air_mj Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) FBL#2 mSala Rigel .KB Mich@lik heronim jazzmen xelim nikos95 mythos Jacenty Mamy już komplet managos, możecie ruszać z tematem. Top 3 awansuje do 1 ligi. Życzę Wam udanych rozgrywek. Edytowane 28 Września 2017 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelim Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Witajcie,nie zdazylem przez robote potwierdzic udzialu w innej lidze, ale generalnie gdzies chetnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Rigel w tamtym roku byłeś chyba komisarzem więc może i w tym roku się tym zajmiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jest szansa, że do 10.10 ogarniemy draft? będę niedostępny pomiędzy 11, a 22.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jest szansa, że do 10.10 ogarniemy draft? będę niedostępny pomiędzy 11, a 22.10 Jeżeli chodzi o mnie to pełna dowolność co do terminu, aby był to wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelim Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ja mogę po 21 każdego dnia z wyłączeniem 6.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Rigel w tamtym roku byłeś chyba komisarzem więc może i w tym roku się tym zajmiesz? Dobra, liga jest tu: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/112058/invitation?key=3eac763018f65198&ikey=41b5929aeb9b272f A ankieta draftowa tu: https://doodle.com/poll/ygpqa8k73xhsgiw2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ustawienia punktów zostają takie jakie są obecnie w ustawieniach ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak, dokładnie jak w latach poprzednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Jak dotąd do ligi zalogowało się 4 graczy, a w ankiecie wypowiedziało się 5. Na razie wygląda, że najlepszym terminem będzie wtorek, 10.10 godz. 21:00. Tak też wstępnie ustawiam. Logujcie się i wypowiadajcie w ankiecie, bo czasu zostało niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Jeśli zostanie 10 październik to proszę o przesunięcie na godzinę 21:30, a najlepiej na 22. O 20:30 mam draft w innej lidze, więc się do 21 nie wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Zdaje się, że 22:00 nawet bardziej pasuje Edytowane 5 Października 2017 przez Rigel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mSala Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Wypadł mi ten draft z 10.10. Wiec jestem do dyspozycji jeśli chodzi o godzinę draftu. Choć widzę, że nadal 3 osoby nie dołączyły do ligi. Chyba draft zagrożony 10 października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jakieś info odnośnie brakujących osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Kto jeszcze nie zalogował się do ligi, proszę o niezwłoczne dołączenie. Macie czas do poniedziałku do godziny 20:00. Po tym terminie zamykam ligę i gramy w takim składzie, jaki będzie. Terminu draftu już nie zmieniamy, bo już nie ma czasu, a żaden późniejszy termin nie pasuje tak jak wtorkowy. Tę samą wiadomość rozsyłam wszystkim na PM. Mam nadzieję, że nieobecni przeczytają i dołączą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Powiem szczerze,ze jeżeli zostanie 7 osób to raczej rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Trzeba ponownie otworzyć zapisy. Lepiej grać w 12-13 osób (gdyby spóźnialscy zdecydowali się jednak dołączyć) niż w 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi