Baptizia Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ja jebie, ale mi Mane złodzieje oszukali. Juz po kolejce mam, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Więc to chyba z Tobą gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Poszla dzika karta i zdecydowalem sie na Eriksena. Olalem Kevina a on wykrecil 2 asysty. Zapowiada sie rownie ,,piekny" sezon jak przed rokiem... Ja jebie, ale mi Mane złodzieje oszukali. Juz po kolejce mam, dzięki. Chyba zartujesz z tym oszukaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Jo, sędzia był centralnie na wprost i akurat z jego perspektywy musiało to wyglądać nie za ciekawie. Mógł dać, mógł nie dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Poszla dzika karta i zdecydowalem sie na Eriksena. Olalem Kevina a on wykrecil 2 asysty. Zapowiada sie rownie ,,piekny" sezon jak przed rokiem... Chyba zartujesz z tym oszukaniem... Czyli chyba ja gram z Tobą w tej kolejce. Edytowane 9 Września 2017 przez Sefore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Czyli chyba ja gram z Tobą w tej kolejce.Chyba tak. Szkoda ze nie mamy zbiorczego posta z nazwami bo troche to ulatwiloby zycie Nazwa - mks milejow Edytowane 10 Września 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Chyba tak. Szkoda ze nie mamy zbiorczego posta z nazwami bo troche to ulatwiloby zycie No właśnie pomyślałem że może warto w pierwszym poście coś takiego dodać. Podawajcie nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 U mnie wszystko jebło już w pierwszy meczu City z Liverpoolem. Mane czerwona i bramkarz poskładany xd Moja nazwa drużyny mało kreatywna - Liverpool Giants Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Co się dzieje z Pogbą? Kiedy wraca? Mam coś takiego i na pewno chce sie pozbyć Lacazette. Zamiast niego widziałbym Firminio i wtedy mi zostanie 2,7 mln w banku. Jakiś pomysł jak to wykorzystać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Pogba ma kontuzję uda, out na kilka tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Pogba ma kontuzję uda, out na kilka tygodni. Dzięki To chyba Hazard + Firmino za Pogbe i Lacazette wpadnie. Tylko, kurde, nie wiem czy ten Hazard już zagra 90 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Trafiłem z Morata na kapitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Fajnie, jestem obecnie czerwoną latarnią naszej ligi Pocieszające jest dla mnie to, że więcej zdobytych pkt mają tylko 4 osoby, z jedną mam tyle samo. Cóż, mam nadzieję, że to pech. Następny mecz to MUST WIN. FCB strzeż się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ziomek z czym do ludzi, po raz pierwszy od kilku kolejek nie robię transferów na -12 Oby rotacje spowodowane LM nie wpłynęły na wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Trener moich fantastycznych grajków przed następną kolejką musiałby powiedzieć coś w stylu: "Dobra, AVERAGE team przed nam Panowie. Jeśli będzie porażka to szykujcie się na przymusowy postój w lesie(patrz Legia) i rozmowa z kibicami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 O k****. Pozdrawiam team Wiatraczki, z którym wygrałem mimo -16 na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbijejowski Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 O k****. Pozdrawiam team Wiatraczki, z którym wygrałem mimo -16 na starcie Nie popisał się mój skład w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Za rashforda kogo proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 A to zależy, ile masz kapitału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) A to zależy, ile masz kapitału poszedł za abraham ;] miałem 8,5 i xhaka do budy pojdzie Edytowane 18 Października 2017 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi