wiLQ Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV California w sezonie 2017/18. Po zeszlorocznych wynikach, losowaniu w grupach w tym uzupelnienia z nowych zapisow w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania, ktore byly nastepujace spadkowicze z III, ciag dalszy w IV, powroty do rozgrywek i debiutanci]: szogo - Pogromcy Donków rk18tw - TeamBarca t3jlor - Cerveza Team matvez - Mateusz's Team2 ------ Sonic - Los Pollos Hermanos nikos95 - LobCity [zastapil F.U., ktory sie nie odezwal po zalozeniu ligi] theANSWER - theGamblers Raf85 - Raf Pelicans tmac1_81 - OBLIVION iglo13 - Domki Iglo ------ eMeS [komisz] -eM's Cubes wojtas1989 - Big Bang ------ mrowa1mrowa - lurking ants aamerikano - Pawel's Bold Team janusz - Janusz's Boss Team W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Co wazne to przez uzupelnienia luk wyzej moze to byc wiecej miejsc, wiec warto walczyc do konca nawet w srodku tabeli [w tym sezonie awansowaly nawet osoby z 8 miejsca] Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest eMeS bo juz kiedys pelnil ta funkcje i zgodzil sie ponownie ;-) Planowany termin draftu - 4.10.2017 godz 21.00 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/42180 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 2 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam wszystkich uczestników w Lidze IV California! (https://basketball.f...o.com/nba/42180) Czeka tu na Was wiele radości, jak i wyzwań. Oto dwa pierwsze: 1. Na PM zostanie wysłane zaproszenie do ligi. Należy je przyjąć. 2. W tej samej prywatnej wiadomości znajdziecie link do ankiety na temat daty draftu. Należy zagłosować ; ) Żeby zawęzić liczbę opcji przyjąłem godzinę 21.00 jako domyślną, weekendy rozpisałem na 12.00, 17.00, 21.00. Proszę wszystkich o sprawne wykonanie dwóch powyższych punktów - zajmują one 5 minut, a sprawią, że większość roboty będzie za nami. pozdrawiam eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 moja druzyna to Domki Iglo jeśli chodzi o termin draftu to zaznaczyłem wszystko, po 21 jestem dostępny zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Moja druzyna to TeamBarca. Co do terminu draftu to postaram sie dostosowac. Na ta chwile 11.10 mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Mój team: Janusz's Boss Team (fajną nazwę mi wylosowało ) Jeśli chodzi o termin draftu to jestem dostępny w piątek wieczorem, całą sobotę i w niedzielę (ale nie całą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Moja drużyna: Los Pollos Hermanos Termin draftu: Najbardziej pasowałby mi termin pomiędzy 30.09, a 05.10, ponieważ od 06.10 do 18.10 wyjeżdżam za granicę i nie wiem jak tam będzie z Internetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Witam W tym roku nazwa drużyny: Raf Pelicans Co do terminu jak na razie pasuje mi każdy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nazwa druzyny: theGamblers Co do draftu to 01.10 i 07.10 odpadają u mnie na 100%, aczkolwiek generalnie wolę uniknąć weekendów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Witam, moja drużyna Cerveza Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas1989 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Big Bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p4tryk Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Cześć, poszukuję jednej osoby na jutrzejszy draft o 21.30 czy ktoś byłby chętny do transferu? - Zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 u mnie już odpada 8 październik bo mam draft w innej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 No to kiedy ten draft ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 póki co to narazie nie ma 15 osób w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No to kiedy ten draft ?? PodbijamKomisz wspominal o 4.X., wiec moze teraz czekac na to... póki co to narazie nie ma 15 osób w lidzeTo sie powinno zmienic jutro wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To sie powinno zmienic jutro wieczorem. A no (nie)cierpliwie czekam z gotowością na draft nawet w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 tak jest, ze wzgledu na to ze wiekszosci osob pasuje ta sroda termin draftu to 4.10.2017 godz 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 tak jest, ze wzgledu na to ze wiekszosci osob pasuje ta sroda termin draftu to 4.10.2017 godz 21.00 Pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos95 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Moja drużyna to LobCity, a co do draftu to tak jak wczoraj też pisałem, że pasuje i na pewno będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi