SlaKB Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Cały sezon tankowania i znowu c***owy pick. nie jestem jeszcze przyzwyczajony do tego liczenia pickow w fantasy. Może Bulls chcą 3+14 za #1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Hmm nie za dużo czasu dałeś na wybór? Mamy tylko miesiąc niecały. I nie znalazłbyś 5 min na posortowanie wg salary?? Byłoby o wiele przyjemniej.. Edytowane 21 Września 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Znajdę, ale wczoraj już było dosyć późno na kosmetykę. W wolnej chwili to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jakby co to jestem otwarty na handlowanie pickami w mini drafcie. Sprężmy się, dobrze byłoby to zrobić do końca września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Można poprosić skład Toronto Raptors Shevcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Po powrocie z pracy wkleję prawidłowy. Przy okazji info. Nowy funfel Lebrona, Isaiah Thomas na trading blocku za pick w minidrafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Wszystkie moje picki w minidrafcie są na sprzedaż. Edytowane 21 Września 2017 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 1 Malcolm Brogdon 12,002 Gorgui Dieng 28,003 Joel Embiid 35,004 Paul George 53,008 Courtney Lee 16,0010 Otto Porter 45,0011 Julius Randle 10,0013 Thaddeus Young 22,00 Wyżej wymienieni na sprzedaż za picki w drafcie, minidrafcie i za graczy którzy powinni się znacznie poprawić w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Loool 6 pick? Byłem pewien jakiegoś top 3 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jest szansa by spojrzeć na tabelkę końcową zeszłego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Będę niemiły, jeśli powiem, że denerwuje mnie nieobecność forumowa L.TM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Rozumiem że teraz czekamy na jego pierwszy wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Rozumiem że teraz czekamy na jego pierwszy wybór? Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Może zrób drugie losowanie gdzie będzie 6ty wybierał? Zaczniemy już a najwyżej dołączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Nie mogę, bo to byłoby wypaczenie zasad. Poczekajmy trochę, może dołączy. Moze wyjechał i jest bez dostępu do neta. Jeśli sytuacja się będzie przedłużać, trzeba się będzie zastanowić. Zepchniecie go na 6 pozycję nic nie da, bo Wasze wybory i tak będą szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Może Bulls chcą 3+14 za #1? Mogę pomyśleć nad wymianą za #1, ale do #3 musiałbyś dorzucić coś lepszego niż #14. Ogólnie z chęcią rozmienię #1 na picki (w drafcie czy minidrafcie). A z innej beczki - qrde, w czymś jestem najlepszy: bezkonkurencyjnie daję ciała Szkoda_czasu był blisko, ale i tak nie dość - ~15% więcej. Reszta, cóż... out of my league ^^ Hmm w tym sezonie powalczę o.... three-peat w top1 draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 U mnie wszyscy dostępni z wyjątkiem Kury - wymienię na picki w mini drafcie etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Edytowane 22 Września 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Będę niemiły, jeśli powiem, że denerwuje mnie nieobecność forumowa L.TM? sorry, zajęty byłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Z 6 wybiorę na pewno pick5. Jako ze nie jestem przekonany do nikogo z trójki Conley/Kemba/Lowry chętnie wysłucham oferty za pick 7... macie z 3-4 godz bo później wybiorę chyba kogoś z tej trójki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi