Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Ladnie idzie. Juz jest nas 5. Czekamy na reszte. Wreszcie szykuje sie jakis sensowny mock EDIT Dawajcie bo juz mamy dwojke zagranicznych gosci a mialo byc nas z 10 Polakow Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2017 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 No i skończyły się miejsca, minimum 8 Polaków jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Komplet jest ale mam wrazenie ze tylko 9 Polakow a wydaje mi sie ze mogloby byc wiecej tylko jacys swiatowcy sie sie szybciej wbili EDIT przyznac sie kto sie spoznil? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2017 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ladnie idzie. Juz jest nas 5. Czekamy na reszte. Wreszcie szykuje sie jakis sensowny mock EDIT Dawajcie bo juz mamy dwojke zagranicznych gosci a mialo byc nas z 10 Polakow Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Komplet jest ale mam wrazenie ze tylko 9 Polakow a wydaje mi sie ze mogloby byc wiecej tylko jacys swiatowcy sie sie szybciej wbili EDIT przyznac sie kto sie spoznil? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka To może na ten drugi się przenieść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 nie da się zrobić jakiegoś zamkniętego mocka, tylko dla Polaków? szybko zebraliśmy komplet, ale tak z 4 ludków, to nie nasi tak czy inaczej fajnie, że komplet i do zobaczenia na drafcie - możemy sobie dyskutować na Yahoo o naszych wyborach, cenach, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Na ten za 25 minut? Ja moge ale nie wiem jak reszta. Lepiej grac w takim na 14 osob. Jakby byloby NAS wtedy wiecej to jestem za Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 no ja nie zdazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 To może na ten drugi się przenieść ?A Ty sie zalapales? Jak nie to moze faktycznie wszyscy przeniesmy sie na ten 15 minut pozniejszy Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka No to Panowie na trzy czte ry przenosimy sie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 czko nizej w tym samym czasie jest jeszcze jeden draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30545/mock_waiting?mlid=2255042&lobby=auction# Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Da ktoa link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nie grajmy w formacie na nbiej niz 14 osob bo to wypacza wyniki troche. Link podeslalem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Przeniosłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 fakt, jestem głupi dobra joinięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) mikrofalówka i ozzy zostali z naszych na tamtym. Full, ciekawe czy wszyscy od nas. Edytowane 16 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Ajjjj a juz chcialem powiedziec ze ladnie zorganizowana akcja... Ale widze ze juz sa i tutaj Mac Ty tez juz jestes? Z tego co widze to na pewno 11 Polakow. Niezly wynik Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2017 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) btw, czemu 14 a nie 15? (mój pierwszy mock, więc jak głupie pytanie to przepraszam ) Edytowane 16 Września 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nie ma 15 osobowych wersji mock draftow. Na dodatek pozycje w skaldzie tez nie sa takie jak beda w lidze i teoretycznie jest to draft H2H ale to akurat nie ma wiekszego znaczenia. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nie ma 15 osobowych wersji mock draftow. Na dodatek pozycje w skaldzie tez nie sa takie jak beda w lidze i teoretycznie jest to draft H2H ale to akurat nie ma wiekszego znaczenia. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka W sumie spoko, nikt nie pozna mojego tajnego braku taktyki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Panowie przepraszam jeszcze jeden w dol bo sie wypisalem i ktos wskoczyl na moje miejsce Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi