delfin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wandalowie to także Germanie. Oficjalnie tak sobie mówią, ale wszystko wskazuje na to że nimi nie byli.Natomiast mniejsza o to, zrobiłby się z tego niezły offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Wbijam do tematu, a tu naprawdę random shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 A wszystko oczywiście rappar sprowokował gadka o Żydach https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/955555397271658496 DEBIL ALERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 To może nie była All-ENBA level dyskusja, ale wciąż udało się zrobić z gówna (prawdziwie obrzydliwy, rasistowski wpis Chrisa Haynesa) coś lepszego, nie ma co płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napoleoni Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 https://mpolski.pl/najlepsze-finaly-historii-nba/ A ja Wam wrzucę coś z innej beczki. Skleiłem artykuł o moich ulubionych spotkaniach finałowych. Proszę zerknijcie, przeczytajcie, oceńcie czy Wam się podoba Jestem otwarty na krytyczne uwagi, chętnie coś jeszcze naskrobię o koszu jeśli będzie się Wam podobać. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) prawdziwie obrzydliwy, rasistowski wpis Chrisa Haynesa Jeśli o tym mowa, to wpis jak dla mnie jest informacyjny All three head coaches fired in-season have been black: Earl Watson, David Fizdale and Jason Kidd. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Ej, bo czuję się jak idiota trochę. O co chodzi z tym, że Kidd jest czarny? To jest jakiś żart czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Tez tego nie kumam, jesli juz serio mamy podciagac to pod rasizm to Kidd jest mulatem, no ale ze ojciec byl czarny to juz mozna sobie pod swoje bzdurne teorie naciagac fakty. Fizdale tez mi nie wyglada na czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jest tak samo czarny jak Blake. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jest tak samo czarny jak Blake. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka No czyli jak? Bo ja nie widzę, żeby był czarnoskóry. Moim zdaniem jest biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Za to za chwile okaże się, że dla kontrastu Maker, Mutombo i Deng są biali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 W sumie to fakt, koło czarnego to Kidd co najwyżej stał: Nawet "African-American" byłoby z dupy bo przecież cały nasz gatunek ma wschodnioafrykańskie pochodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 W sumie to fakt, koło czarnego to Kidd co najwyżej stał: Nawet "African-American" byłoby z dupy bo przecież cały nasz gatunek ma wschodnioafrykańskie pochodzenie. Nowa teoria jak czytałem mówi o Bałkanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 W wypadku samochodowym zmarł Rasual Butler. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 W wypadku samochodowym zmarł Rasual Butler. Właśnie chciałem o tym pisać tylko temat "Random Shit" średnio pasuje do tego typu informacji.. No ale skoro już tu napisałeś to dopowiem tylko, że razem w wypadku zginęła również jego małżonka. A tu oficjalny komunikat w tej sprawie od Pritcharda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Właśnie chciałem o tym pisać tylko temat "Random Shit" średnio pasuje do tego typu informacji.. No ale skoro już tu napisałeś to dopowiem tylko, że razem w wypadku zginęła również jego małżonka. A tu oficjalny komunikat w tej sprawie od Pritcharda.. No mi też, ale totalnie brakowało mi pomysłu gdzie to dac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) W sumie mała zmiana ale cieszy.. Oficjalny fanpage NBA na Facebooku od teraz będzie również po polsku. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 http://www.espn.com/nba/story/_/id/22281387/golden-state-warriors-play-lebron-james ChrisHaynes I wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 http://www.espn.com/nba/story/_/id/22281387/golden-state-warriors-play-lebron-james ChrisHaynes I wszystko jasne. Wtf? o.O Koleś mooocno odjechał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi