wiLQ Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV Florida w sezonie 2017/18. Po zeszlorocznych wynikach, losowaniu w grupach w tym uzupelnienia z nowych zapisow w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania, ktore byly nastepujace spadkowicze z III, ciag dalszy w IV, powroty do rozgrywek i debiutanci]: Jordan20 - jordan20(j.sprawka) sokolinek - Team Biceps Enigmos - Les Cocottes szkoda-czasu - szkoda-czasu ------ Sefore - Veto [transfer za eLJot] ignazz - Ignazz [nie byl na drafcie] perkoz13 - perkoz`s Team [nie byl na drafcie] p4tryk [komisz] - Texas nawciarz - Trzebnica 76ers airmax - J's IV ------ k4sztan - Kasztaniaki Bulls pdxpl - Lewa strona ------ Farcik92 - Kaban Team member_of_429 - Random Walkers Tomek9248 - Obojętnie W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Co wazne to przez uzupelnienia luk wyzej moze to byc wiecej miejsc, wiec warto walczyc do konca nawet w srodku tabeli [w tym sezonie awansowaly nawet osoby z 8 miejsca] Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest p4tryk bo jest weteranem, ktory szybko odpisal na wiadomosc i zgodzil sie pelnic ta funkcje ;-) Planowany termin draftu - 29.09 o 21:30 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5432 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 30 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Moja drużyna: Obojętnie Właściwie wszystkie wieczory mi odpowiadają na draft. Po 18, niezależnie od dnia tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Jordan20 - jordan20(j.sprawka) na chwile obecna inne drafty mam 4,8,12 i chyba 10 pazdziernika reszta dni mi pasuje-godziny 21 i pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 moja druzyna: Lewa strona prosba do komisza , zrob doodle- terminarz , tak bedzie chyba najlatwiej ustalic optymalny termin draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolinek Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 moja drużyna - Team Biceps czas na świeży start po zeszłorocznym dużym niepowodzeniu w 3-ciej lidze. jak dla mnie draft najlepiej we wrześniu (i najlepiej po godz. 18), jeszcze nie wiem jak będą wyglądać moje godziny pracy w październiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farcik92 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Zespół Kaban Team Jeśli chodzi o draft to preferuje dni pracujące po godzinie 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Trzebnica 76ers We wrześniu oprócz sobót codziennie po 21 będzie mi pasować. Z pazdźiernikiem gorzej, bo planuje z kumplami zagraniczny wypad na spóżnione wakacje, ale kiedy i na ile to pewnie będę wiedział z dwa dni przed wyjazdem, a będąc na nim na pewno nie będę się bawił w draftowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Cześć, co do terminu draftu zrobiłem ankietę: https://doodle.com/poll/dk5tb5zfsx7vyg8k Ograniczyłem dni od piątku do poniedziałku, godziny 20.00, 20.30, 21.00, 21.30 Gdybyście mieli inne propozycje dajcie znać. Jordan20 - jordan20(j.sprawka)sokolinek - Team BicepsEnigmos - Les Cocottesszkoda-czasu - szkoda-czasu------Sefore - Vetoignazz - Ignazzperkoz13 - perkoz`s Team (jak zmienisz nazwę na Yahoo - zaktualizuję)p4tryk [komisz] - Texasnawciarz - Trzebnica 76ersairmax - J's IV------k4sztan - Kasztaniaki Bullspdxpl - Lewa strona------Farcik92 - Kaban Team member_of_429 - Random WalkersTomek9248 - Obojętnie Edytowane 26 Września 2017 przez p4tryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
member_of_429 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Cześć, co do terminu draftu zrobiłem ankietę: https://doodle.com/poll/dk5tb5zfsx7vyg8k Ograniczyłem dni od piątku do poniedziałku, godziny 20.00, 20.30, 21.00, 21.30 Gdybyście mieli inne propozycje dajcie znać. Jordan20 - jordan20(j.sprawka) sokolinek - Team Biceps Enigmos - szkoda-czasu - ------ eLJot - ignazz - perkoz13 - p4tryk [komisz] - Texas nawciarz - Trzebnica 76ers airmax - ------ k4sztan - pdxpl - Lewa strona ------ Farcik92 - Kaban Team member_of_429 - Random Walkers Tomek9248 - Obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Moja ekipa - J's IV Co do terminu draftu wstępnie pasuje mi każdy dzień. Prośba tylko, żeby nie robić draftu zbyt późno, żeby nie kończyć go grubo po 1 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ignazz. Im późniejsza godzina tym lepiej. Każdy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Cześć, prośba do ignazz, sokolinek - abyście uzupełnili ankietę, jak co uzupełnię ją za Was - z waszymi głosami na każdą godzinę. Będziemy mieli wtedy już 10 głosów na 25.09 na godzinie 21.30 i chyba będziemy szli w tym kierunku. Jordan20 - Twój głos w ankiecie to Jakub Sprawka? Edytowane 20 Września 2017 przez p4tryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jordan20 - Twój głos w ankiecie to Jakub Sprawka? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sztan Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 k4sztan/bulls4ever - Kasztaniaki Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Cześć, prośba do ignazz, sokolinek - abyście uzupełnili ankietę, jak co uzupełnię ją za Was - z waszymi głosami na każdą godzinę. Będziemy mieli wtedy już 10 głosów na 25.09 na godzinie 21.30 i chyba będziemy szli w tym kierunku. Jordan20 - Twój głos w ankiecie to Jakub Sprawka? poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 jestem. drużyna szkoda-czasu. termin każdy oprócz weekendów mi odpowiada. ie moge jedynie 12.10 bo mam draft w innej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz13 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Koło 20-21 będzie mi pasował raczej każdy termin, najchętniej jakoś w tygodniu, nie w weekend ale jeżeli wszystkim będzie tak pasowało to się dostosuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Cześć, Ignaz - pisałeś wcześniej o każdym terminie, zaznaczyłeś bez 25.09 - nie pasuje Ci ten termin? sokolinek i szkoda-czasu, wypełniłem za Was ankietę zgodnie z tym co napisaliście na forum. Perkoz - trochę ciężko będzie dopasować draft, jak podałeś tylko jeden termin Edit - zaznaczę też za Ciebie w takim razie dni robocze po 20. Na tą chwilę 25.09 pasuje 12/13 osobom. Musielibyśmy potwierdzić termin do niedzieli 24.09. Nie wiem co z użytkownikiem eLJot - czy jest to użytkownik Michał w lidze? Nie odpisuje mi na wiadomości. Edytowane 22 Września 2017 przez p4tryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 to zaznacz wiekszosc terminow w ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolinek Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Niestety wypadło mi cos dość pilnego i akurat 25.09 mi nie pasuje. Za to w październiku jednak nie powinno byc problemu, niestety nie moge edytować wpisu na doodle, bo nie ja go dodawalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi