wiLQ Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III Atlantic w sezonie 2017/18. Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu wszystkich na poziomie III w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] Raven - Yellowblue's Team 123 - Phx Basketball gramek - Bone Collectors striker - Evil Will Prevail Mack - Bad Boys Team Gawron24 - Invincible Team tweetas - BlockBuster goozman - Sum Ting Wong Racza - Pięciu na dziesięciu jacobsman13 - [transfer za kemizo] ozzy110 - Knickerbockers GRB - GRB fluber [komisz] - Six Sigma kolek23 - Kolek's Rednecks Qooniu - Love's Broken Hand W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do II zas najnizsze 3 miejsca spadaja na poziom IV drzewka. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest fluber bo jest aktywny, doswiadczony i zgodzil sie pelnic ta funkcje. Planowany termin draftu - 9.X. o 21. Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30519 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 2 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) A więc komisarzem jestem ja, bo jestem aktywny, doświadczony i się zgodziłem. Będę kierował ligą twardą ręką Lista uczestników: Raven - Yellowblue's Team123 - Phx Basketballgramek - Bone Collectorsstriker - Evil Will PrevailMack - Bad Boys TeamGawron24 - Invincible Teamtweetas - BlockBustergoozman - Sum Ting WongRacza - Pięciu na dziesięciujacobsman13 - FC Parapetyozzy110 - KnickerbockersGRB - GRBfluber [komisz] - Six Sigmakolek23 - Kolek's RednecksQooniu - Love's Broken Hand Link do ustalenia terminu draftu: https://doodle.com/poll/tz5sgvgrak733mey Ustawiłem tylko jedną godzinę - 21, jako chyba najbardziej neutralną. Draftu aukcyjny trwa około 2,5 godziny. Jeżeli wszyscy wyrażą zgodę, można zacząć wcześniej. Ankietę należy wypełnić, jak najszybciej, aby był możliwy czas na jakieś transfery. W sobotę ustalę oficjalną datę draftu. Proszę w tym wątku wpisywać nazwy drużyn, żebym wiedział, kto na yahoo jest kim. Link do dołączenia do ligi otrzymaliście w prywatnej wiadomości. Jakby ktoś nie dostał, coś nie działało, to zgłaszać się do mnie na priv. Edytowane 2 Października 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 jestem, Sum Ting Wong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) jestem, Sum Ting Wong Ekhm, komiszu... Jestem - GRB Edytowane 11 Września 2017 przez GRB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 melduję się - BlockBuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ankieta wypełniona, w lidze jestem, a nazwę teamu zmienię później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ankieta wypełniona. Nazwa drużyny: Knickerbockers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Jestem i ja. Phx Basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 no i zmieniałem na Kolek's Rednecks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 striker - Evil Will Prevail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ankieta wypełniona. Zespół - Bone Collectors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wygląda na draft 2 albo 9 października. Dwie daty mają komplet głosów na tak. Może niech pozostała piątka menagos głosuje tylko na którąś z tych dwóch dat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wygląda na draft 2 albo 9 października. Dwie daty mają komplet głosów na tak. Może niech pozostała piątka menagos głosuje tylko na którąś z tych dwóch dat? zgadza się no i szkoda, że kolega striker blokuje jeszcze 3, 4 i 5.10 bo zaznaczył raptem 4 pasujace mu daty w październiku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 zgadza się no i szkoda, że kolega striker blokuje jeszcze 3, 4 i 5.10 bo zaznaczył raptem 4 pasujace mu daty w październiku.. Bardzo nieładnie, kolego striker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 zgadza się no i szkoda, że kolega striker blokuje jeszcze 3, 4 i 5.10 bo zaznaczył raptem 4 pasujace mu daty w październiku.. Od 26.09 startuje mi liga amatorska w kosza, mecze są od wtorku do czwartku w godzinach popołudniowo-wieczornych, a grafik na nowy sezon dopiero jakoś przed startem ligi będę miał, więc nie jestem w stanie określić które dwa z trzech terminów od 3 do 5 na dziś będę miał wolne. Zaznaczyłem to, czego obecnie jestem pewien, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jestem nazwa to Invincible Team. Ankieta wypełniona pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Jestem nazwa to Invincible Team. Ankieta wypełniona pozdro Wpisałeś się jakimś cudem dwa razy do ligi, usuń jeden zespół Albo skoro dałeś nazwę to usunąłem z ligi ten bez nazwy. Mam już 12 głosów, wszystkim pasuje 9 października o godzinie 21, zatem taką datę oficjalnie ustawiam, jako termin draftu. 3 pozostałe osoby proszę o info, czy również ten termin pasuje. Edytowane 12 Września 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Elo, jestem, sorki za spóźnienie. Do terminu się dostosuję albo znajdę kogoś kto podraftuje za mnie. Love's Broken Hand ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Czy ktoś tutaj miałby możliwość draftować we wtorek 3.10? Chodzi o ew. transfer za jednego z naszych graczy w North - coś mu wypadło, więc o ile Wasza data mu pasuje, to spróbujemy zrobić wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi