wiLQ Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III Pacific w sezonie 2017/18. Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu wszystkich na poziomie III w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] asq_ - Big Bada Boom Tecu - Mohicans thompkins - The Hunters LeweBiodroSmoka - LBS Bloopers batou - Śnieżne Koczkodany Tocheck [komisz] - Bad Madafakas Buu - Niepelnosprytni maciejj - _PTG_ [nie byl na drafcie] Falki - Michal's Team internista - The Night Shift melerowy - supersuckers Tru Warier - Tizz - Bonafide Dawgz Kraso - Kraso maryjan - Tłoki III Warszawa W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do II zas najnizsze 3 miejsca spadaja na poziom IV drzewka. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest Tocheck bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-) Draft sie odbyl 10.10 od godz. 21.45 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30639 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 11 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batou Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 batou - Śnieżne Koczkodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich fantasy maniaków !!! Link do ligi: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30639 Ankieta doodle celem ustalenia terminu draftu: https://doodle.com/poll/xaqynrfy64mqx6uz Wpisujcie terminy, postaramy się ogarnąć jakiś najbardziej korzystny. W razie totalnego zgrzytu można kogoś wytransferować do równoległej ligi. Mam nadzieję że ustawienia ligi są ok, jak ktoś coś wyłapie dajcie znać to poprawię. Lista drużyn: asq_ - Big Bada BoomTecu - Mohicansthompkins - The HuntersLeweBiodroSmoka - LBS Bloopersbatou - Śnieżne KoczkodanyTocheck [komisz] - Bad MadafakasBuu - Niepelnosprytnimaciejj - _PTG_Falki - Falkiinternista - The Night Shiftmelerowy - supersuckersTru Warier - Team WarierTizz - Bonafide DawgzKraso - Krasomaryjan - Tłoki III Warszawa Draft - 10.10 godz. 21.45 Edytowane 26 Września 2017 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Witam wszystkich, których znam i których dopiero poznam Tecu/beren32 - Mohicans, meldują się. Prywatnie Paweł. Życzę wszystkim świetnej zabawy, mam nadzieję, że nie będę ostatni - taki jest cel Przeglądając Wasze profile chyba mogę śmiało założyć, że wielkich pogaduszek na forum za bardzo nie będzie, szkoda, choć zawsze mogę się mylić Ja tam lubię, ale zrozumiem. Terminy wrzuciłem na razie mniej więcej, bo nie mam pojęcia co będzie się działo za ponad miesiąc. Edytowane 11 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 maciejj - _PTG_ Powodzenia... życzę sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czołem, melerowy - supersuckers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Przeglądając Wasze profile chyba mogę śmiało założyć, że wielkich pogaduszek na forum za bardzo nie będzie, szkoda, choć zawsze mogę się mylić Ja tam lubię, ale zrozumiem. Dlaczego... może mnie wena w końcu najdzie:) zobaczymy Terminy wrzuciłem na razie mniej więcej, bo nie mam pojęcia co będzie się działo za ponad miesiąc. Termin wybrać najlepiej jak najszybciej, bo później nałoży się kilka draftów. Mi najbardziej pasują wekendy np niedziela ale w inne dni też się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dlaczego... może mnie wena w końcu najdzie:) zobaczymy Terminy wrzuciłem na razie mniej więcej, bo nie mam pojęcia co będzie się działo za ponad miesiąc. Termin wybrać najlepiej jak najszybciej, bo później nałoży się kilka draftów. Mi najbardziej pasują wekendy np niedziela ale w inne dni też się dostosuje. Razem z batou w zeszłym sezonie graliśmy w IV Lidze New York i mieliśmy chyba najbardziej aktywne forum z wszystkich, więc nie powinno być źle. Ja w każdą niedzielę gram w kosza wieczorem. Na 21:00 mogę nie zdążyć. Generalnie wolę im później tym lepiej, ale jak już znajdziemy jakąś datę dogodną dla większości, to postaram się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Razem z batou w zeszłym sezonie graliśmy w IV Lidze New York i mieliśmy chyba najbardziej aktywne forum z wszystkich, więc nie powinno być źle. Ja w każdą niedzielę gram w kosza wieczorem. Na 21:00 mogę nie zdążyć. Generalnie wolę im później tym lepiej, ale jak już znajdziemy jakąś datę dogodną dla większości, to postaram się dostosować A mi właśnie niedziela wieczorem najbardziej pasuje, bo jest najbardziej przewidywalna, czyli najmniejsze zagrożenie, że coś nagle wypadnie. Ale dostosuję się oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam wszystkich. LeweBiodroSmoka - LBS Bloopers mało z Was znam, a to chyba nie za dobrze, bo poziom będzie zapewne wysoki Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Jedna gierkę można zawsze odpuścić. Ja mam treningi poniedziałek i czwartek ale spokojnie odpuszczę jak będzie trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witam, thompkins - The Hunters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melerowy Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jedna gierkę można zawsze odpuścić. Ja mam treningi poniedziałek i czwartek ale spokojnie odpuszczę jak będzie trzeba... Nie lubie odpuszczać, zwłaszcza grając raz w tygodniu. Jeżeli nie zaczniemy wcześniej niż 21:00 to spokojnie powinienem się wyrobić i taki termin mogę na zielono zaklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Na razie w kalendarzu dominują wtorki i niedzielę co mnie akurat cieszy Uzupełniające tabelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 I poddawajcie nazwy drużyn bo nie sposób odgadnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Buu - Niepelnosprytni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Co prawda na razie 7 osób głosowało, ale na razie są 3 terminy, które wszystkim głosującym pasują - 8,10,15.10. Głosujcie, głosujcie! Rozumiem, że te wrześniowe terminy a zwłaszcza te za kilka dni to są raczej mało realne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Tak. We wrześniu raczej nie ma sensu startować. Ale 10 i 15 jak najbardziej. 8.10 będę miał prawdopodobnie draftu kipera na sznurku.. Edytowane 13 Września 2017 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batou Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Dla mnie im bliżej startu sezonu tym lepiej. 10 i 15 to spoko opcje. Ja też wykreśliłem 8.10 ze swoich typów, bo prawdopodobnie też będę wtedy draftował w innej lidze. Edytowane 13 Września 2017 przez batou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mamy dwóch Michałów na Yahoo (nie licząc mnie ) Michal's Team i Bonafide Dawgz - pomózcie rozszyfrować kto jest kto na forum. Wypełniajcie ankietę. Na razie mamy dwa terminy najberdziej prawdopodobne 10.10 i 15.10 godz. 21.00 (można przesunąć w razie potrzeb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi