fluber Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 W dniu 13.08.2019 o 11:45, january napisał(a): No było przecież ogłaszane, że konrakt Rubio się liczy (te 63/3+1 PO), ale zmiana warunków przez CMa absolutnie nie i Rubio podpisuje z Knicks jak coś tylko warunkowo (zależnie od Morrisa i Tuckera), bo taki sposób reoferty był nieprawidłowy. Rozwiń Ja całą 2 rundę myślałem, że Ty piłeś do tego, że NA POCZĄTKU Rubio był warunkowy, a potem się wycofał i nie ogarnąłem, że on był cały czas warunkowy. Powinno być to gdzieś napisane w poście, w którym jest szablon głosowania, jak ostatecznie się te oferty kształtują i jak te warunki wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ofert do @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W dniu 14.08.2019 o 21:44, ignazz napisał(a): Ofert do @julekstep? Rozwiń Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Rado, jak się daje propozycję kontraktu swojemu rookie to raise jaki można dać wynosi 5% czy 8%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 W dniu 19.08.2019 o 11:15, Eld napisał(a): Rado, jak się daje propozycję kontraktu swojemu rookie to raise jaki można dać wynosi 5% czy 8%? Rozwiń 8% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Na jak długo mogę podpisać gracza z wyjątku MLE ? W sensie czy mogę mu dać 4letni kontrakt za minimum w ramach tego wyjątku ? Pamietam ze po tej akcji z Derrickiem Jonesem dyskutowano o jakiś zmianach w tej materii, ale nie wiem czy ostatecznie do nich doszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 08:39, Qcin_69 napisał(a): Na jak długo mogę podpisać gracza z wyjątku MLE ? W sensie czy mogę mu dać 4letni kontrakt za minimum w ramach tego wyjątku ? Pamietam ze po tej akcji z Derrickiem Jonesem dyskutowano o jakiś zmianach w tej materii, ale nie wiem czy ostatecznie do nich doszło ? Rozwiń Na 4 lata z full MLE. Na 2 lata z ROOM MLE. I dlaczego nie mógł byś mu nie dać? Skoro można dzielić MLE to możesz nim obdzielić do czterech, a może i pięciu graczy graczy. Natomiast dzięki temu, że w III turze nadal mamy kontroferty i reoferty to nie ma szans na jakieś 10/4 z TO dla jakiś tam Derricków Roseów czy Elfridów Paytonów. A zmian o jakich wspominasz ostatecznie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 08:39, Qcin_69 napisał(a): Na jak długo mogę podpisać gracza z wyjątku MLE ? W sensie czy mogę mu dać 4letni kontrakt za minimum w ramach tego wyjątku ? Pamietam ze po tej akcji z Derrickiem Jonesem dyskutowano o jakiś zmianach w tej materii, ale nie wiem czy ostatecznie do nich doszło ? Rozwiń Nie doszło do tych zmian, więc Camby dalej będzie potężnie stealował budząc zazdrość konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 09:29, Eld napisał(a): Na 4 lata z full MLE. Na 2 lata z ROOM MLE. I dlaczego nie mógł byś mu nie dać? Skoro można dzielić MLE to możesz nim obdzielić do czterech, a może i pięciu graczy graczy. Natomiast dzięki temu, że w III turze nadal mamy kontroferty i reoferty to nie ma szans na jakieś 10/4 z TO dla jakiś tam Derricków Roseów czy Elfridów Paytonów. A zmian o jakich wspominasz ostatecznie nie było. Rozwiń Ja generalnie nie wiem, dlaczego jakikolwiek gracz miałby podpisać długoletnie minimum, skoro w Chinach płacą więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 To w końcu są kontroferty i reoferty czy nie ? January chyba cos wrzucał w zeszłym tyg ze nie ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 10:04, RonnieArtestics napisał(a): To w końcu są kontroferty i reoferty czy nie ? January chyba cos wrzucał w zeszłym tyg ze nie ma?? Rozwiń Są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 09:32, MarcusCamby napisał(a): Nie doszło do tych zmian, więc Camby dalej będzie potężnie stealował budząc zazdrość konkurencji Rozwiń Czyli mogę podpisać gracza X wysyłając 4letnie minimum z MLE i będzie okej oferta tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 10:23, Qcin_69 napisał(a): Czyli mogę podpisać gracza X wysyłając 4letnie minimum z MLE i będzie okej oferta tak ? Rozwiń Wysłać ofertę możesz. Podpisać raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 mozna dawac umowy czesciowo gwarantowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 13:13, człowiek...morza napisał(a): mozna dawac umowy czesciowo gwarantowane? Rozwiń Nie bawimy się w takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 13:50, ozzy110 napisał(a): Nie bawimy się w takie rzeczy Rozwiń a umowa patrica mccow w dallas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 14:07, człowiek...morza napisał(a): a umowa patrica mccow w dallas? Rozwiń Jaka McKrowa? W jakim Dallas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Dodam jeszcze, że umowy niegwarantowane mieli też Tyler Ennis i brazylijski Durant. Technicznie jest to podobna rzecz do TO, ale można takim graczem handlować w okolicach w draftu. Nie wiem komu to teraz nagle zaczęło przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 15:05, karpik napisał(a): Dodam jeszcze, że umowy niegwarantowane mieli też Tyler Ennis i brazylijski Durant. Technicznie jest to podobna rzecz do TO, ale można takim graczem handlować w okolicach w draftu. Nie wiem komu to teraz nagle zaczęło przeszkadzać. Rozwiń No spoko. Ja myślałem, że odpuszczamy sobie ung, ale skoro ty je rok temu rzucałeś to nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi