matek Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Start Premier League już w piątek, w związku z tym kolejny raz zapraszam do ligi FPL na naszym forum. Kto gra, ten wie. Świetny dodatek do cotygodniowego oglądania. Tutaj h2h, na max 20 osób. Kod h2h: 870079-519996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zameldowalem sie jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jestę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Coś z kodem jest nie tak - wyskakuje, że invalid. Chyba, że już full ludzi jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Coś z kodem jest nie tak - wyskakuje, że invalid. Chyba, że już full ludzi jest. Sprobuj ponownie. Kod ok, miejsc na razie zajetych 8/20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ja nie wiem co robię źle. Sprawdźcie proszę, może mam jakąś zaćmę: http://imgur.com/a/LIjdY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Może masz spację przed 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Musi być jakaś spacja przed lub po, innej opcji nie widzę. Zależy też jak kopiujesz z forum, może enter się pobiera. Skasuj wszystko przed i po kodzie i spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 To ja nie wiem co jest grane bo ani spacji nie mam ani nic błędnego. Próbowałem w dwóch przeglądarkach. Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Może na mobilnej spróbuj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Też mam error jak wpisuję kod. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enbijejowski Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 W adresie strony masz wpisane draft.premierleague a to jest oddzielny tryb gry z tego co się orientuję. Może tu jest problem? http://imgur.com/a/2nkXi Tak to wygląda u mnie i widzę, że jest inaczej niż u Ciebie. Na górze w zakładkach naciskasz na fantasy, a nie fantasy draft i z poziomu Twojego teamu wybierasz z prawej "join a league". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Z tym, ze u mnie w w zakladce fantasy nie ma opcji join league: http://imgur.com/a/xCe4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Bo najpierw musisz chyba skład wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dokładnie. Nie dołączysz do żadnej ligi zanim nie ustalisz składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Po ciężkich bólach udało się Dzięki za pomoc Pany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wprowadziłem małe zmiany w ustawieniach, w związku z małym zainteresowaniem. Max 10 graczy - zostało jedno miejsce Dwie knock-outs round W ten sposób każdy zagra z każdym po 4 razy i na dwie ostatnie kolejki będziemy mieli knockouts round. Nigdy na to nie grałem, sam jestem ciekawy. Jakaś odmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Już full macie? k****, dopiero ten temat zobaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jest komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ja to samo.Szkoda bo chcialem brać w tym udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi