air_mj Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Sezon NBA tym razem się zaczyna wcześniej to też nam wypada ruszyć z tematem. Ligę na yahoo już odnowiłem i z automatu zarejestrowałem wszystkie zespoły. Pytanie do Was czy chcecie brać dalej udział w grze, bo nie chcę nikogo przymuszać. Zwłaszcza Orwell i Bulek olali ostatnie 2 sezony nie wystawiając swoich graczy. Ustawiłem miesiąc na wybór keepers ( do 25 września) i draft na niedzielę 1 października o 21.00. Czekam na Wasze deklaracje. Kolejność wg wyników z poprzedniego sezonu: AIR_MJ mythos Rigel Andrew23 antek ---> KosiHoops---->.KB Lew -----> Sylvinho. RonnieArtestics Kraso bulek --->Mich@lik Orwell --->Ledley Nowi uczestnicy: KosiHoops Mich@lik Sylvinho. Ledley .KB Edytowane 27 Września 2017 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Rezygnuję. Dzięki za grę Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ja chętnie pogram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Ja też gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Coś kiepska frekwencja... ja przy okazji ponawiam pytanie do air-mj : czy nie możemy od następnego sezonu wprowadzić proponowanej przeze mnie zmiany w kolejności draftu. Uważam ze odpuszczanie slotów powinno być karane jakoś a nie nagradzane 1szym wyborem w drafcie.. w mojej propozycji defydowac o kolejności ma średnia fp nie total. Nie oszukujmy się dwa sezony z rzędu jestem pokrzywdzony jako tankujący ale pilnujący swoich slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam z miłą chęcią zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja odpuszczam. Planuje ograniczenie lig. Milo bylo grac od poczatku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Coś kiepska frekwencja... ja przy okazji ponawiam pytanie do air-mj : czy nie możemy od następnego sezonu wprowadzić proponowanej przeze mnie zmiany w kolejności draftu. Uważam ze odpuszczanie slotów powinno być karane jakoś a nie nagradzane 1szym wyborem w drafcie.. w mojej propozycji defydowac o kolejności ma średnia fp nie total. Nie oszukujmy się dwa sezony z rzędu jestem pokrzywdzony jako tankujący ale pilnujący swoich slotów. Proponuję za odpuszczanie slotów wylot z ligi Bulka i Orwella. O kolejności w drafcie nadal będą decydować totale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Możecie mnie kasować. I tak sam bym chyba zrezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 trzeba podjac jakas rekrutacje chyba, bo widze ze chetnych bardzo malo... a szkoda by bylo ta lige rozwalac, akurat wtedy kiedy zaczyna moj sklad wygladac perspektywicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Gram dalej, mam nadzieję że jakoś to utrzymamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Wchodze w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Wchodze w to. Miło Cię widzieć, doświadczonych graczy nam trzeba. Proszę dokonaj wyboru, którą ekipę przejmujesz: Lwa, Bulka lub Orwella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Miło Cię widzieć, doświadczonych graczy nam trzeba. Proszę dokonaj wyboru, którą ekipę przejmujesz: Lwa, Bulka lub Orwella? Rezerwuje ekipe Bulka. Wyglada na najlepsza do przebudowy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Chętnie z Wami zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Chętnie z Wami zagram. Witamy na pokładzie. Jaką ekipę wybierasz: Lwa czy Orwella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witamy na pokładzie. Jaką ekipę wybierasz: Lwa czy Orwella? Wybieram ekipę Lwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Do przejęcia pozostał jeszcze zespół Orwella, o tyle łakomy kąsek, że ma zapewniony nr 1 draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi