bulek Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Green wraca na W. Pisałem Szulimowi, że może brać jedynie gracza z FA. Dostaje bana, jak będzie chciał kogoś z FA na miejsce Chalmersa, niech napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Mysle ze chalmers Szulima raczej zadowala na ten moment ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Chalmers jest u mnie i nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 już napisałem - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Damit pogubiłem sie kto kogo ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 powinnismy poszukać nowego komisza, bulek sobie ewidentnie nie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Przecież wszystko jest na forum, o co Ci chodzi? A to, że przez pewien czas nie było aktualizacji? Spoko, teraz już będzie częściej. Edytowane 22 Listopada 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 z bólem serca ale musze wystawić na sprzedaż mojego Doga Beva sprzedam za kogoś grającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) z bólem serca ale musze wystawić na sprzedaż mojego Doga Beva przecież handlowałeś nim cały off-season Edytowane 23 Listopada 2017 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 przecież handlowałeś nim cały off-season handlowałem nim głównie przed trejdem do LAC później wierzyłem że będzie dobrze, a teraz szukam niepołamańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Przecież wszystko jest na forum, o co Ci chodzi? A to, że przez pewien czas nie było aktualizacji? Spoko, teraz już będzie częściej. k****,stary przez Twoje niedopatrzenie(gdzie jestes comiszem) mam z dupy bana na miesiac. wiec albo dajesz sobie bana z autoamtu bo toco wyprawiasz to jest autodeklas, bo przez Ciwbie tracez na walce o topa albo rozsprzedaje team w trejdach i sobie potem radź na trejd blocku Millsap, Wall i wszystko co u mnie produkuje za fryty, potem sie zastanowie, czy bede chcial prowadzic ta druzzyne, jak komisz lige. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) od trzech sezonow mam top3 team a teraz jestem na 7k**** miejscu i to Ty przez Twoja indolencje mnie pozbawiasz walki o ten top,dogadales sie z kims Twoja sprawa (wyjebałbym Cie w kazej mozliwej chwili z tego stanowiska), nie ogarniasz komiszowania, przez Ciebie liga juz jest wypaczona.jebnij sie w klate i przyznaj,ze nie potrafisz tego ogarnac k****, aktualizacje, miesiac po terminie, trejdy wisza po tygodniu, zadaj pytanie, dwa weeki bez odzewu - otoz to jest nasz komisz. e: od dzis wszyscy sa u mnie na benczu, skoro i tak sprzedales sezon to jest bez roznicy, czekam na trejdowe propsy. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 jak z dzisiejszej perspektywy wyglada dla was wymiana Jaylen za Marca? Chyba nie byłbym aż tak wydymany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ej, a mnie wkurzyło coś innego Skoro wprowadziliśmy bidy na waivery, to wg mnie logiczne jest, że jak bidował gracz który miał bana, to gracz powinien trafić do 2go w kolejności. Jak green trafił na FA to wszyscy widzieli ile dawałem, a ledley który dawał pierwotnie 10 dał 45 (Good bid!) W sensie zróbmy jakąś ankietę czy coś ale wg mnie takie sytuacje są raczej oczywiste - to powyżej of course już zostaje no ale tak mnie to tknęło ździebko że postanowiłem na forum napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) od trzech sezonow mam top3 team a teraz jestem na 7k**** miejscu i to Ty przez Twoja indolencje mnie pozbawiasz walki o ten top,dogadales sie z kims Twoja sprawa (wyjebałbym Cie w kazej mozliwej chwili z tego stanowiska), nie ogarniasz komiszowania, przez Ciebie liga juz jest wypaczona.jebnij sie w klate i przyznaj,ze nie potrafisz tego ogarnac k****, aktualizacje, miesiac po terminie, trejdy wisza po tygodniu, zadaj pytanie, dwa weeki bez odzewu - otoz to jest nasz komisz. e: od dzis wszyscy sa u mnie na benczu, skoro i tak sprzedales sezon to jest bez roznicy, czekam na trejdowe propsy. No teraz już przegiąłeś. Twoje oskarżenia są kompletnie bezpodstawne, dostałeś bana, bo przekroczyłeś salary, o co Ci kur... biega? Salary żadnego z zawodników nie było nieaktualne przed aktualizacją, wiem to na 100%, więc proszę Ciebie, nie ściemniaj, bo mnie w takie bajki nie wrobisz. Wymian zrobiłeś bardzo mało od tamtego czasu, nietrudno było policzyć salary, pewno wziąłeś Bena, bo myślałeś, że ma 15 i teraz probujesz wszystko zwalić na mój brak aktualizacji. I kto - akurat Ty, ktorego ten fakt dotyczył najmniej! Ciekawe, że nikt inny ze zbanowanych się nie pluje. Tylko Ty masz jakieś pretensje - rok temu Wirakocza (swoją drogą koleś jest bardzo aktywny, skoro czyta dalej ten temat - takie pretensje jak Twoje tylko powiększają jego "ego" - nic go bardziej nie uszczęśliwia, typek jest tak przewrażliwiony na moim punkcie, że głowa mała - stwórzcie sobie koalicję antybulkową). Ale próbuj dalej, może namówisz mnie do rzucenia komishowania. Na razie ze strony innych nie ma pretensji - chyba, że kogoś namówisz, ja nie jestem specem od "dogadywań" za plecami, ale może Ty jesteś w tym lepszy, skoro innych o to oskarżasz. Evitacre - to jest słuszna kwestia, po prostu zostały wprowadzone nowe zasady przez Was, nie przeze mnie, i tra kwestia nie była ogarniana. Trzeba wprowadzić ankietę. Edytowane 24 Listopada 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Sytuacja o ktorej napisał evitcare jest bardzo prosta do rozwiązania z pozycji komisza na yahoo. Gracz trafia do drugiej drużyny, który postawiła największą sumę [można to zrobić z pozycji komisza prostym add/drop players], a potem w commisioner tools - manage other teams - aqcuisition budgets - komisz dokonuje zmian jeżeli chodzi o budżety klubów i odejmuje dolary drugiej drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Trejd GSW-Bulls jest IMO ok. Ja bym to puścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Trejd GSW-Bulls jest IMO ok. Ja bym to puścił. Krzemo niestety nie zmieścił bym sie w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 A to spoko. Myślałem że są może inne wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Sorry Evitacre, też myślę że tak powinno być i tak będzie teraz ale w sumie ta kwestia nie była dotąd omawiana. Spróbuj się dogadać z Ledleyem? Co do trejdu to tak, tylko taki był powód. Edytowane 24 Listopada 2017 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi