bulek Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Nie zauważyłem, że w ustawieniach jest trade deadline, ale już teraz jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Deal: do mnie Kyle A + J Poetl do Matka Hart + mój pick Ed Davies out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Deal: do mnie Kyle A + J Poetl do Matka Hart + mój pick Ed Davies out Spróbujcie teraz na yahoo umieścić, powinno hulać. Samo się znowu przestawiło na trade deadline bez mojej ingerencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Poszło. Biorę też Davisa, żeby AD miał raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Hej walczaki. Eddy Davis i George Hill do wzięcia za pick z końca lub jakiegoś młodziaka. Śmiało zapraszam, szczególnie ten pierwszy ze swoim 19 w salary jest kuszący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Gooz aktywowaniem Chandlera przekroczył salary i sobie na miesiąc odpocznie. składam wniosek o anulowanie jutro skierowania na wczasy. z góry dziękuję. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Sprzedam Matthewsa za życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Sprzedam Matthewsa za życie O kurcze... nie wiem, czy dla kogoś będzie to warte, ale zawsze można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Nie przesadzajmy, jednak poziom 30+ cały czas prezentował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 A już myślałem, że nasz deal ogłosiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Na razie kombinuje z salary żeby do tego dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Przydałaby się aktualizacja składów na 1 stronie. W moim z obecnego jest 3 zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Korver za Matthewska - deal z Atlantą ( El Maniaque ) Ed Davis za pick 2019 - deal z Knicks ( Matek ) Bulek - prośba o przeniesienie na Y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 jakaś tabelka może kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Ariza do łyknięcia za pick tegoroczny lub przyszłoroczny. Lub jakiegoś młodego pazia. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Sprzedam grajków za przyszłoroczne picki. Poza Kurą i DAJ wszyscy do wyjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Shiet kontuzje kontuzje ... Irving chyba na dłużej wyleciał to do wzięcia za kogoś kto gra i sypie fpp jak asy z rękawa :-) @ Szulim - tabelka i tabelka i tabelka, musisz do poniedziałku wytrzymać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Eee tam. Musiałby Ci jeszcze wypasc Lebron do Duranta i Irvinga to może byłby emocje. Od dawna kwestia 1 miejsca jest u nas jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi