Edytowane przez SlaKB
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.