asq_ Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 asq_ - Big Bada Boom. Doodle'a puściłem, oba preferowane terminy mi pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) OK - 15.10 mi pasuje. Jeśli chodzi o 10.10 wtorek - średnio, jeśli większośc wybierze to będę prosił o przesunięcie ok 45 minut jeśli będzie można .. tak na 21:45 ... Edytowane 15 Września 2017 przez Buu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 OK - 15.10 mi pasuje. Jeśli chodzi o 10.10 wtorek - średnio, jeśli większośc wybierze to będę prosił o przesunięcie ok 45 minut jeśli będzie można .. tak na 21:45 ... Jeśli o mnie chodzi, to możemy bez problemu przesunąć na 21:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Jeszcze 5 osób nie zagłosowało, jedyny termin, który pasuje wszystkim głosującym to 10.10 a rezerwowe (9 za) to 3.10 i 15.10. Ludzie głosujcie! Dobrze byłoby do końca przyszłego tygodnia mieć termin ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Falki - Michal's Teaminternista - The Night ShiftTru Warier -maryjan - Tłoki III Warszawa Nie zagłosowało 5 osób, ale jedna - Buu zatwierdził oba terminy 10.10 (21:45) i 15.10. Proponuję wybrać 10.10 godzina do uzgodnienia, może faktycznie trzeba będzie trochę później, choć pewnie niechętnie. Mam nadzieję, że tym osobom będzie pasował ten termin. Im szybciej wybierzemy tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ok ustalamy termin na 10.10 godz 21.45 W razie niedyspozycji w tym terminie piszcie do mnie - zorganizujemy trade do innej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Perfecto I żona zadowolona - bo będę mógł być na szkole rodzenia .. i na draft w nagrodę zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ok ustalamy termin na 10.10 godz 21.45 Idealnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 ja moge i 15 tylko tak 21:30 najwczesniej.. ale to tak jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Wciąż brakuje Tru Warrior w lidze i wciąż kilka osób nie wypowiedziało się co do terminu, ale rozumiem, że zgadzają się z terminem, skoro się nie wypowiedzieli w ankiecie. Do 10tego zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 TruWarier już dołączył. Termin bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To tak sobie pozwolę dodać że szkoła rodzenia to strata czasu. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Miałem służbowy wyjazd bez spiny, a termin draftu mi pasuje. I tak bym się do każdego dostosował na spokojnie. To tak sobie pozwolę dodać że szkoła rodzenia to strata czasu. Eee tam, fajny czas, fajna zabawa, choć faktycznie dużo to się nauczyć nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Chłopaki - pierwsze dziecko i takie tam. Człowiek się przejmuje .. bardziej myślę, dla spokoju ducha .. Zobaczymy co tam będą gadać .. a co ciekawe w niektórych szpitalach to sobie życzą jak za zboże za samą szkołę rodzenia .. Zabawa to się zacznie za chwilę jak mały się urodzi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Chłopaki - pierwsze dziecko i takie tam. Człowiek się przejmuje .. bardziej myślę, dla spokoju ducha .. Zobaczymy co tam będą gadać .. a co ciekawe w niektórych szpitalach to sobie życzą jak za zboże za samą szkołę rodzenia .. Zabawa to się zacznie za chwilę jak mały się urodzi .. Powodzenia. Będzie dobrze. Najważniejsza rada - po urodzeniu się dziecka pojawi się mnóstwo porad od babć, cioć i znajomych, poradniki, książki - rozsądnie z nich korzystajcie a róbcie to co Wy czujecie, że jest najlepsze dla dziecka i nie dajcie sobie nikomu wejść na głowę. Oczywiście z tej rady też nie musisz korzystać Edytowane 26 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @ToCheck może wyślij kontrolne PW zbiorcze czy wszyscy pamietają o drafcie, bo ta cisza śmierdzi trochę botem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ok. Ale nie panikować. Po prostu czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ja jestem, czuwam i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ja nic nie pisze, ale jestem w gotowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Mnie nie było kilka dni, ale spokojnie, czuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi