matek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Moim zdaniem nie będzie warto. Chyba, że będzie kosztował 4.5-5.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Raczej nigdy nie jest dobrze używać wild w 3 gameweeku. Za dużo jest znaków zapytania na następne kolejki. Wszystkie chipsy trzeba szanować i to bardzo bo to za duże handicapy w ta zabawę szczególnie jak się ją dość poważnie traktuje. Sezon jest dlugi i zazwyczaj zapał u większości a tym samym takie tematy umierają gdzieś koło lutego, było tak w poprzednich latach będzie pewnie i teraz także luzujcie cycki i przede wszystkim grajcie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 I to pokrywa się z zamknięciem okienka i opadnięciem kurzu pierwszych kolejek. Plany są weryfikowane, wielu graczy pozbywa się wtop. Całkiem rozsądne wyjście. Lepsze szybkie cięcie, niż małe zmiany co tydzień. Tracimy punktowo i finansowo, bo ewentualne steale drożeją. Spotykam się od dawna z opiniami, że WC trzeba trzymać na później, ale nie ma żadnego potwierdzenia, że daje to jakiś boost. Na szczęście coraz mniej takiego podejścia, na czele z krytyką lub wyśmiewaniem wczesnego wykorzystania karty przez innych, szczególnie po wejściu drugiej WC w styczniu. Wykorzystujemy wtedy, gdy uważamy że potrzeba wielu zmian na raz, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Moim zdaniem nie będzie warto. Chyba, że będzie kosztował 4.5-5.0. Nie sądzę by kosztował więcej niż 6.0 a tyle mógłbym za niego z ciekawości zaryzykować. Zresztą może być faktycznie jeszcze tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 I to pokrywa się z zamknięciem okienka i opadnięciem kurzu pierwszych kolejek. Plany są weryfikowane, wielu graczy pozbywa się wtop. Całkiem rozsądne wyjście. Lepsze szybkie cięcie, niż małe zmiany co tydzień. Tracimy punktowo i finansowo, bo ewentualne steale drożeją. Spotykam się od dawna z opiniami, że WC trzeba trzymać na później, ale nie ma żadnego potwierdzenia, że daje to jakiś boost. Na szczęście coraz mniej takiego podejścia, na czele z krytyką lub wyśmiewaniem wczesnego wykorzystania karty przez innych, szczególnie po wejściu drugiej WC w styczniu. Wykorzystujemy wtedy, gdy uważamy że potrzeba wielu zmian na raz, proste. Co do tego styczniowego WC to można jej użyć tylko do końca okna czy do końca sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 do konca sezonu. wild card w 4 gameweeku jest oczywiscie naturalne i wiadomo ze jest ich wtedy najwiecej, ale chcialbym zobaczyc takie statsy z wszystkich lat bo ostatni sezon to troche malo. no i czemu akurat 200k a nie np 10? ;] z wild nie chodzi raczej o to zeby diametralnie zmienic sklad, bardziej o to zeby trafic tych co sie bierze na chociaz 3-4 kolejki. niestety bardzo czesto jest tak ze wc to niezla wtopa. w pazdzierniku jest kolejna przerwa na kadry. potem sa swieta i 4 kolejki w 10 dni. nie masz wild a masz np szpital i jestes w strasznej dupie. z drugim wild sprawa jest dosc jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Renato Sanches za 5 baniek. pyli sie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Renato Sanches za 5 baniek. pyli sie? ;] W Bayernie na początku dostawał sporo gry i nie wychodziło. Odszedł z łatką gościa, który nie potrafił przystosować się do gry za granicą. Także duży znak zapytania, skoro ma znów żyć w nowym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 grzesiu lepszy za 5, bedzie napierdalal yelow card co kolejke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 9.6 banki w kasie, kogo bierzecie do pomocy Salah, Mane, Alli czy Eriksen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zależy od reszty składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 9.6 banki w kasie, kogo bierzecie do pomocy Salah, Mane, Alli czy Eriksen? Kogoś z LFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Kogoś z LFC. Byle nie Wijnalduma,to 1 zawodnik który u mnie wyleciał ze składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Mane jest w najbardziej sztosowej formie- mam go od samego początku. Może z Arsenalem pokazał jak dotąd najmniej w tym sezonie ale i tak gola zaliczył. Wg mnie największy pewniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Zależy od reszty składu. Trio z mu - pogba, michi i lukaku, alonso, dawson, ten kolo z watfordu na r, morata i firmino i jeden z 3 obroncow dosc tanich ;-) Sam mam dylemat nad mane a eriksenem bo klopp jednak sporo rotuje no i cou zostaje. Z drugiej strony bez mane the reds byli tragiczni w czasie styczniowego pna w poprzednim sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Mane jest w najbardziej sztosowej formie- mam go od samego początku. Może z Arsenalem pokazał jak dotąd najmniej w tym sezonie ale i tak gola zaliczył. Wg mnie największy pewniak. To samo z Firmino.Mam obu od początku i robią punkty aż miło.Zmieniłem formacje z 3-4-3 na 4-3-3 i wsadziłem Bailego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Alli czy Eriksen? zrezygnowalem z Salaha bo chyba Coutinho wraca, wiec bedzie rotacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Najlepiej samemu decydować, zdać się na własny nos, ja tam rywalom do końca nie ufam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 też w to gram a dopiero zauważyłem temat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 W przyszłym roku wcześniej ogarnę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi