Stryder Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Ohoho, mocny trejd. Aż sam jestem ciekaw, czy Murray będzie tyle wart... Aha, właśnie, bo tego nie ujęłem. W takim przypadku Stryder traci już 3 końcowe wybory w minidrafcie - nie mozna mieć więcej niż 13 zawodników. Jeśli jednak w którymś z dalszych picków wybierze pick w drafcie rookiech, odzyska 1 wybór w minidracie - pick bowiem nie będzie traktowany jako zawodnik. Wybierając w minidrafcie jednak, będzie musiał w takim przypadku kogoś zrzucić lub dokmonać trejdu. rozumiem, ze jeśli wymienie np. 2 wybory z zawodnika to pick dostaje z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 rozumiem, ze jeśli wymienie np. 2 wybory z zawodnika to pick dostaje z powrotem Dokładnie. Ty ich nie straciłeś, zostały tylko zawieszone. Nie możesz tylko handlować tymi końcowymi wyborami, bo w pewien sposób zamieniłeś je na zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Oferta dla tankujacych, Jabari Parker za cos fajnego do rotacji, słucham Państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Idzie mi ten draft jak krew z nosa Nic mi nie pasuje, nie chcę przedłużać, biorę co leci, uprzedzacie mnie każdym swoim ruchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ktoś mi podrzuci info jak bedzie wyglądać na początku sezonu waivers ? Tzn chce gracza przed rozpoczaciem sezonu nie ma go w minidrafcie, jest na FA, kiedy i jak będę mógł go pobrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ja tez bym chciał wiedzieć bo pickow mam jeszcze 8 a miejsc w składzie 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Pierwsze rozdanie waiverów będzie na podstawie kolejności pozostałej po ubiegłym sezonie. Później już licytacja. Dla nowych GM-ów waivery im przysługujące to: 2,3,4,5,16,19. Najlepszy z waiverów będzie przysługiwał osobie, która przed startem sezonu na yahoo będzie miała najniższe salary cap, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Pierwsze rozdanie waiverów będzie na podstawie kolejności pozostałej po ubiegłym sezonie. Później już licytacja. Dla nowych GM-ów waivery im przysługujące to: 2,3,4,5,16,19. Najlepszy z waiverów będzie przysługiwał osobie, która przed startem sezonu na yahoo będzie miała najniższe salary cap, itd. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem Zwłaszcza tego drugiego. Nie może być kasa od razu? To trochę niesprawiedliwy handicap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem Zwłaszcza tego drugiego. Nie może być kasa od razu? To trochę niesprawiedliwy handicap. Fakt, moja wina, że wcześniej mi to z głowy wypadło. Ale tyle lig mam na głowie, że ciężko wszystkie szczegóły spamiętać. Co do bidowania od początku, to może to być nie fair wobec GM-ów, którzy starali się nie marnować swojego waivera pod koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Fakt, moja wina, że wcześniej mi to z głowy wypadło. Ale tyle lig mam na głowie, że ciężko wszystkie szczegóły spamiętać. Co do bidowania od początku, to może to być nie fair wobec GM-ów, którzy starali się nie marnować swojego waivera pod koniec sezonu. Ale może wśród nowych uczciwsze będzie losowanie? Edytowane 29 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ale może wśród nowych uczciwsze będzie losowanie? Hmm, dobry pomysł. Ale wylosuję po minidrafcie, żeby nagle tu nie było taktyki pod konkretny numer waivera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Hmm, dobry pomysł. Ale wylosuję po minidrafcie, żeby nagle tu nie było taktyki pod konkretny numer waivera Albo element minidraftu, wybieranie pozycji w waiverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Jedno co może być to to, żeby kolejność waiverów była odwrotnością losowania, czyli najlepszy by miał Ronnie itd. Natomiast wybieranie waiverów w minidrafcie nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem, bo powinno być one niezależne od minidraftu - stanowić jedynie dodatkowe narzędzie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Tez uważam ze powinna to być odwrotność minidraftu ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 L.TM zerknij proszę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 W drugim będzie lepiej Tak statystycznie Statystycznie szanse na "lepiej"" są identyczne, jak na to, że będzie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Statystycznie szanse na "lepiej"" są identyczne, jak na to, że będzie tak samo.Skoro był 6ty to na to, że będzie lepiej są 5/6 szans a na to, że tak samo 1/6. Jak rzut kostką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Skoro był 6ty to na to, że będzie lepiej są 5/6 szans a na to, że tak samo 1/6. Jak rzut kostką. Myślałem, że chodzi ci o to, że za drugim razem będą większe szanse na lepsze miejsce, niż za pierwszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi