Skocz do zawartości

Sezon 2017/18 Liga III Pacific

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Falki - Michal's Team
internista - ​The Night Shift
Tru Warier -
maryjan - Tłoki III Warszawa

Nie zagłosowało 5 osób, ale jedna - Buu zatwierdził oba terminy 10.10 (21:45) i 15.10. Proponuję wybrać 10.10 godzina do uzgodnienia, może faktycznie trzeba będzie trochę później, choć pewnie niechętnie.

​Mam nadzieję, że tym osobom będzie pasował ten termin. Im szybciej wybierzemy tym lepiej.

W dniu 26.09.2017 o 12:35, Tru Warier napisał(a):

Miałem służbowy wyjazd bez spiny, a termin draftu mi pasuje. I tak bym się do każdego dostosował na spokojnie.

To tak sobie pozwolę dodać że szkoła rodzenia to strata czasu.

Eee tam, fajny czas, fajna zabawa, choć faktycznie dużo to się nauczyć nie można ;)

Chłopaki - pierwsze dziecko i takie tam. Człowiek się przejmuje .. bardziej myślę, dla spokoju ducha ..

Zobaczymy co tam będą  gadać .. a co ciekawe w niektórych szpitalach to sobie życzą jak za zboże  za samą szkołę rodzenia ..;)

Zabawa to się zacznie za chwilę jak mały się urodzi ..

W dniu 26.09.2017 o 14:01, Buu napisał(a):

Chłopaki - pierwsze dziecko i takie tam. Człowiek się przejmuje .. bardziej myślę, dla spokoju ducha ..

Zobaczymy co tam będą  gadać .. a co ciekawe w niektórych szpitalach to sobie życzą jak za zboże  za samą szkołę rodzenia .. ;)

Zabawa to się zacznie za chwilę jak mały się urodzi ..

Powodzenia. Będzie dobrze. Najważniejsza rada - po urodzeniu się dziecka pojawi się mnóstwo porad od babć, cioć i znajomych, poradniki, książki - rozsądnie z nich korzystajcie a róbcie to co Wy czujecie, że jest najlepsze dla dziecka i nie dajcie sobie nikomu wejść na głowę.

Oczywiście z tej rady też nie musisz korzystać ;)

Edytowane przez Tecu

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.