wiLQ Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja od pazdziernika do polowy kwietnia. Po zeszlym sezonie mamy w sumie 9 lig i ponad 135 grajacych osob czyli w praktyce dolaczasz na poziom IV w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek. Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow [ http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutant ] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/ ], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Te linki sa o tyle istotne, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie. W ramach zapisow podajcie swoje doswiadczenie w fantasy [pamietajac, ze to mozna sprawdzic na profilu Yahoo i jedyny cel tej informacji to sprawiedliwy podzial na ligi] oraz jesli chcecie grac ze znajomym w jednej lidze to podajcie jego nick na forum [przy czym musi on potwierdzic, ze chce grac z Toba]. Tzn przykladowy zapis powinien wygladac tak: "romek, 1 sezon, tytus i atomek" ;-) Ile powstanie lig zalezy od liczby uczestnikow gdzie docelowa i domyslna wielkosc ligi to 15. Jak ktos sie zapisze i wiecej tu nie zajrzy pomimo przypomnien PMami to zakladamy, ze zrezygnowal i zastapi go ktos inny. Jesli ktos planuje dluzszy wyjazd we wrzesniu niech da znac, ze jego przyszla nieobecnosc na forum nie wynika z olania. A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy ;-) W zeszlych latach dolaczalo 20-50 osob, a jak bedzie w 2017? Lista zapisanych... jakubo1313;16 jamjack;2 eMeS;4 Sefore;0 janusz;0 Raven2156;1 siwy66;2;DunkMachine;1 KosiHoops;0 wierzbiec;0 filipczak;1 mrowa1mrowa;0;aamerikano;0 ŁukaszNBA;0 Farcik92;0 szczottie;0 wojtas1989;3 devolaj23;9 Tomek9248;0 kwaball;3 member_of_429;0 pdxpl;5 k4sztan;5 blamu2;12 SuperSonics;0 nikos95;3 ------ w/w juz w ligach ------- Trwaja zapisy na liste rezerwowa AndyOrFina Majchu ze sznurowki Edytowane 10 Października 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubo1313 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witek (jakubo1313), 16 sezonów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamjack Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Jacek (JamJack), 2 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 chetnie wroce po roku przerwy ; ), eMeS, 4 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ja też jestem chętny. Nick ten sam,nie mam w takich grach doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 jestem chętny. janusz, brak doświadzczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) Nie udało mi się zagrać w zeszłym roku ale w tym chętnie zagram. Raven2156, doświadczenie (1 sezon nie na E-NBA.pl). Edytowane 1 Września 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Chętny! Doświadczenie 2 sezony. Chciałbym wrócić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiHoops Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Zgłaszam się z ogromną checią kontakt @KosiHoops Twitter. Obecnie gram w Fantasy NBA pierwszy rok . 1 sezon Edytowane 5 Września 2017 przez KosiHoops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbiec Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Chętny:) doświadczenie młotek-rookie 0 doświadczenia. wierzbiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipczak Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Filipczak(baniuszek@yahoo.com) 1 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowa1mrowa Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam, chciałbym się zgłosić do zabawy, doświadczenia nie mam, nick: mrowa1mrowa. Chciałbym być w jednej lidze z graczem o nicku "theANSWER". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszNBA Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Chętny,będzie to mój debiut =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farcik92 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Hej, Farcik92 , debiut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 szczottie, debiut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas1989 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Chętny, gram od paru lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devolaj23 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) devolaj23, 9 sezon(głównie h2h) Edytowane 12 Września 2017 przez devolaj23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Tomek9248, nigdy nie grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaball Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Witam jestem chetny EDIT: to dopisany i skasowalem kopie pierwszego posta Edytowane 13 Września 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
member_of_429 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 member;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi