matek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Mega steal pierwszej kolejki jak najbardziej. Ale na sezon? Jak wróci pomoc Arsenalu, ciężko mu będzie punktować. Najgorsze, że mój rywal w tej kolejce go ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Chodzi mi o steal Arsenalu że za darmo A jeśli chodzi o steal w FPL to zdecydowanie Xhaka za 5,5 Snodgrass czy Xhaka. Wzialem tego pierwszego. Wkurwienie juz sie zaczyna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Mega steal pierwszej kolejki jak najbardziej. Ale na sezon? Jak wróci pomoc Arsenalu, ciężko mu będzie punktować. Najgorsze, że mój rywal w tej kolejce go ma Mówisz o CatalinaWineMixer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Tak, z nim gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Czyli ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Cahill dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Nie ma to jak wychaczyć 2 czerwone kartki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Oby zainteresowanie w temacie utrzymało się cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 A u mnie dobre 3 x cleen sheet - 2 x WBA i Swieci i Salah z golem. Licze ze jutro napastnicy dadza rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 kto wyjaśni czemu przegrywam 0-4 z Liverpool Giants mimo ,że mam więcej pkt od mojego przeciwnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 kto wyjaśni czemu przegrywam 0-4 z Liverpool Giants mimo ,że mam więcej pkt od mojego przeciwnika ? Punkty w spotkaniach nie aktualizują się na bieżąco, tylko pod koniec dnia. To wczorajszy wynik, przed zliczeniem dzisiejszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbijejowski Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wie ktoś dlaczego Sigurdsson dziś nie zagrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wie ktoś dlaczego Sigurdsson dziś nie zagrał? Mowi sie o jego transferze wiec moze dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Czyli ze mną Triple C w pierwszej, serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Triple C w pierwszej, serio? Jezu, przecież to zabawa, czemu nie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Warto trzymać na jakieś podwójne kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Gratulacje matek - Lukaku już zrobił Ci robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Gratulacje matek - Lukaku już zrobił Ci robotę.Prawda. Ogólnie jestem zadowolony z tej kolejki. Start bardzo dobry, raczej bez wtop. Dzięki za pojedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ktoś bardziej ogarnięty w temacie klubu Watford powie mi czemu Will Hughes nie zagrał ani minuty?Byłem pewiem ,że ma 1 skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Chyba siądzie na dziś. Szkoda, że w pierwszej kolejce dałem się ponieść fantazji i zamiast C na Lacazette/Eriksena to dałem na Benteke. Drugi rok z rzędu jestem fantastycznym przegrywem chyba. "Chicarito na bank do składu, we wszystkich klubach strzelał bramki z dupy zawsze" po 15 minutach "alboo nie" "Dobra, mam Lukaku to Pogby nie potrzebuję, wrzucę sobie Davida Silve" "Ale Salah to zapieprza, na pewno będą z Mane obstawiać Firmino" a tu wraca najbardziej połamany gracz Premier League. Jak coś to polecam patrzeć na mój skład i robić odwrotne ruchy do moich. W tym momencie mam w głowie wymianę Salaha na Pogbę lub poczekanie tygodnia i jak coś to Salah i Abraham out, a w ich miejsce jakiś Redmond/Tadić i lepszy napastnik. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi