Slawekmroz Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Ale 5.10 i 11.10 wciaz Ci pasuja wiec nie jest tak zle Hej, gdyby draft miał mieć miejsce, 11go, to w zasadzie moje przenosimy byłyby bezzasadne. Ja mam uwalone wieczory w poniedziałki i środy i cała idea przeniesienia bazowała na tym, że u Was draft będzie poza tymi dniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Twoje przenosiny bylyby/beda brane pod uwage tylko jesli u nas termin przyapdnie na 3.10 ktory nie pasuje Januaremu wiec na razie spokojnie nikt sie nigdzie nie rusza Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) na razie czekamy na Sowacxa aby się wypowiedział w sprawie terminu. wysłałem mu PM. jak się odezwie, to ruszymy dalej z ustaleniami. EDIT Sowacx się odezwał, więc mamy już komplet informacji. w związku z tym draft będzie 5 X i Pablo ze Sławkiem zamieniają się ligami. Edytowane 15 Września 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Nie do konca mamy komplet bo 2 GMow jeszcze nie dolaczylo/zapisalo sie do ligi i nie wypelnilo ankiety. Co bedzie jak im 5.10 nie bedzie odpowiadal? Wtedy moze inne z dotychczasowych rozwiazan byloby lepsze?... Ja bym sie wstrzymal z transferem Pabloboara. Termin wstepnie mozna zostaeic na ten 5.10 ale jeszcze nie oficjalnie/ostatecznie. Ale nie Ja jestem komiszem wiec to tylko moje rozwazania/sugestie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka EDIT Nie zauwazylem ze jednak juz wszyscy wyepelnili ankiete. Ale czemu w takim razie nie dolaczyli do ligi? No to termin ustalony. Teraz zostala juz tylko kwestia transferu Pabloboara ze Slawkiem i dolaczenie do ligi brakujacych GMow. Edytowane 15 Września 2017 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Kwestii transferu nie ogarniam ale rozumiem ze wkrotce to zalatwicie. Chcialbym spytac co myslicie o tym zeby godzine draftu przesunac na 21:30 ? O 21 tez jest ok ale te pol godziny pozniej daloby mi pewnosc ze w swietym spokoju bede mogl zasiasc przed kompem a nie korzystac z apki. Wiem ze termin przypada na czwartek ale draft zazwyczaj nie trwa dluzej niz 2,5-3h wiec mysle ze w doborowym towarzystwie II ligowcow uwiniemy sie w 2,5h wiec i tak skonczylibysmy o polnocy czyli jeszcze nie tak pozno. Dajcie znac co o tym myslicie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfucker Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Chcialbym spytac co myslicie o tym zeby godzine draftu przesunac na 21:30 ? im szybciej tym lepiej, wole 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtZ Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Chcialbym spytac co myslicie o tym zeby godzine draftu przesunac na 21:30 ? Dla mnie tez 21:30 lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Mnie zasadniczo obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Zakladajac ze Slawka "obojetne" to zgoda na 21:30 to na razie 3 osoby sa za 21:30 a 1 osoba za 21:00. Piszcie ktora godzina Wam bardziej odpowiada to sie ustali ostatecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 dla mnie godzina jest bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 4:1 dla 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Mi tez rybka ktora godzuna, obie pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 4:1 dla 21:30 jak ty to liczysz? przecież to, że komuś obojętne, nie oznacza, iż jest za 21:30... póki co tylko ty oraz ArtZ jesteście za 21:30, a bigfucker za 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 jak ty to liczysz? przecież to, że komuś obojętne, nie oznacza, iż jest za 21:30... póki co tylko ty oraz ArtZ jesteście za 21:30, a bigfucker za 21:00. Napisalem wczesniej ze ZAKLADAJAC ze "obojetnie" oznacza zgode na 21:30 Mozemy liczyc tez ze "obojetnie" to jeden glos na 21 i jeden na 21:30. W tej wersji po glosie Shevcu jest 5:4 dla 21:30 Na sile nie bede probowal przeforsowac tej godziny ale nie ukrywam ze mi bardziej odpowiada. Piszcie dalej swoje godzinowe preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Mnie też jest wszystko jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 ja za 21:30 w sumie (im później tym lepiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 7:5 dla 21:30 7 GMow nie dalo jeszcze znac w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Mnie też wsio rawno. Ale później niż 21.30 już bym nie chciał zaczynać. IMO 3 godzinki trzeba liczyć na draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 21.30 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 9:6 dla 21:30 5 GMow nie wypowiedzialo sie. Chyba jednak bedzie zmiana godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi