Skocz do zawartości

Sezon 2017/18 Liga II East

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.09.2017 o 06:55, Slawekmroz napisał(a):
Warto być maksymalnie czujnym podczas draftu, co mnie akurat niespecjalnie wychodzi, może właśnie w efekcie mocnego polegania na narzędziach w przeszłości. A może z uwagi na fakt, że aspekt towarzyski mnie często rozprasza... A może jedno i drugie :-)

Jeżeli np. idzie liytacja D.Jordana i dochodzi ponad 40$ to można już z grubsza założyć, że puntowanie osobistych w tej lidze nie będzie najłatwiejszą do realizacji taktyką. I warto zmienić plan, jak najszyciej. A wcześniej oczywiście inny plan warto mieć.

Sławek zawsze możesz brać wtedy Drummonda :) Prawdą jest że puntowanie FT czy TO jest już tak popularne, że trudno nazywać to taktyką :)

W dniu 27.09.2017 o 09:11, dannygd napisał(a):

Sławek zawsze możesz brać wtedy Drummonda :smile: Prawdą jest że puntowanie FT czy TO jest już tak popularne, że trudno nazywać to taktyką :smile:

Jeżeli Jordan szaedł za 40+, to nie ma kija, żeby Drummond poszedł w normalnej cenie. O tym właśnie pisałem. Po prostu ludzie szli all in. A ja się durny uparłem na taktykę i potem brałem jakichś Dwightów czy Noahów. Never again... Przynajmniej w roto :-)

W dniu 5.10.2017 o 18:30, dannygd napisał(a):

Dajcie znać jakie macie taktyki, bo dziś ja nie mam pomysłu na żadną ;)

A ja mam. Kupić jak najtaniej jak najlepszą drużynę.

Bez kitu, to moja jedyna taktyka na dziś.

EDIT - no i dupa. Podobno jakieś wichury w lubuskiem są, prąd pada i ninjowy provider też padł... Wspaniały timing!

Edytowane przez Slawekmroz

Tak na swiezo po drafcie ale po 3 piwach :P

Moj draft uwazam za slaby...3 tygodnie przygotowan poszly w pizdu...nigdy wiecej takiego marnowania czasu...

Co prawda na wynik mojego draftu duzy wplyw mial fakt ze gwiazdy poszly tanio a liczylem ze wiekszosc z was wypstryka sie z hajsu wlasnie na gwiazdy i wtedy bedzie latwiej uzbierac wartosciowy odpowiednio zbilansowany sklad...ale nic z tego...

Oprocz tego kontuzja Batuma ktorego mialem lyknac za max 20$...a tu tymczasem poszedl za wiecej mimo pauzy na 3 miechy...

Moj plan zburzylo tez troche to ze nie moglem sie powstrzymac i wzialem Hassana za te 40$ a pomysl mialem troche inny...

Generalnie nie ma tragedii bo Lowry'go dostalem w zaplanowanej cenie za Middletona przeplacilem tylko ze 3$ a za Nurkica przeplacilem z 5$...

Ale zamiast Hassana mial byc Myles Turner (chociaz za 44$ to chyba bym go jednak nie wzial...ciekawe czy sie okaze ze bede tego zalowal)...no i nie wiedzialem ze Horford bedzie taki drogi a ratujac sie Millsapem spoooro przeplacilem (na moj gust z 8$)

I w ten oto sposob wyladowalem bez wsparcia w asystach dla Lowry'go i bez porzadnego SF lub tyopewgo 3 and D w stylu Arizy lub Covingtona..

Aaaa no i jeszcze przeplacilem za Chrissa ale mam cicha nadzieje ze mi pokaze ze sie myle..chcialem dac za niego max 10$ ale biorac pod uwage kto tam zostal i ile hajsu ma wciaz kilku z was stwierdzielm ze nie odpuszcze...to kosztowalo mnie brak dobrych uzupelnien ale przy takim budzecie ktory zostal niektorym z was i tak nie mialem za bardzo szans powalczyc..

Wstepne projekcje pokazuja 9 czy 10 miejsce czyli szykuje sie walka o utrzymanie i wcale sie nie obraze jak na koniec sezonu zajme 8 miejsce a utrzymanie w lidze uznam za sukces.

Slabo u mnie bedzie z FT ale i ku mojemu zaskoczeniu rowniez z FG a do tego bedzie mi brakowalo punktow trojek i asyst.

Z korygowaniem skladu nie chce sie spieszyc i podejmowac pochopnych decyzji ale na trading block na raczej na pewno trafi ktorys z moich dwoch centrow (Whiteside lub Nurkic) oraz Millsap.

Nie do ruszenia na ten moment jest raczej Lowry i Middleton ale i tu nie wykluczam ze zmienie zdanie...zalezy od oferty ;)

A teraz pora sie z tym przespac...ciekawe czy jutro zmienie zdanie i stwierdze ze jest OK czy tez dojde do wniosku ze jest gorzej niz mi sie wydaje...

Dobrej nocy Panowie

W dniu 5.10.2017 o 23:23, Mikowal83 napisał(a):

Tak na swiezo po drafcie ale po 3 piwach :tongue:

Moj draft uwazam za slaby...3 tygodnie przygotowan poszly w pizdu...nigdy wiecej takiego marnowania czasu...

Co prawda na wynik mojego draftu duzy wplyw mial fakt ze gwiazdy poszly tanio a liczylem ze wiekszosc z was wypstryka sie z hajsu wlasnie na gwiazdy i wtedy bedzie latwiej uzbierac wartosciowy odpowiednio zbilansowany sklad...ale nic z tego...

Oprocz tego kontuzja Batuma ktorego mialem lyknac za max 20$...a tu tymczasem poszedl za wiecej mimo pauzy na 3 miechy...

Przygotowania do draftu to niekoniecznie marnowanie czasu.

Widzisz, gdybym ja mial czas na doszlifowanie przygotowan, Batum nie poszedlby do mnie...

W dniu 5.10.2017 o 19:25, wiLQ napisał(a):

To jak bedziesz draftowal?

Jak to ja ostatnimi czasy - na pałę.

W dniu 5.10.2017 o 23:02, january napisał(a):

Lorak co tu się stało z tym Kembą? 191$ na 5 grajków (wliczając Crabbe'a)? 

I Sławek wiedział o Batumie?

Nie. Zamiast czytać newsy przed draftem, wydzwaniałem do providera ninjy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.