wiLQ Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III South w sezonie 2017/18. Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu wszystkich na poziomie III w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] człowiek...morza - człowiek morza Stryder - Pick Your Poison Popes/Ike - Drazen Petrovic team [nie byl na drafcie] Piotrek - Lebron Haters budzikreal - RB Team Dudek/ReynevanDudek - The Hussites Zagi - The Saints Sachs/Small - Small's Team MJ1 - Sky is the limit Big Tree/Bartek - Oklahoma Thunder szajman8 - szajman's Crazy Team washko [komisz] - Wazki Wroclaw South bankrut/Krystian - bankruci [transfer za turbokasztana] Leszczur - Hatakumba 101 Siner - Siner's Team W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do II zas najnizsze 3 miejsca spadaja na poziom IV drzewka. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest washko bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-) Planowany termin draftu - 01.10.2017, g. 21:00 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30543 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 2 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Termin draftu: 01.10.2017, g. 21:00 Wszyscy mogą, wszyscy dogadani, skład sfinalizowany. Skład ligi: człowiek...morza - człowiek morza Stryder - Pick Your Poison Popes/Ike - Drazen Petrovic team Piotrek - Lebron Haters budzikreal - RB Team Dudek/ReynevanDudek - The Hussites Zagi - The Saints Sachs/Small - Small's Team MJ1 - Sky is the limit Big Tree/Bartek - Oklahoma Thunder szajman8 - szajman's Crazy Team washko [komisz] - Wazki Wroclaw South Leszczur - Hatakumba 101 Siner - Siner's Team bankrut/Krystian - bankruci Edytowane 23 Września 2017 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dołączyłem, nazwa drużyny Pick Your Poison. Daty draftu uzupełniłem zaznaczyłem tylko te bezpieczne, możliwe, że będę miał kilka możliwości więcej, ale to dopiero w październiku będę wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam wszystkich. Telefon mi coś wariuje i trochę namieszałem. Po południu ogarnę ligę i terminy. Druzynabędzie się nazywać Nic nas nie łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Cześć, dołączyłem moja drużyna: Sky is the limit. Daty draftu uzupełniłem i liczę, że uda nam się znaleźć odpowiedni termin dla wszystkich. Mam nadzieję na ekscytujący sezon i awans do II ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 witam również. Nazwa druzyny taka jak nick. terminy uzupełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Piotrek - Lebron haters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popes Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Dobra komisarzu Nazwę mam podać tutaj na forum czy mam jakoś zmienić nazwę na Yahoo?? Pozdro Dobra polapalem Drazen Petrovic team Edytowane 11 Września 2017 przez Popes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dobra komisarzu Nazwę mam podać tutaj na forum czy mam jakoś zmienić nazwę na Yahoo?? Pozdro Nick podaj, jeśli się różni. Nazwa jest mi obojętna, szczególnie że może się zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popes Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ike To taki protip: wystarczy raz do ligi wejść - nie trzeba pięć razy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Witam kolegów. Mój zespół to RB Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 The Hussites nazwa drużyny. Nick na yahoo ReynevanDudek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nick na Yahoo Small. Już dołączyłam, daty draftu wybiorę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Na cześć jaśnie...tfu... Jakoś nam panujących - moj team to Hatakumba 101. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Na razie z Draftem bez szalu max 8/10. Prosba zeby pozostali jak najszybciej wypelnili, bo zaraz sie okaze ze bedzie problem z ustaleniem a pozniej na przenosimy w ramach lig moze byc za pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popes Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Mi w zasadzie pasuje każdy termin Tylko tu napiszcie oficjalnie kiedy to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 na razie słabo to wygląda z draftem... jakby co to u mnie definitywnie odpada 8.10 i jeśli on wygra, to po prostu szukałbym transferu reszta terminów, które nawet jak nie dałem jako zaznaczone, są póki co (jeszcze jest kilka draftów do ustalenia...) ok i dam radę (podkreślam, na chwilę obecną ) draftować. Czekamy na 3 teamy w lidze jeszcze i na 5 osób w ankiecie... oby sprawnie poszło i żebym wiedział, czy potrzebuję transferu czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 wezcie jeszcze pod uwage ze 5 i 8 pazdziernika sa mecze Polakow z Armenia i Czarnogora decydujace o awansie na Mundial i mozliwe ze pare osob bedzie chcialo je obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Tree Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Big Tree - Oklahoma ankiet wypełniona na yahoo rownież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi