Skocz do zawartości

Sezon 2017/18 Liga III Atlantic

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  W dniu 14.12.2017 o 11:39, goozman napisał(a):

pany ustawiłem trading block bo zaczynam lekko nadgrywać mecze i pasowałoby lekko zawęzić rotację. chętnie wymieniłym się w stosunku 2 za 1, a że jest u mnie w czym wybierać to zapraszam, nad każdą ofertą się zastanowię

To może być oferta dla mnie:)

• 3 tygodnie później...

Ależ pasjonujący jest wątek naszej ligi...

Może podkręci Was fakt, że choć na totalach mam 20 pkt przewagi w tabeli, to już na średnich mocno się wyrównało. Proszę bardzo. Pozostaje mi chyba liczyć, że Kolek i Yellowblue wciąż będą mieli kłopoty z nadrobieniem meczów ;) Kontuzja Vuca za bardzo mi nie pomaga, a nikt z pozostałych graczy nie wyrasta na trzecią siłę zespołu w jego miejsce. No bo trudno oczekiwać, że Biz podtrzyma 15. ranking, jaki ma za poprzedni tydzień. 

cITJs2M.png

W dniu 4.01.2018 o 07:22, goozman napisał(a):

LBJ też za chwilę Ci zwolni, także jeszcze powinno być ciekawie

Jest to znak zapytania, owszem, ale właśnie nie byłbym taki pewien, że zwolni. Jego piętą achillesową był w poprzednich sezonach niski ft% i straty. Akurat te dwie kategorie nie powinny ucierpieć na powrocie IT do gry w Cavs. To już bardziej obawiam się corocznej kontuzji Davisa. Jakby co, będę rozmieniał liderów na drobne i może uda się dociągnąć w czołówce tę drugą połowę sezonu. Mam z czego spadać :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.