Skocz do zawartości

Random shit 2017/18

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.02.2018 o 22:47, rw30 napisał(a):

patrze na to zdjecie i zastanawiam sie co on sobie bedzie myslal o sobie z przeszlosci widzac te fryzure jak za 15-20 lat bedzie ogladal swoje stare mecze

Ma to zgolić jak wygra misia. Patrząc na jego karierę za 15-20 lat może mu to urosnąć tak wielkie, że nic nie będzie widział :] 

W dniu 13.02.2018 o 22:49, Bloniek napisał(a):

Problem jest taki że obie drużyny biją się o top 1 draftu a jemu po sezonie trzeba będzie zapłacić. Orlando wyjdzie na tym lepiej

Mi się wydaje że nim w składzie na jedynkę w drafcie jest większe prawpodoobienstwo. :)

Mogli go zostawić i przedłużyć za nie duże pieniądze i tak by nigdzie nie dostałby dużego kontraktu. Skoro wladowali w niego i tak tyle czasu na rozwijanie i wyrzucili z składu Oladpio by robić mu miejsce podobno. Jako rezerwowy pg idealny kandydat

W dniu 12.02.2018 o 14:00, Wodkens napisał(a):

Może faktycznie trochę poszalałem ze spurs, ale mimo wszystko jakiś zapas nad resztą mają, nie chce mi się wierzyć żeby Thunder, a tym bardziej Wolves ich dopadli

PS: napisałem, że nie najgorszy, a nie że łatwy ;-)

No i widzisz Spurs od naszej rozmowy zaliczyło dwie porażki . Ich bilans z 500+ to 12-19. Cała tabela się tak wypłaszczyła ,że jeśli Utah jutro wygra to pomiędzy 10 Jazz a 3 Spurs będzie tylko 4,5 meczów różnicy. Jeśli do tego Sota wygra z Lakers za 2 dni co też jest wielce prawdopodobne to będzie mieć identyczny bilans . Do końca sezonu wciąż pozostaje 24-25 meczów dla każdego i tu się może jeszcze wiele wydarzyć

W dniu 14.02.2018 o 08:49, ely3 napisał(a):

No i widzisz Spurs od naszej rozmowy zaliczyło dwie porażki . Ich bilans z 500+ to 12-19. Cała tabela się tak wypłaszczyła ,że jeśli Utah jutro wygra to pomiędzy 10 Jazz a 3 Spurs będzie tylko 4,5 meczów różnicy. Jeśli do tego Sota wygra z Lakers za 2 dni co też jest wielce prawdopodobne to będzie mieć identyczny bilans . Do końca sezonu wciąż pozostaje 24-25 meczów dla każdego i tu się może jeszcze wiele wydarzyć

Zgadza się, wychodzi na to, że przeszacowałem możliwości Spurs, chociaż z ostateczną oceną poczekajmy jeszcze do końca RS, dla mnie to wciąż są Spurs, którzy w sytuacji która będzie tego wymagać będą potrafili docisnąć pedał i wywalczyć ten 3 seed...chyba, że to w końcu ten sezon w którym się "skończą" 

W dniu 14.02.2018 o 14:01, Przemek_Orliński napisał(a):

Dziś po 15:00 na zapinamypasy.pl audycja o NBA z Górnym i Stalmachem. 

Może tym razem nie będzie Wikipedii :] 

A na Weszło już było cos o NBA? 

LOL na Weszło o tej samej porze audycja o NBA :]

Teraz coś opowiadają o NBA, współczuję Michałowi Górnemu, który musi słuchać tekstów typu "Otto Porter jest seryjną strzelbą, zawodnikiem, który jest jednym z liderów ligi w liczbie trafionych rzutów za 3, w przeciwieństwie do Oubre" ( Oubre 90 trójek w tym sezonie, Porter 86). Albo Marcin Gortat, który w prawie każdym meczu w tym sezonie notuje double-double. Chyba, że to powtórka z wczoraj, bo mówią o porażce Thunder z Cleveland dziś w nocy.

Edit: to chyba powtórka, bo nagle w połowie zdania nagle wskoczyli z jakąś piosenką, nie wiem o co chodzi w tym radio:)  czemu nie ma info w ramówce, że leci jakieś pasmo powtórkowe...

Edytowane przez fluber

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.