january Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Teraz, RonnieArtestics napisał(a): No ja to wiem, ale w arkuszu ma być wpisane chyba 2,087 tak jak każdy inny Niang i gracz na kontrakcie minimum. Nie, to dotyczy tylko tych co podpisali na 1y min vet (bez żadnych opcji). Jak ktoś podpisuje minimum 1+1 TO lub 1+1 PO, lub dłuższe minima to wtedy liczy mu się exp przy kontrakcie minimum. Jak podpisuje wyłącznie na 1y min to ma 2y exp liczone (czyli w tym sezonie 2,087) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Ok, nie wiedziałem ze tak jest. Myślałem ze NBA zawsze dopłaca do minimum w pierwszym sezonie kontraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Dlaczego Bulls mają tylko 13 zawodników na kontrakcie wg tego, co widnieje w arkuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 29 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Dlaczego Bulls mają tylko 13 zawodników na kontrakcie wg tego, co widnieje w arkuszu? Przez 1T w sezonie u nas można tak mieć (jeśli nie jest to 3T). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Kto wybrał Jokicia w begm i z którym numerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Teraz, bogans2 napisał(a): Kto wybrał Jokicia w begm i z którym numerem? nikt. begm rozpoczelismy pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego kiedy u nas konczy sie trymestr i rozpoczyna okienko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 4 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): kiedy u nas konczy sie trymestr i rozpoczyna okienko? Po g55 (27 meczy od 29-55). Na Radzie właśnie dopinamy dokładny Terminarz po 2T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Glosy pozostaja tajne, czy jednak niewypal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Czy ja mogę handlować vanvleetem w to okienko jak podpisał extension? Edytowane 14 Lutego przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Czy ja mogę handlować vanvleetem w to okienko jak podpisał extension? When a veteran signs an extension, the size and length of the extension determine trade eligibility. Teams are permitted to extend-and-trade players, but such extensions are limited to no more than a five percent raise and two additional seasons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Nie bylo tak, ze tylko w t1 mozna bylo miec 13 graczy? Bo nie wszyscy maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Nie widzę w arkuszu zakładki Pacific division. Ktoś ma podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, LONGER01 napisał(a): Nie widzę w arkuszu zakładki Pacific division. Ktoś ma podobnie? Też nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Nie ma, potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Niech ktoś zobaczy, czy jest już Pacific Division w arkuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Teraz, Alonzo napisał(a): Niech ktoś zobaczy, czy jest już Pacific Division w arkuszu? jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Najwyraźniej przed południem jak uzupełniałem, coś wcisnąłem przez przypadek. Przepraszam.. Jak szukałem teraz, wyszło mi ze stronka z Pacific Division jest wyłączona. Można też było przywrócić wcześniejsze poranne wersje jak się okazało. Najważniejsze, że już jest. A ja się właśnie dowiedziałem o nowych funkcjach, których wcześniej nie znałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego W dniu 23.07.2024 o 21:15, Ashigaru napisał(a): PORTLAND TRAIL BLAZERS <-> PHOENIX SUNS Blazers in: Dejounte Murray, John Collins, Corey Kispert Blazers out: Nikola Jovic, Gradey Dick, GG Jackson, Ziaire Williams, Blake Wesley, prawa do Isaiah Collier, prawa do Kyshawn George, prawa do Dillon Jones, prawa do Oso Ighodaro, 1st Utah '25, 1st (TOR/CLE - worse / ORL) ‘25 better, 1st NYK/SAC worse ‘26, 1st POR/CLE better '26, 2nd [CHA/(OKC/IND - worse) better, MIA/ATL better] - best '25, 2nd Atl '26, 2nd GSW '27, 2nd POR/OKC '27, 2nd CHA '28 Suns in: Nikola Jovic, Gradey Dick, GG Jackson, Ziaire Williams, Blake Wesley, prawa do Isaiah Collier, prawa do Kyshawn George, prawa do Dillon Jones, prawa do Oso Ighodaro, 1st Utah '25, 1st (TOR/CLE - worse / ORL) ‘25 better, 1st NYK/SAC worse ‘26, 1st POR/CLE better '26, 2nd [CHA/(OKC/IND - worse) better, MIA/ATL better] - best '25, 2nd Atl '26, 2nd GSW '27, 2nd POR/OKC '27, 2nd CHA '28 Suns out: Dejounte Murray, John Collins, Corey Kispert @Tecu Nie powinienem mieć jakiegoś TPE z tego dealu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi