Rigel Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Draft snake czy aukcja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucewayne Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam, właśnie dołączyłem do ligi i odrazu mam pytanie, czy byłaby możliwość stworzenia jeszcze dwóch miejsc ? bardzo pilne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Spoko, Panowie ja dołaczam zaraz do ligi, ale jak ma być +10 graczy to mnie wywalcie. Nie mam ochoty i czasu grać w takich ligach. Zawsze 4-5 odpada w trakcie sezonu i gra traci sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam, właśnie dołączyłem do ligi i odrazu mam pytanie, czy byłaby możliwość stworzenia jeszcze dwóch miejsc ? bardzo pilne pozdrawiam OK, rozszerzam ligę do 12 drużyn. Nowi gracze mają czas na zalogowanie do poniedziałku do 20:00 Spoko, Panowie ja dołaczam zaraz do ligi, ale jak ma być +10 graczy to mnie wywalcie. Nie mam ochoty i czasu grać w takich ligach. Zawsze 4-5 odpada w trakcie sezonu i gra traci sens. Mam rozumieć, że rezygnujesz? Szkoda, że nie zalogowałeś się wcześniej, bo powstało przez to całe to zamieszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 OK, rozszerzam ligę do 12 drużyn. Nowi gracze mają czas na zalogowanie do poniedziałku do 20:00 Mam rozumieć, że rezygnujesz? Szkoda, że nie zalogowałeś się wcześniej, bo powstało przez to całe to zamieszanie... Tak. Miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja niestety nie będę mógł wziąć udziału w jutrzejszym drafcie więc też odpuszczam jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja niestety nie będę mógł wziąć udziału w jutrzejszym drafcie więc też odpuszczam jednak. Zawsze możesz sobie ustawić ranking i pojechać na automacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Dzięki Panowie za sezon, gratuluje zwycięzcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leokadiusz Skwarek Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Również byłbym chętny gdyby tylko temat był dalej aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi